Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Οἱ ΗΠΑ καταπιέζουν τὴν θρησκευτικὴ ἐλευθερία τῶν Ὀρθοδόξων στὴν Εὐρώπη καὶ λένε ὅτι ἦλθαν νὰ τὴν προστατεύσουν!!


ἀπολεῖς πάντας τοὺς λαλοῦντας τὸ ψεῦδος. ἄνδρα αἱμάτων καὶ δόλιον βδελύσσεται Κύριος (Ψαλ. 5,7).

Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου. Εάν δεν είχαμε την πίστη μας ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ θα είχαμε πεθάνει από την στεναχώρια μας με αυτά που βλέπουμε. Μας κουβαλήθηκαν εδώ οι «Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου»!!, αυτοί με τα πολλά λεφτά του παραρτήματος του Υπ. Εξ. των ΗΠΑ στον Βόσπορο, για την διεξαγωγή του 4ου τριήμερου συνεδρίου, λέει, με θέμα «Προστασία της Θρησκευτικής Ελευθερίας, της Δημοκρατίας & των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»!! Και σε αυτό το συνέδριο μας είπαν ότι ο πατριάρχης έδωσε την θρησκευτική ελευθερία σε 43 εκατομμύρια Ουκρανούς!!!! Ήμαρτον!!! Αμ βέβαια, έτσι εξηγείται γιατί εκεί στην έρμη την Ουκρανία βλέπουμε καταλήψεις και καταστροφές Ναών, ξυλοδαρμούς ιερέων και λαϊκών, κατ’ οίκον περιορισμούς και φυλακίσεις Αρχιερέων, Ηγουμένων, Μοναχών, διωγμό της μόνης αναγνωρισμένης, κανονικής και πολυπληθούς Εκκλησίας εκατομμυρίων Ουκρανών. Επειδή έπιασε φαγούρα τις ΗΠΑ να προστατεύσουν λέει τις «θρησκευτικές τους ελευθερίες»!! Καταπιέζονται οι αδελφοί στην Ουκρανία, καταπιεζόμαστε κι εμείς που ξεφτιλίζουν την Πίστη μας και μας αναγκάζουν να κοινωνούμε με αχειροτόνητους σχισματικούς ουνιτίζοντες και να κολαζόμαστε. Καταπιεζόμαστε όλοι οι Ορθόδοξοι της Ανατολικής Ευρώπης που τους βλέπουμε να διχάζουν τις Τοπικές Εκκλησίες αναζητώντας ΠΡΟΔΟΤΕΣ μέσα σε αυτές (όπως έκαναν πρόσφατα και στην Εκκλησία της Βουλγαρίας) για να επεκτείνουν το σχίσμα. Δηλαδή, φαντάσου τί θα έκαναν εάν δεν ήθελαν να «προστατεύσουν» αυτές τις «θρησκευτικές ελευθερίες», όπως λένε!!

Όποιος έχει χρόνο για χάσιμο και γερά νεύρα, ας ρίξει μία ματιά στους παρακάτω συνδέσμους για να δει τα πρόσωπα που συμμετείχαν. Μαζί και ο Ιερώνυμος, ο οποίος παριστάνει τον «Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος»!!!!!!!!!!!

Θεέ μου σε παρακαλούμε να μας οδηγήσεις στην μετάνοια και να δείξεις σε όλον τον κόσμο την Δικαιοσύνη Σου.












ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2024/05/30/οι-ηπα-καταπιέζουν-την-θρησκευτική-ελ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible