Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη – Πορεία Διαμαρτυρίας κατὰ τῆς καταστροφῆς τῆς οἰκογένειας, 29/6, 12.30 μ.μ., σημεῖο ἐκκίνησης Πλατεῖα Ἁγίας Σοφίας.


Χαίρεται, σας καλούμε στην ανοιχτή πορεία διαμαρτυρίας κατά του europride 2024 που τα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη .

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ξεκάθαρα αυτεξούσια, δεν υπάρχει κανένα κόμμα και κανένα σωματείο που να εμπλέκονται και ούτε παρατάξεις όπως (ΓΟΧ), ζηλωτές και αιρέσεις. Είμαστε απλοί πολίτες της Θεσσαλονίκης και καλούμε τον συνειδητοποιημένο Ελληνικό λαό προς αντίδραση και διαμαρτυρία κατά αυτής της επαίσχυντης παρέλασης του Αίσχους.

Στις 29 Ιουνίου 2024 στις 12:30 θα γίνει η συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας (εκεί θα μαζευτούμε). Η πορεία διαμαρτυρίας θα αρχίσει στις 13:00 σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Το τέλος της πορείας θα γίνει στο άγαλμα του Βενιζέλου εκεί θα λήξη με λίγα λόγια και προσευχή. Να σημειωθεί ότι η πορεία μας θα κινηθεί στους αντίθετους δρόμους από τη πορεία των λοατκι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και όλα αυτά είναι κατ’ εντολή της Γενικής Αστυνομίας.

Θα πάρουμε το λάβαρο της Ορθοδοξίας, της Αγίες Εικόνες, τον Τίμιο Σταυρό, την Ελληνική Σημαία μας και θα κάνουμε πριν από την παρέλαση του Αίσχους μια λιτανεία, πορεία διαμαρτυρίας όπως έκαναν και οι Σέρβοι αδελφοί μας.

Τα πανό και συνθήματα είναι ευπρόσδεκτα (χωρίς ύβρεις αλλιώς δεν θα επιτραπούν). Ώς συνειδητοποιημένοι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί αντιδρούμε ειρηνικά, χωρίς βία και ύβρεις για να ευλογήσει και ο Θεός, η Παναγία και ο Άγιος Δημήτριος την κίνηση μας.

Να εύχεστε όλοι λοιπόν να γλυτώσουμε από την σίγουρη οργή και εγκατάλειψη του Θεού αν δεν αντιδράσουμε, ας κάνουμε το ανθρώπινο ας δώσουμε το μήνυμα ότι αυτή η διαστροφή που θέλουν με την βία να μας επιβάλλουν ειδικά στα παιδιά μας δεν την αποδεχόμαστε και είναι η καταστροφή της οικογένειας, του ήθους και της παράδοσης του γένους μας. Προσβάλει όλον τον άνθρωπο ως ΟΝ που είναι κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση Θεού.

Σας ευχαριστούμε πολύ !

Ο Θεός μαζί μας!




https://tasthyras.wordpress.com/2024/06/07/θεσσαλονίκη-πορεία-διαμαρτυρίας-κα/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου