Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ἡ μουσουλμάνα Ἀμάλ προπομπός τῶν Ἀφγανῶν μουσουλμάνων

Η ιστορία της μικρής μουσουλμάνας Αμάλ ξεκίνησε με την παράσταση «The Jungle» («Η Ζούγκλα») του Good Chance Theatre. Η εν λόγω παράσταση βασιζόταν σε ιστορίες που συνέλεξαν οι δύο ιδρυτές του θεάτρου Good Chance, Joe Murphy και Joe Robertson, από την εποχή τότε που οι δύο τους δημιούργησαν το πρώτο τους «Θέατρο Ελπίδας» στον προσφυγικό καταυλισμό του Καλαί στην γαλλική ακτή της Μάγχης το 2015. Τότε η Αμάλ εμφανίστηκε ως ένας χαρακτήρας στη «Ζούγκλα», εκπροσωπώντας τα εκατοντάδες ασυνόδευτα παιδιά που ζούσαν στον καταυλισμό του Καλαί χωρισμένα από τις οικογένειές τους.

Η παράσταση αυτή πυροδότησε έναν ισχυρό διάλογο γύρω από τους πρόσφυγες και την διεθνή ανθρωπιστική κρίση. Πλέον, η ιστορία της μικρής Αμάλ έχει γίνει μια ακόμη σιωνιστική προπαγανδιστική «οδύσσεια» δρώμενων, κλπ, καθώς πια η μουσουλμάνα ηρωίδα έχει ζωντανέψει με τη μορφή μιας τεράστιας κούκλας από την εταιρεία Handspring Puppet Company που εδρεύει στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής. «Αμάλ» κατά τους διοργανωτές σημαίνει «ελπίδα». Με το «ταξίδι» της Αμάλ, η τέχνη, οι συντελεστές και οι άνθρωποι γενικά με την συμμετοχή τους δηλώνουν -τάχατες- την υποστήριξή τους στους πρόσφυγες προσφέροντας στιγμές χαράς, κοινωνικότητας και δημιουργικής έκφρασης.


Η στοχευμένη εκμαυλιστική διευρωπαϊκή περιπλάνηση της Αμάλ από το Γκαζιαντέπ κοντά στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας μέχρι το Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα φωτίζει, θα αναδεικνύει και θα τιμά -δήθεν- τις ιστορίες των εκατομμυρίων νεαρών προσφύγων που ζουν εκτοπισμένοι ανά τον κόσμο και που τώρα είναι αναγκασμένοι να κινδυνεύουν στην αναζήτηση καλύτερης ζωής. Ναι: Θα συμπονούν και θα τιμούν οι λαοί της Ευρώπης τους δύστυχους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που οι τυφλοπόντικες της Νέας Εποχής με σχέδιο, υποχθόνιο πρόγραμμα και με αμέτρητα εκατ. ευρώ έστειλαν στοχευμένα στην Γηραιά Ήπειρο!

Το «ταξίδι» της Αμάλ είναι ένα χωρίς προηγούμενο Φεστιβάλ Πολιτισμού «σε κίνηση»: Με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δρώμενα, κλπ, που για τα μάτια του απονήρευτου και αγνού κόσμου είναι αφιερωμένο στα παιδιά εκείνα που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και που τώρα πρέπει υποχρεωτικά να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους από την αρχή στα νέα δεδομένα. Δηλαδή, να ευαισθητοποιήσει αυτό το «ταξίδι» την κοινή γνώμη και να ενώσει τον κόσμο -τάχατες- γύρω από έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Τόση μεγάλη φιλανθρωπία διαθέτουν και προσφέρουν οι απόγονοι του Ιούδα!

Το ταξίδι του εν λόγω ξόανου έχει σχεδιασθεί να είναι περίπου 8.000 χλμ.: Με την τεράστια μουσουλμάνα κούκλα να μεταφέρει το πανανθρώπινο τάχα μήνυμα: «Μη μας ξεχνάτε». Η εν λόγω κούκλα ύψους 3,5 μέτρων, με τη μορφή μιας μουσουλμάνας προσφυγοπούλας από τη Συρία, ξεκίνησε το ταξίδι της από την Τουρκία, βρίσκεται στην Ελλάδα και θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο: με στόχο τάχα να στρέψει την προσοχή του κόσμου στις ζωές και στις επείγουσες ανάγκες των προσφύγων. Στις 5 Σεπτεμβρίου, χίλια πουλιά θα την αποχαιρετήσουν στην Ελλάδα για το μακρύ της ταξίδι που συνεχίζει προς την Ιταλία.

Στις 10 Αυγούστου, η 9χρονη Αμάλ ξεκίνησε από τη Συρία και θα ταξιδεύει έκτοτε με στάσεις σε πάνω από 70 μεγάλες και μικρές πόλεις, αναζητώντας δήθεν τη μητέρα της, αλλά επίσης και μια νέα, μόνιμη και φιλόξενη πατρίδα. Τα εικονικά, εξωτερικά και κυρίαρχα μηνύματα που θέλει να περάσει αυτή η σιωνιστική πρωτοβουλία-δρώμενο στα παιδιά των προσφύγων είναι τα ακόλουθα: Όπου γη και πατρίδα. Σας αγαπάμε. Αφήστε τις πατρίδες σας και ελάτε εδώ σε εμάς. Όλοι οι καλοί χωράμε. Όπου αγάπη και αγαπολογία εκεί βρίσκεται και η αληθινή ζωή και χαρά. Κλπ.

Εισέτι, και αυτό φυσικά καθόλου τυχαία, το όλο παρουσιαστικό και η γενική εικόνα της προσφυγοπούλας Αμάλ συνδέεται και παραπέμπει ευθέως στα γιγάντια ανθρώπινα ομοιώματα που έφτιαχναν οι παγανιστές Δρυίδες μάγοι: Και τα οποία ομοιώματα τα έκαναν μαζικές και φρικτές ανθρωποθυσίες κυρίως για την θετική έκβαση σε πολέμους, που ήταν γνωστά ως «wicker man» («καταραμένο σκιάχτρο»). Πέραν όλων των άλλων, υπάρχει και η πολυβραβευμένη βρετανική ταινία τρόμου του 1973, όπου εκεί ο σκοτεινός και εωσφορόφιλος κόσμος του διάσημου «κόκκινου χαλιού» κάνει παρουσίαση και αναφορές σε τελετές μαύρης μαγείας, ανθρωποθυσιών, κλπ. Επιπροσθέτως, το «Wicker Man» έχει γίνει και τραγούδι της σκληρής ροκ μουσικής από το φημισμένο συγκρότημα Iron Maiden.

Η μικρή Αμάλ ή όπως την διαφημίζουν εντέχνως οι παγανιστές νεοταξίτες το αθώο σύμβολο των παιδιών-προσφύγων, παραμονή της Παναγιάς βρέθηκε στη Χίο. Και ενώ η παραπαίουσα ελληνόφωνη κυβέρνηση ακύρωσε τις χριστιανικές λιτανείες του λεγόμενου «Πάσχα του Καλοκαιριού», από την άλλη, η μουσουλμάνα Αμάλ και προπομπός χιλιάδων Αφγανών: Παρέλασε άνετα, χωρίς αστυνομικές οχλήσεις, συνωστισμένα και θριαμβευτικά στην νήσο Χίο ως τροχιοδεικτική πορεία και γεγονός που σηματοδοτεί, ανάμεσα στα άλλα, και την προετοιμασία της έλευσης αμέτρητων ισλαμιστών, κλπ, από το Αφγανιστάν.


Αυτό το προκλητικότατο γεγονός μαύρισε και θύμωσε για μια ακόμη φορά τις καρδιές των πιστών Ελλήνων: Πώς να δεχθεί η Ορθόδοξη ψυχή την ενορχηστρωμένη συμπαιγνία κυβέρνησης και Διοικούσας Εκκλησίας την ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς «λιτάνευση» της τερατώδους μουσουλμάνας μαριονέτας και, από την άλλη, την απαγόρευση της Λιτανείας της εορτάζουσας Μητέρας του Κυρίου; Γιορτή, δρώμενα και χαρές στους δρόμους οι μουσουλμάνοι. Πόνο, δάκρυα, θυμό και σιωπή στο σπίτι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Και, δυστυχώς, την δαιμονική τερατο-κούκλα δεν την συνόδευαν μόνον οι λάθρο-επενδυτές, αλλά και πολλοί ντόπιοι αγνοί ιθαγενείς και ανόητα καλοπροαίρετα κοινωνικά κοπάδια.

Διότι: Στο κοντινό μέλλον, τα προκεχωρημένα φυλάκια των λάθρο με τα δύο πανάκριβα κινητά τηλέφωνα, κλπ, θα μας επιτεθούν. Και θα μας επιτεθούν από μέσα. Με σύνθημα. Συντονισμένα. Οι λάθρο και συνάμα αόρατος τακτικός στρατός που ήδη βρίσκεται προσχεδιασμένα μέσα στην πατρίδα μας είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα μετά την Τουρκία. Ναι, και παραλληλίζω: Ως ένα ακόμη, απλό, καθημερινό, κοινωνικό παράδειγμα, από μικρή «Οδυσσέας» η μουσουλμάνα Αμάλ έχει μετατραπεί σε έναν τερατώδη «Πολύφημο» και σε έναν κοινωνικό «Δούρειο Ίππο» κατά της συνοχής και της ύπαρξης της ίδιας της χώρας μας.

Γιατί; Εξηγώ: Εδώ και περίπου 15 χρόνια ζούμε μια μαζική εισβολή λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Προσχεδιασμένα και προγραμματισμένα από τους Σιωνιστές, με την αγαστή συνεργασία και βοήθεια των εδώ διαδοχικών κυβερνωντο-πιονιών της Νέας Τάξης, η μνημονιακή Ελλάδα έγινε προσχεδιασμένα ένα ξέφραγο χωράφι. Οι σχεδιαστές παγανιστές ανάμεσα στους κυρίαρχους στόχους τους, που οι ίδιοι από μόνοι τους μας το λένε και μάλιστα ξεκάθαρα, έχουν και τον ακόλουθο: Την αρχική αλλοίωση και την μετέπειτα πλήρη εξαφάνιση της Ορθοδόξου Ελλάδας (Δείτε για περισσότερα τα 3 βιβλία μου: «Σιωνισμός», «Πανθρησκεία» και «Η Πενταρχία του Σκότους», όλα από τις Εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Οι εντολές των κοσμοκρατόρων σιωνιστών είναι: Αναγκάστε τον κόσμο να μεταναστεύει σε προσχεδιασμένες περιοχές, δημιουργήστε επιλεκτικά μεταναστευτικές δομές σε κρίσιμα γεωγραφικά σημεία, δώστε παντού φρούδες ελπίδες, προσφέρτε άφθονο χρήμα, δώστε 2 κινητά στον κάθε μετανάστη, προμηθεύστε τους με ψεύτικα έγγραφα, καταθέστε γραπτές και απλές οδηγίες στους υποψήφιους να μεταναστεύσουν, προπαγανδίστε τα καλά όσο και τις ωφέλειες της μετανάστευσης, δώστε εντολές στα απανταχού κυβερνητικά πιόνια-πράκτορες να διαφημίζουν, να υμνούν και να αποδέχονται τους λαθρομετανάστες, χρησιμοποιείστε τον ΟΗΕ για να στηρίζει νόμιμα, διπλωματικά και με κάθε τρόπο ή μέσο το μεταναστευτικό, βάλτε σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο της Νέας Εποχής ή το να βρίσκονται οι λαοί «όλοι εναντίον όλων», κοκ.

Τους ίδιους ακριβώς φρικτούς και παγκόσμιους στόχους των διεθνών σιωνιστών και τέκνων της Ιουδαϊκής αυτό-κατάρας καταγράφει, αναδεικνύει και υπηρετεί για παράδειγμα και το διάσημο και σκοτεινό σχέδιο του διάσημου κόμη Coundenhove-Kalergi: Που ως κεντρικό του στόχο έχει την γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Ναι! Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Αυστριακός πολιτικός και κόμης Kalergi γράφει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία.

Γράφει ο Κουντενχόβε-Καλέργκι λέξη προς λέξη: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων». Τι παρακαλώ ή ίσως δεν καταλαβαίνετε;


Σε τι στοχεύουν γενικότερα ανά τον κόσμο τα σιωνιστικά υποζύγια του εωσφοριστή Ρόθστσιλντ με διάσημα ανδρείκελα όπως είναι και ο κόμης Καλέργκι; Διαβάστε: Απόλυτη καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας. Αποδυνάμωση της ηθικής, των αρχών, των άγραφων κανόνων και τον κατά περίπτωση κοινωνικό ιστό των κρατών-εθνών. Εξαγωγή και «πώληση» ιδεών περί δήθεν «θρησκευτικής απελευθέρωσης» σε όλο τον κόσμο, ώστε να υπονομεύονται συστηματικά, διαχρονικά και υπογείως όλες οι υπάρχουσες θρησκείες και ειδικότερα η Χριστιανική θρησκεία. Συνεχής πίεση για την εξάπλωση των μη Χριστιανικών θρησκευτικών λατρειών, όπως είναι η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο Μουσουλμανικός φονταμενταλισμός, ο Αφγανικός ταλιμπανισμός, κλπ.

Ακόμη, τέλος: Εισαγωγή νέων μορφών λατρείας και «θεών», νέων και καινοτόμων «εκκλησιών» και νέων μουσουλμανικών πολιτικών αρχών και θρησκευτικών εξουσιών. Λόγου χάρη, ο Αγιατολάχ Χομεϊνί ήταν δημιουργία της Βρετανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κοινώς γνωστή ως M16. Καταστροφή και αφανισμός της Χριστιανικής θρησκείας. Ίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας με επικεφαλής έναν μεγιστάνα μεγαλοτραπεζίτη βασιλέα («Εβραίο μεσσία ή αντίχριστο»), μια νέα παγκόσμια τάξη (Great Reset ή Νέα Επαναφορά ή Νέα Επανεκκίνηση), μια ενοποιημένη παγκόσμια «εκκλησία», ένα παγκόσμιο δικαστήριο, μια παγκόσμια τράπεζα και με ένα παγκόσμιο νόμισμα και νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα.


https://orthodoxia.gr/2021/08/30/i-moysoylmana-amal-propompos-ton-afganon-moysoylmanon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible