ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Φόρτωση...

1)ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗ, 2) ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 3)ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ.

1.Γιά νά δεῖτε μία πιό ἐλαφρά ἔκδοση τοῦ ἱστολογίου (συνιστᾶται ἐάν ἀργεῖ πολύ νά φορτωθεῖ ἡ παροῦσα σελίδα λόγῳ χαμηλῆς ταχύτητας σύνδεσης) κάνετε κλίκ ΕΔΩ (ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-Ἀργή σύνδεση)

2.Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου κάνετε κλίκ ΕΔΩ (ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣῼ E-MAIL).
ἤ στή φόρμα πού βρίσκεται στό κάτω μέρος τῶν ἐμφανιζομένων ἀναρτήσεων τῆς σελίδας.

3. Διαβᾶστε:

Τὸ μήνυμα τῆς ἡμέρας

α)Ἀπὸ τὸν Μικρὸ Εὐργετινό

Τοῦ ἀββᾶ Ἡσαΐα:

Ὅποιος ἔχει ταπεινοφροσύνη, γλῶσσα δὲν ἔχει γιὰ νὰ ἐλέγξει τὸν ἕναν ποὺ εἶναι ἀμελής ἢ τὸν ἄλλον ποὺ εἶναι ἀσεβής· οὔτε μάτια ἔχει, γιὰ νὰ παρατηρεῖ τὰ ἐλαττώματα ἄλλου· οὔτε αὐτιὰ ἔχει, γιὰ νὰ ἀκούει ὅσα δὲν ὠφελοῦν τὴν ψυχή του· καὶ δὲν ἔχει νὰ μιλήσει σὲ κανέναν γιὰ τίποτε ἄλλο, παρὰ μόνο γιὰ τὶς ἁμαρτίες του· ἀλλὰ καὶ μὲ ὅλους τοὺς ἀνθρώπους ἔχει εἰρηνικὲς σχέσεις ὄχι γιὰ κάποια φιλία, ἀλλὰ γιὰ χάρη τῆς ἐντολῆς τοῦ Θεοῦ (Μάρκ. 9:50). Ἄν κανεὶς δὲν βαδίζει τὸν δρόμο τοῦτο (τῆς ταπεινοφροσύνης), ἀκόμα κι ἂν νηστεύει (αὐστηρά, τρώγοντας κάθε) ἕξι μέρες ἢ ἐπιδοθεῖ σὲ (ὁποιουσδήποτε) μεγάλους ἀγῶνες, χαμένοι πηγαίνουν ὅλοι του οἱ κόποι.[...]

Ἀκοῦστε: ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ (ἐδῶ) καθώς καί
ἐδῶ:
Ὀρθόδοξες Ὁμιλίες (ἀφοῦ κάνετε ἐγγραφή)


Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Πόλεμο κατά της Εκκλησίας ετοιμάζουν, με άνωθεν εντολή, τα ΜΜΕ! Στόχος 15 Mητροπολίτες!

Όπως μας λέγει ο Απόστολος Παύλος στην Β’ Επιστολή του προς Θεσσαλονικείς Κεφ. Β’ και στίχος 9-10, η παρουσία του αντιχρίστου θα γίνει «εν πάσι δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους και εν πάσι απάτη…». Με λίγα λόγια ο αντίχριστος για να επιβληθεί στο λαό, τα όργανά του και οι δυνάμεις που θα τον στηρίζουν προ και μετά την εμφάνισή του, θα εξαπατούν το λαό ακόμη δε και τους εκλεκτούς με τερατουργήματα ψεύδους και με κάθε απάτη.

Ο Απόστολος Παύλος μας προτρέπει να έχουμε τεταμένη την προσοχή μας διότι ως λέγει, θα προσπαθούν συνεχώς να μας εξαπατούν. Κι ενώ ξεκάθαρα ο νυν Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου από το βήμα της Έκθεσης Θεσσαλονίκης το 2010, δήλωσε ότι θα υπάρξει ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ότι θα κυκλοφορήσει η Κάρτα του Πολίτη που θα περιλαμβάνει το Α.Φ.Μ., το ΑΜΚΑ, την ταυτότητα, το δημοτολόγιο κτλ., αντιθέτως το αρμόδιο Υπουργείο της Κυβέρνησης διαψεύδει ενώπιον της Ιεράς Συνόδου τον Πρωθυπουργό της χώρας δηλώνοντας ότι «συμφωνούν με τις παρατηρήσεις των Μελών των αρμοδίων Επιτροπών της Εκκλησίας και θα τις λάβουν υπ' όψιν τους». (Ανακοινωθέν Ιεράς Συνόδου 17 Νοεμβρίου 2010).

Αυτή η δήλωση των εκπροσώπων της Ελληνικής Κυβέρνησης, μας θυμίζει τις δηλώσεις της Κυβέρνησης Κωνσταντίνου Σημίτη, ότι «πριν βγουν οι νέες ταυτότητες, η Κυβέρνηση θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας», κάτι που ουδέποτε έγινε. Αντιθέτως η Κυβέρνηση Σημίτη εξαπάτησε τελικά τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο και το πρώτο νομοσχέδιο που πέρασε μετά τις νέες εκλογές με Υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Σταθόπουλο, ήταν το νομοσχέδιο για τις ταυτότητες με την απομάκρυνση του θρησκεύματος από αυτές.


Στην απάτη αυτή της Κυβερνήσεως, η Εκκλησία απάντησε με τις μεγάλες της Λαοσυνάξεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και την συγκέντρωση τριών και πλέον εκατομμυρίων υπογραφών. Τότε υπέγραψε δημόσια τα έγγραφα της Εκκλησίας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος δήλωσε ότι μόλις αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα επαναφέρει το θρήσκευμα στις ταυτότητες. Αλλά και η Κυβέρνηση Καραμανλή εξαπάτησε την Εκκλησία και ουδέποτε όσο κυβέρνησε τη χώρα επανέφερε το θρήσκευμα στις ταυτότητες που εκδίδονται έως σήμερα.


Όχι μόνο εξαπάτησε η Κυβέρνηση Καραμανλή την Εκκλησία αλλά και όταν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος το 2005 επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες του τον τότε Πρωθυπουργό της χώρας, στην οικία του στην περιοχή της Ραφήνας και του ζήτησε να επαναφέρει το θρήσκευμα στις ταυτότητες όπως είχε υποσχεθεί στο λαό, μετά από 2 ημέρες κρατικά και ιδιωτικά κανάλια ξεκίνησαν δήθεν «αποκαλύψεις» σκανδάλων επισκόπων και ανθρώπων του περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου, για να αποπροσανατολίσουν το λαό και με απώτερο σκοπό να μην ακολουθεί την φωνή της Εκκλησίας και των Ποιμένων του.


Η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι το 2010. Το κράτος θα εξαπατήσει για πολλοστή φορά την Διοίκηση της Εκκλησίας και το λαό μας. Ας προσέχουμε! Γι’ αυτό ο Απόστολος Παύλος εξάλλου μας προειδοποίησε ως προαναφέραμε, ότι τα όργανα του αντιχρίστου προ και μετά την εμφάνισή του θα κινούνται «εν πάσι δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους και εν πάσι απάτη…». 


Προβλέπουμε δε ότι σε περίπτωση αντίδρασης της Εκκλησίας, τα τηλεοπτικά κανάλια με άνωθεν εντολή θα ξεκινήσουν και πάλι πόλεμο λάσπης τουλάχιστον κατά 15 Ιεραρχών, ως έχουμε πληροφορίες, ώστε να θέσουν τους Επισκόπους και τον Κλήρο στο περιθώριο.


Θα μας εξαπατήσουν το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά.
Όλα τα γεγονότα αυτό μαρτυρούν. Ήδη στις 4/12/2010 δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega channel καλώς ενημερωμένοι από κυβερνητικές πηγές, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αλλά και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ανέφεραν τα εντελώς αντίθετα από όσα υπεσχέθησαν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι στα μέλη της Εκκλησίας. Σε σχετικό ρεπορτάζ που έκανε η δημοσιογράφος Ειρήνη Ανδρουλάκη μιλώντας για τη φοροκάρτα που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του νέου έτους 2011 είπε επί λέξει: 
«Η φοροκάρτα θα ενσωματωθεί στο τέλος του 2011 στην Κάρτα του Πολίτη, η οποία θα έχει ακόμη το Α.Φ.Μ., το ΑΜΚΑ, την ταυτότητά μας, το δημοτολόγιό μας, κτλ.».


Τι άλλο αναμένουμε! Συνεχώς εξαπατούν το λαό και την Εκκλησία! Έρχεται και η σειρά μας… απλά μας αφήνει η Κυβέρνηση ως επιδόρπιο για το τέλος. Ο Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης, μας έδειξε τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε, μάλιστα σε επιστολή του προς τη Συνοδική Επιτροπή Δογματικών….και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ιεράς Συνόδου, μας αναφέρει ότι «στο πλαίσιο θεσπίσεως της Συνθήκης Σένγκεν συζητήθηκε και ο τρόπος εφαρμογής της και κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις. Συνημμένως καταθέτουμε ένα cd…από την παρέμβαση του Νομικού Συμβούλου της Ελλάδος στις Βρυξέλλες το 1997 κ. Γεωργίου Κλοτσώνη σε ραδιοφωνική εκπομπή του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου στις 15/6/1997, (όπου ενημερώνει τι είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση) και ότι στα πλαίσια της συζητήσεως της Σένγκεν προτάθηκε ως τρόπος εφαρμογής της Συνθήκης (για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση να τοποθετηθεί το χάραγμα, έτσι ακριβώς ειπώθηκε) στο μέτωπο ή στο χέρι».


Μετά από όλα αυτά ταπεινά φρονούμε ότι αν καθυστερήσουμε στις αντιδράσεις μας θα είμαστε υπόλογοι – ήδη ο λαός, μας κατηγορεί – έναντι της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, αλλά και του ευσεβούς λαού της χώρας μας.
Οι στρατηγοί της Εκκλησίας μας έχουν τον λόγο. Αυτοί πρέπει να προπορευθούν του αγώνος, αλλά και να έχουν τις πνευματικές κεραίες της ψυχής τους σε εγρήγορση ώστε κανείς να μην απατηθεί.
Εμείς ως τσοπανόσκυλα επαναλαμβάνουμε, ότι βλέποντας τον εχθρό να πλησιάζει απλά γαυγίζουμε και προειδοποιούμε τον τσοπάνη, να πιάσει έγκαιρα τα πνευματικά όπλα, για να απομακρύνει τον κίνδυνο από το ποίμνιό του.


Παραδίδουμε στην δημοσιότητα το cd που κατατέθηκε στην Συνοδική Επιτροπή ώστε να ακούσει ο λαός τον διάλογο του Νομικού Συμβούλου του Ελληνικού Κράτους στις Βρυξέλλες και τις αποκαλύψεις που κάνει στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος για να κατανοήσουν όλοι, ότι αν αυτά ειπώθηκαν το 1997, σήμερα σε ποιο βαθμό ετοιμότητος είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση της ανθρωπότητος και του ελέγχου κάθε προσώπου ξεχωριστά;


video





Του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη
9/12/2010


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/12/15-m.html#ixzz193kWBvLm

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕΣῼ E-MAIL

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ