Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ὁ ἀνώτερος Ἰάπωνας ἰατρὸς γιὰ τὸν καρκίνο: Τὰ ἐμβόλια covid εἶναι «οὐσιαστικὰ δολοφονία»!


Ο Δρ Masanori Fukushima κάλεσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να ηγηθεί έρευνας για τα επιβλαβή αποτελέσματα των εμβολίων COVID.

(LifeSiteNews) — Ο ανώτερος ιατρός ογκολόγος της Ιαπωνίας κατήγγειλε πρόσφατα τα εμβόλια mRNA COVID-19 ως «έργο του κακού» που προκάλεσε «ουσιαστικά δολοφονία».

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στις 19 Απριλίου, ο Δρ Masanori Fukushima, ο οποίος ηγήθηκε της πρώτης κλινικής εξωτερικών ασθενών καρκίνου στο Πανεπιστήμιο του Κιότο και ξεκίνησε το πρώτο μάθημα φαρμακοεπιδημιολογίας εκεί, απαρίθμησε μια σειρά προβλημάτων με τα εμβόλια mRNA COVID, αποδεικνύοντας αυτό που αποκάλεσε «κατάχρηση της επιστήμης».


Επεσήμανε ότι οι «καρκίνοι turbo», ένα είδος «προηγουμένως αόρατων καρκίνων από τους γιατρούς» που προχωρούν εξαιρετικά γρήγορα και είναι συνήθως στο τέταρτο στάδιο από τη στιγμή που διαγιγνώσκονται, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται μετά την ανάπτυξη του εμβολίου.

Αυτοί οι «καρκίνοι turbo» εμφανίζονται μαζί με την υπερβολική θνησιμότητα λόγω καρκίνου γενικά, κάτι που ο Fukushima λέει ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο από τις χαμένες ευκαιρίες για εξετάσεις ή θεραπεία κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID.

Ως τραγικό παράδειγμα του θανατηφόρου κινδύνου των εμβολίων COVID, ο ογκολόγος μοιράστηκε την ιστορία ενός 28χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του όταν προσπάθησε να τον ξυπνήσει το πρωί, πέντε ημέρες μετά τη λήψη του δεύτερου εμβολίου της Pfizer.

«Ο γιατρός που έκανε τη νεκροψία είπε ότι όταν προσπάθησε να αφαιρέσει την καρδιά, ήταν μαλακή και είχε αποσυντεθεί», δήλωσε ο Fukushima. «Και ακόμη και μία μόνο περίπτωση όπως αυτή δείχνει πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό το εμβόλιο».

Επεσήμανε ότι αυτές οι σοβαρές βλάβες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, έχουν πλήξει τους ανθρώπους – μετά το εμβόλιο – που έχουν ιστορικό καλής υγείας.

«Είναι σοβαρό. Είναι ουσιαστικά ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Στο τέλος, θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι αυτή είναι η άποψή μου», είπε ο ιατρός.

Εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων, γενικά δεν έχουν αναφέρει αυτές τις βλάβες και ότι στην πραγματικότητα όσοι αμφισβητούν την ασφάλεια των εμβολίων COVID – όπως και με τα εμβόλια γρίπης – έχουν χαρακτηριστεί ως αντιεπιστημονικοί «αιρετικοί».

Περιέγραψε την στάση εκείνων που φίμωσαν τις φωνές των επικριτών του «εμβολίου» COVID, ωστόσο, μακριά από την επιστήμη, «περισσότερο παρόμοια με ένα είδος πίστης, υστερίας ή ακόμα και μία συμπεριφορά λατρείας».

«Τώρα ανησυχώ βαθιά όχι μόνο για μια σοβαρή κρίση στην ιατρική, αλλά και στην επιστήμη και τη δημοκρατία», δήλωσε ο Fukushima.

Τόνισε το γεγονός ότι οι χώρες που προώθησαν πιο επιθετικά το εμβόλιο COVID, όπως το Ισραήλ, είδαν τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου και μόλυνσης, όπως δείχνουν μελέτες που συγκρίνουν χώρες της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της Ιορδανίας, της Συρίας και της Αιγύπτου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κανόνισε μια ειδική συμφωνία με την Pfizer για να χρησιμοποιήσει Ισραηλινούς ως εργαστηριακούς αρουραίους σε ένα εθνικό πρόγραμμα ένεσης με το «εμβόλιο» Pfizer Covid.

«Το Ισραήλ ηγήθηκε στον έγκαιρο και εκτεταμένο εμβολιασμό, αλλά είχε επίσης τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων και μολύνσεων. Οι λιγώτερο επιθετικά εμβολιασμένες περιοχές είδαν λιγώτερη ζημιά», δήλωσε ο Fukushima, σημειώνοντας ότι «το Ισραήλ έσπευσε να σταματήσει το εμβόλιο».

Υπήρχαν προβλήματα, επιπλέον, με την ίδια την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη χορήγηση του mRNA – τα λιπιδικά νανοσωματίδια – που ο γιατρός είπε ότι οδηγούν σε «επιδράσεις εκτός στόχου» σε διάφορα όργανα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών, του εγκεφάλου, του ήπατος και του μυελού των οστών.

Ακόμη χειρότερα, οι πρωτεΐνες ακίδας που παράγονται από το mRNA έχουν ανιχνευθεί στο ανθρώπινο σώμα περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη χορήγηση του εμβολίου COVID, σημείωσε ο ογκολόγος, υποδεικνύοντας «σοβαρό πρόβλημα».

Ο ιατρός έβαλε στο στόχαστρο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) για την «βιαστική» προώθηση των εμβολίων COVID χωρίς κατάλληλη έρευνα και, επιπλέον, για την προσπάθειά του να επιβάλει μια ενιαία προσέγγιση σε χώρες με ευρέως διαφορετικές «ιατρικές συνθήκες, συνήθειες και συστήματα», αποκαλώντας το «κάπως παράλογο».

Υποστήριξε ότι είναι «ζωτικής σημασίας» ο Π.Ο.Υ. να αναλάβει την ευθύνη για τις βλάβες των εμβολίων COVID, τις οποίες αποκάλεσε «κατάχρηση, κακή χρήση της επιστήμης και κακή πρακτική της επιστήμης, για να είμαι ειλικρινής».

O Fukushima επεσήμανε ότι ο Π.Ο.Υ. «γνωρίζει» τις βλάβες από τα λεγόμενα εμβόλια επειδή αντισταθμίζουν αυτές τις ζημιές σε ορισμένες χώρες και όμως δεν αντιμετωπίζουν σωστά τον θάνατο και τον τραυματισμό που προκαλείται από τον COVID μέσω έρευνας και έκθεσης.

«Φανταστείτε να βρίσκετε τον σύζυγό σας νεκρό το πρωί. Δεν είναι αστείο. Ένα εμβόλιο που προκαλεί τέτοια αποτελέσματα, ακόμη και έναν μόνο θάνατο, είναι απαράδεκτο», δήλωσε o Fukushima, προσθέτοντας ότι μόνο στην Ιαπωνία, η κυβέρνηση έχει τεκμηριώσει 2.134 θανάτους που αναφέρθηκαν λόγω του εμβολίου COVID, το οποίο είναι πιθανώς χαμηλή εκτίμηση.

«Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που πρέπει να δουν έναν γιατρό λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο», συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι ένα μεγάλο κομμάτι από αυτούς – το 30% – «πάσχουν από ME (μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα) ή σύνδρομο χρόνιας κόπωσης».

Αυτή είναι μόνο η αρχή, σύμφωνα με τον Fukushima, επειδή τα ποσοστά όλων των ειδών ασθενειών έχουν αυξηθεί από την κυκλοφορία του εμβολίου COVID, συμπεριλαμβανομένων των «αυτοάνοσων ασθενειών, νευροεκφυλιστικών ασθενειών, καρκίνου και λοιμώξεων».

«Είναι σαν να έχουμε ανοίξει το κουτί της Πανδώρας… Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτές τις ζημίες και να τις αντιμετωπίσουμε σοβαρά. Οποιεσδήποτε προσπάθειες να απορριφθούν αυτές οι ζημιές σαν να μην συνέβησαν είναι ειλικρινά έργο του κακού. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της κακής πρακτικής της επιστήμης», δήλωσε ο Fukushima.

Κάλεσε τα επιστημονικά και ιατρικά ιδρύματα, υπό την ηγεσία του Π.Ο.Υ., να αντιμετωπίσουν άμεσα αυτά τα αποτελέσματα μέσω ερευνητικών προσπαθειών, προκειμένου να «λάμψει το φως της επιστήμης» στις βολές.

«Δεν πρέπει ποτέ ξανά να χρησιμοποιήσουμε τέτοια εμβόλια», είπε.

«Αυτό είναι ντροπή για την ανθρωπότητα. Είναι ντροπή που το κάναμε αυτό».




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


https://tasthyras.wordpress.com/2024/05/20/ο-ανώτερος-ιάπωνας-ιατρός-για-τον-καρκ/#more-93434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible