Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Γεωργία: Προτείνεται ἀπαγόρευση τῆς ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας καὶ τῶν ὁμοφυλοφυλικῶν "γάμων"


Το Γεωργιανό κοινοβούλιο θα εξετάσει μια δέσμη νομοσχεδίων που περιλαμβάνει απαγορεύσεις για γάμους ομοφυλόφιλων, χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου και ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα. Πρόσφατα, ψηφίστηκε νόμος για ξένους πράκτορες, όπως αναφέρει ο ρωσικός ειδησεογραφικός ιστότοπος RBK , επικαλούμενος τη Georgia Online .

Στις 4 Ιουνίου, μια δέσμη νομοσχεδίων με τίτλο «Για την προστασία των οικογενειακών αξιών και των ανηλίκων» θα εισαχθεί στο γεωργιανό κοινοβούλιο, δήλωσε ο Σάλβα Παπουασβίλι, ο πρόεδρος του νομοθετικού σώματος. Το πακέτο περιλαμβάνει το κύριο νομοσχέδιο και 18 σχετικές τροποποιήσεις στους υφιστάμενους γεωργιανούς νόμους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για την εργασία και την εκπαίδευση, διευκρίνισε ο Παπουασβίλι.

Σύμφωνα με τη Georgia Online, αυτή η πρωτοβουλία προτείνει επίσης:

-Απαγόρευση καταχώρισης γάμων ομοφυλοφίλων.

-Απαγόρευση της υιοθεσίας παιδιών από άτομα που έχουν αλλάξει φύλο ή έχουν μη παραδοσιακό προσανατολισμό.

-Απαγόρευση αναγραφής στα έγγραφα διαφορετικού φύλου από το βιολογικό.

-Απαγόρευση χειρουργικών επεμβάσεων αλλαγής φύλου και άλλων συναφών ιατρικών διαδικασιών.

-Απαγόρευση της «προπαγάνδας ΛΟΑΤΚΙ» σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, διαφημίσεις και μέσα ενημέρωσης.

-Απαγόρευση «δημόσιων συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων με στόχο την προώθηση της ταύτισης με διαφορετικό φύλο, σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή αιμομιξία».

-Η ακύρωση κανόνων σε όλα τα κρατικά ή ιδιωτικά ιδρύματα που «στοχεύουν στην άρνηση του βιολογικού φύλου ενός ατόμου». Για παράδειγμα, απαγορεύσεις για τη χρήση των όρων «πατέρας» και «μητέρα».

Το πακέτο των νομοσχεδίων θα εξεταστεί σε πρώτη ανάγνωση κατά την εαρινή σύνοδο του κοινοβουλίου και θα εγκριθεί τελικά το φθινόπωρο, σημείωσε ο Παπουασβίλι. Κάλεσε επίσης όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη συζήτηση αυτής της πρωτοβουλίας.

***

Στις 28 Μαΐου, το γεωργιανό κοινοβούλιο ψήφισε το νόμο για τους ξένους πράκτορες. Οι συντάκτες της πρωτοβουλίας σημείωσαν ότι στοχεύει «οργανισμούς που λειτουργούν προς το συμφέρον ενός ξένου κράτους». Αυτό περιλαμβάνει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και μέσα ενημέρωσης, εάν περισσότερο από το 20 τοις εκατό της χρηματοδότησής τους προέρχεται από το εξωτερικό. Όπως έγραψε η συγγραφέας Helen Andrews στο American Conservative , «Σύμφωνα με τους Almut Rochowanski και Sopiko Japaridze , υπάρχουν 25.000 εγγεγραμμένες ΜΚΟ στη Γεωργία σήμερα και «η συντριπτική πλειοψηφία των γεωργιανών ΜΚΟ δεν έχει καθόλου τοπική χρηματοδότηση». Αντίθετα, τα κεφάλαιά τους προέρχονται από την Παγκόσμια Τράπεζα, τον Οργανισμό Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών ή τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος.

«Αυτές οι ΜΚΟ δεν περιορίζονται στο ανθρωπιστικό έργο. Πολλοί από αυτούς επιδίδονται ελεύθερα σε κομματική δραστηριότητα και εναντιώνονται απροκάλυπτα στο κυβερνών κόμμα.

«Το νομοσχέδιο δεν θα εμποδίζει τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό να περιθάλψουν άρρωστα παιδιά ή να λειτουργούν καταφύγια κακοποιημένων γυναικών. Απλώς θα απαιτούσε από τις ομάδες να αποκαλύπτουν ξένη χρηματοδότηση, έτσι ώστε τα εγχειρήματά τους στην εσωτερική πολιτική να μπορούν να φανούν στην πραγματική τους διάσταση».

Αν και οι δυτικοί πολέμιοι του νομοσχεδίου έχουν αποκαλέσει τον νόμο περί ξένων πρακτόρων της Γεωργίας «Ρωσικό Νόμο», το γεωργιανό πολιτικό κόμμα Γεωργιανό Όνειρο έχει δηλώσει σθεναρά ότι η νομοθεσία βασίστηκε στον Νόμο για την Εγγραφή ξένων πρακτόρων (FARA), που ψηφίστηκε το 1938 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ της γεωργιανής νομοθεσίας για τους ξένους πράκτορες και της FARA είναι οι κυρώσεις. Στη Γεωργία, η παράλειψη εγγραφής στο κατάλληλο μητρώο θα έχει ως αποτέλεσμα πρόστιμα που κυμαίνονται από 10.000 έως 25.000 lari (3.700 έως 9.400 $). Στις ΗΠΑ, η μη συμμόρφωση με την FARA μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμα έως και 10.000 $ για κάθε παράβαση. Η εσκεμμένη άρνηση συμμόρφωσης με το FARA μπορεί να οδηγήσει σε ποινικές διώξεις, οι οποίες θεωρούνται κακουργήματα. Εκτός από την επιβολή προστίμου, οι παραβάτες μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν ποινές φυλάκισης έως και πέντε ετών.

Αναφέρθηκε νωρίτερα ότι το κόμμα του Γεωργιανού Ονείρου ζήτησε από τις ΗΠΑ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ΜΚΟ για να επιτεθούν στην Ορθόδοξη Εκκλησία και να υποδαυλίσουν κάποιου είδους επανάσταση.

orthochristian.com

Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος

https://aktines.blogspot.com/2024/06/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible