Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Μεικτοὶ γάμοι στὴν Μητρόπολη Γλυφάδας.


Να πώς ξηλώνουν σιγά σιγά το πουλόβερ για να φτάσουν στην ψευδένωση με τους αιρετικούς. Η συγκεκριμένη πληροφορία για την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας έφθασε στο ιστολόγιο από αναγνώστρια, δεν ξέρουμε σε πόσες άλλες Μητροπόλεις γίνονται μεικτοί γάμοι μεταξύ Ορθοδόξων και αιρετικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως το πρώτο πιστοποιητικό που χρειάζεται η Μητρόπολη Γλυφάδος για έναν ετερόδοξο που θέλει να παντρευτεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι το Πιστοποιητικό Βαπτίσεως, το οποίο θα το προμηθεύεται από ….
ἀπό τήν ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ τοῦ δόγματος πού ἀνήκει, μέ σαφή ἀναφορά τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Λογοτύπου τῆς ἐν λόγῳ Ἐπισκοπῆς. Ἐάν ἔχουν Βεβαίωση Βαπτίσεως, μποροῦν νά ἀπευθυνθοῦν στήν ἐδῶ Ἐκκλησία τοῦ δόγματός τους καί νά λάβουν τό Πιστοποιητικό Ἀγαμίας. Θά πρέπει νά ἀναγράφεται ὁ βαθμός γάμου καί ὅτι τό ἄσχετο συγγενείας [π.χ. θά συνάψει γάμον πρῶτον μετά τοῦ (τῆς) τάδε, μετά τοῦ (τῆς) ὁποίας οὐδεμία συγγένεια ἔχει, καί ὅτι ὁ γάμος θά τελεσθεῖ εἰς τήν Μητρόπολη Γλυφάδας].Πιστοποιητικά Ἀγαμίας ἀπό Ὀρθόδοξες Ἐνορίες τοῦ Ἐξωτερικοῦ, ἐπικυρώνονται ἀπαραιτήτως εἰς τήν Ἱ. Σύνοδον.

Δείτε ΕΔΩ, στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως.

Αποδέχεται ο Μητροπολίτης Γλυφάδος την αιρετική βαπτισματική θεωρία της Β’ Βατικανής περί κοινού βαπτίσματος όλων των χριστιανών; Είναι το Ορθόδοξο Βάπτισμα ίδιο με τις απομιμήσεις των αιρετικών που δεν έχουν καν ιερωσύνη; Ποιο εν βάπτισμα κατανοεί ο Μητροπολίτης Γλυφάδος στο Σύμβολο της Πίστεως; Τελείται το Μυστήριο του Γάμου μεταξύ βαπτισμένου και αβάπτιστου;

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδος δείχνει έμπρακτα ότι δέχεται το βάπτισμα των αιρετικών ως ισότιμο με το Βάπτισμα των Ορθοδόξων και προχωρεί να τους παραχωρήσει και άλλο ένα Μυστήριο, τον Ορθόδοξο Γάμο. Γνωρίζει τον κατήφορο που ακολουθεί με το κουτί της Πανδώρας που άνοιξε;

Την τακτική των μεικτών γάμων την ακολουθεί με υπερηφάνεια ο Αμερικής Ελπιδοφόρος. Το δηλώνει δημόσια σαν κατόρθωμα και κανείς δεν τον ελέγχει. Και επειδή το ένα κακό φέρνει το άλλο, ήλθε το 2020 και δήλωσε ότι σε αυτόν τον αιρετικό που έκανε Ορθόδοξο Γάμο, θα πρέπει να του επιτρέπεται και η Θεία Κοινωνία για να μην χωρίζεται η οικογένεια!!!!!


«Πώς μπορώ και προσφέρω το Μυστήριο του Γάμου σε έναν Χριστιανό που δεν είναι μέλος της Εκκλησίας μου;» Γνωρίζετε ότι αυτό κάνουμε με τους μικτούς γάμους. Δεχόμαστε στο Μυστήριο του Γάμου μη-Ορθόδοξους πιστούς από άλλες εκκλησίες. Παντρεύονται στην Ορθόδοξη Εκκλησία και στη συνέχεια χωρίζονται όταν πρέπει να παρευρεθούν στην λειτουργία και στην Ευχαριστία. …

……………….

… Προσωπικά θα έδινα το άλλο Μυστήριο -την Θεία Ευχαριστία- σε εκείνα τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα και που δέχτηκαν το Μυστήριο του Γάμου στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Και με αυτόν τον τρόπο σώζω ολόκληρη την οικογένεια, διότι διαφορετικά χάνω τα παιδιά και χάνω ολόκληρη την οικογένεια.


Να πώς ξηλώνουν σιγά σιγά το πουλόβερ για να φτάσουν στην ψευδένωση με τους αιρετικούς.

Όσο και να μην το θέλουμε με τούτα που μαθαίνουμε έρχεται από μόνη της στο μυαλό εκείνη η ημέρα όταν στην Μητρόπολη Γλυφάδος ο Ελπιδοφόρος Αμερικής ενέπαιξε το Μυστήριο της Βαπτίσεως για να περάσει μηνύματα υπέρ της ομοφυλοφιλικής ατζέντας και να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο Μυστήριο του Γάμου με τα σαφή υπονοούμενα για τον ψευτογάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Τότε όσοι ζήτησαν ευθύνες, απευθύνθηκαν στον «εισβολέα» εξ Αμερικής και όχι στον υπεύθυνο της Μητροπόλεως. Τώρα ο ίδιος «οικοδεσπότης» Μητροπολίτης τελεί μεικτούς γάμους στην Μητρόπολή του.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2024/05/26/μεικτοί-γάμοι-στην-μητρόπολη-γλυφάδα/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible