Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΗΠΑ, ΕΕ, ΣΟΡΟΣ: Πακτωλὸς χρημάτων γιὰ τὴν προώθηση τῶν ΛΟΑΤΚΙ..


Η Ευρωπαϊκή Ένωση Τρανς (TGEU),από το 2005, αντιπροσωπεύει περισσότερες από διακόσιες ενώσεις υπέρ των τρανς και είναι αυτή που συνδιαλέγεται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. © TGEU

ΗΠΑ, ΕΕ, ΣΟΡΟΣ: Πακτωλός χρημάτων για την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ…

Ενώ η γαλλική Γερουσία μόλις ψήφισε έναν περιοριστικό νόμο για το θέμα των σεξουαλικών μεταπτώσεων ανηλίκων, μια ΜΚΟ απαιτεί το αντίθετο από την Ε.Ε.

Από το 2014, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει διαθέσει σχεδόν 4 εκ. ευρώ σε κονδύλια της ΕΕ στη ΜΚΟ Transgender Europe EV (TGEU) – 596.864 ευρώ σε λειτουργικές δαπάνες το 2024.

Η οργάνωση λαμβάνει επίσης κεφάλαια από την Open Society του Τζορτζ Σόρος (1,24 εκ. ευρώ μεταξύ 2016 και 2022), το Συμβούλιο της Ευρώπης και την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά πάνω από όλα συνδέεται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω μιας σύμβασης-πλαισίου στη Στρατηγική 2020-2025 υπέρ της ισότητας για τα LGBTIQ άτομα στην Ευρώπη. Και οι σχέσεις της αναφέρονται μερικές φορές σε μελέτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι οποίες χρησιμεύουν ως έγγραφα εργασίας για τους ευρωβουλευτές.

Τι είναι λοιπόν αυτή η οργάνωση; Η TGEU, που ιδρύθηκε το 2005, είναι μια γερμανική ΜΚΟ που εκπροσωπεί περισσότερες από διακόσιες οργανώσεις υπέρ των τρανς σε περισσότερες από πενήντα κυρίως ευρωπαϊκές χώρες. Στη Γαλλία, πέντε ενώσεις είναι μέλη, μεταξύ των οποίων η Ομοφυλοφιλία και ο Σοσιαλισμός, η LGBTI+ και η Acceptess-T, συνδημιουργός ενός οδηγού για αλλοδαπούς που επιθυμούν να αλλάξουν το φύλο και το όνομά τους στην άδεια διαμονής τους…

Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η TGEU διεκδικεί μια διακλαδική και αποαποικιακή προσέγγιση. Το 2022, για παράδειγμα, παρουσίαζε μια τρανς γυναίκα που φορούσε ισλαμικό πέπλο τη Διεθνή Ημέρα Προσφύγων. Η αντιπρόεδρός της, η Γαλλο-Ολλανδή Ντίνα Μπονς, περιγράφει τον εαυτό της ως «περήφανη τρανς έγχρωμη γυναίκα» . Ήταν αντιπρόεδρος μιας ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας συνδικάτων εργαζομένων του σεξ (ESWA), μέλος του Εργατικού Κόμματος της Ολλανδίας και στέλεχος του ακροαριστερού κόμματος BIJ1.

Σε συνέντευξή της στην ολλανδική εφημερίδα Het Parool, εξηγεί ότι φορούσε το φερετζέ τα πρώτα χρόνια της αλλαγής φύλλου της κάθε φορά που πήγαινε στην οικογένεια του Μαροκινού φίλου της, μέχρι που τον άφησε κάποτε. Αυτή η «ανθρωπολογική εμπειρία» , σύμφωνα με τα λόγια της, την ενέπνευσε. Στο σημείο να δημιουργεί εργαστήρια για το φύλο και τη θρησκεία στα οποία διδάσκει ότι «το Κοράνι μιλάει για τρίτο φύλο» ή ότι «η ομοφυλοφιλία περιγράφεται ως κάτι αξιόλογο».

Χάρη στα χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων, η TGEU πολλαπλασιάζει τις επικοινωνιακές εκστρατείες και δημοσιεύει κάθε χρόνο έναν «χάρτη των τρανς δικαιωμάτων» όπου το λόμπι μοιράζει καλούς και κακούς βαθμούς στις ευρωπαϊκές χώρες.

Επιτρέπεται η αλλαγή φύλου στην προσωπική κατάσταση χωρίς χειρουργική επέμβαση; Ενας βαθμός.

Είναι δυνατή αυτή η αλλαγή φύλου χωρίς ιατρική θεραπεία; Ενας βαθμός.

Αρκεί μια απλή δήλωση; Ένας ακόμη βαθμός.

Οι ανήλικοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν να αλλάξουν φύλο στα δημοτολόγια και να αναγκάσουν τους γονείς τους να το ζητήσουν; Ένας ακόμη βαθμός.

Επιτρέπεται στους «τρανς πρόσφυγες» να αλλάξουν το φύλο τους στα δημοτολόγια ή τους δίνεται σε αντάλλαγμα το δικαίωμα ασύλου; Επίσης ένας βαθμός...

Η Γαλλία πήρε βαθμολογία 22 στα 32 και άρα συγκαταλέγεται στους καλούς μαθητές... που μπορούν ακόμα να βελτιωθούν! Επί του θέματος: η αλλαγή φύλου στην προσωπική κατάσταση δεν επιτρέπεται για ανηλίκους και δεν είναι δυνατό να γίνει με απλή δήλωση.

Το 2022, η TGEU συνέταξε επίσης ένα «χάρτη τρανς υγείας» στην οποία διανέμονται δώδεκα βαθμοί στα ευρωπαϊκά κράτη ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την προσβασιμότητα της υγειονομικής περίθαλψης ειδικά για τα τρανς άτομα. Τουλάχιστον τέσσερα σημεία αφορούν ανηλίκους.

Εάν οι αναστολείς της εφηβείας εγκρίνονται από την αρχή της εφηβείας, δηλαδή μεταξύ 9 και 14 ετών, οι λομπίστες δίνουν δύο βαθμούς.

Δύο άλλοι βαθμοί απονέμονται επίσης όταν εγκρίνονται ορμονικές θεραπείες από την ηλικία των 15 ετών. Σύμφωνα με την TGEU, «ο περιορισμός της πρόσβασης σε αναστολείς […] μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την ψυχική υγεία νεαρών τρανς ατόμων που αναγκάζονται να περάσουν στην εφηβεία».

Ενώ η Γαλλία έλαβε 4 στα 4 σε αυτή την κατηγορία, θα μπορούσε να τα χάσει με το πρόσφατο νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από τη Γερουσία (θα εγκριθεί από τη Εθνοσυνέλευση;), το οποίο απαγορεύει τις μεταβατικές ορμονικές θεραπείες για ανηλίκους και περιορίζει τη χρήση αναστολέων της εφηβείας με περίοδος προβληματισμού δύο ετών.

Pierre Chamatin



https://aktines.blogspot.com/2024/06/blog-post_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible