Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025

Μιαρὸ Συλλείτουργο στὴν Σκήτη τοῦ Προφήτη Ἠλία τῆς Μονῆς Παντοκράτορος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της παραθρησκευτικής οργάνωσης των ΗΠΑ OCU, το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου 2025, μετά την ολοκλήρωση του προσκυνήματος στη Μονή Ιβήρων, ο σχισματικός ΨευδοΚιέβου «Επιφάνιος» μαζί με την συνοδεία του έφτασε στην Μονή Παντοκράτορος, όπου οι επισκέπτες διανυκτέρευσαν.

Ο ηγούμενος της Μονής, αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, χαιρέτησε για άλλη μια φορά τον ψευδεπίσκοπο και τους επισκέπτες (τους είχε συναντήσει προηγούμένως στη Σκήτη του Προφήτη Ηλία) και τους ευχήθηκε να έχουν ευχάριστη διαμονή. Σε ανάμνηση της επίσκεψης αντήλαξαν δώρα, ο σκανδαλοποιός ηγούμενος της Μονής Παντοκράτορος Γαβριήλ δώρισε στον λαϊκό που παρτιστάνει τον επίσκοπο μια εικόνα του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Ιωάννη Θεολόγου.
Την επομένη στις 11 Οκτωβρίου 2025 το πρωί, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία της ομώνυμης Σκήτης της Μονής Παντοκράτορος, ο ηθοποιός Σέργιος και πάσης Ουκρανίας προεξήρχε της παράστασης «θεία λειτουργία».

Συλλείτουργησαν ο εκπρόσωπος του σχισματοποιού πατριάρχη Βαρθολομαίου Μητροπολίτης Μιλήτου Απόστολος, ο ψευδεπίσκοπος «Ευστράτιος», ο έκπτωτος ηγούμενος της Μονής Παντοκράτορα αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, ο αρχιμανδρίτης «δεν σε κόβιτ» (όχι δεν του κόβιτ) Φιλήμων, αδελφοί της Μονής και ψευτοκληρικοί της προσκυνηματικής αντιπροσωπείας.

Ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους Αλκιβιάδης Στεφανής, ο επικεφαλής του ‘Συμβουλίου Προστασίας του Μητροπολιτικού Ταμείου της OCU’ Αντρέι Ματσόλα και άλλοι, προσευχήθηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Ε ρε γλέντια! Για τον ματσωμένο Ματσόλα διαβάστε ΕΔΩ

Μετά την παράσταση «θεία λειτουργία» παρατέθηκε γεύμα στο Μοναστήρι και ο θίασος αναχώρησε για το κελλί των Αγίων Αρχαγγέλων, το οποίο, με την ευλογία του ηγούμενου της Μονής Παντοκράτορος Γαβριήλ, δόθηκε για αναστήλωση και δημιουργία πνευματικού κέντρου για τους πιστούς από την Ουκρανία.

Ο Θεός να μας ελεήσει.

Σε ελεύθερη μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2025/10/12/μιαρό-συλλείτουργο-στην-σκήτη-του-προ/#more-123488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible