Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Τό Πατριαρχεῖο Κωνσταντινουπόλεως δηλητηριάζει τό ἐκκλησιαστικό ἦθος.

Συμπροσευχομένων των Μητροπολιτών Πατρών Χρυσοστόμου, Κορίνθου Διονυσίου, Μάννης Χρυσοστόμου Γ’ και άλλων ιεραρχών, και χοροστατούντος του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Θεία Λειτουργία την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πύργο, μνημονεύθηκε ο ΨευδοΚιέβου Σέργιος Ντουμένκο.

Εκτός από την περαιτέρω εμπέδωση του αχειροτόνητου καθηρημένου σχισματικού στην Εκκλησία της Ελλάδος διαπιστώσαμε και τα εξής θλιβερά.
Η Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης με τον οικείο Μητροπολίτη της Αθανάσιο Β’, φρόντισε επιμελώς να δούμε όλοι μόνο έναν άνθρωπο σε ολόκληρο το Ναό να φοράει μάσκα…. ΤΟΝ ΈΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΆΓΙΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!!

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είπε τα εξής λόγια:

«Εδώ, εις τον καλλιμάρμαρον μητροπολιτικόν ναόν του Αγίου Νικολάου, την λειτουργίαν ετέλεσε ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος του οικουμενικού θρόνου π. Αλέξανδρος Καρλούτσος από την Ιεράν Αρχιεπισκοπήν Αμερικής. Ο οποίος π. Αλέξανδρος κατάγεται από τα μέρη σας, από την Ηλεία, η οποία μπορεί και να σεμνύνεται δια αυτόν, διότι ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος είναι ένας κληρικός με μεγάλην εμβέλειαν, με πολλάς ικανότητας, με πολυχρόνιον προσφοράν εις την Αρχιεπισκοπήν Αμερικής αλλά και στο Οικουμενικόν μας Πατριαρχείο. Είναι ο ιερεύς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής που έχει πρόσβασιν εις τον Λευκόν Οίκον, εις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, εις το Κογκρέσο. Όλες οι πόρτες ανοίγουν για τον πατέρα Αλέξανδρο, και μπορεί και προθυμοποιείται να τις ανοίγει και για πολλούς άλλους. Τον ευχαριστούμε για την δραστηριότητά του αυτήν. Έχει συνταξιοδοτηθεί από την Αρχιεπισκοπήν Αμερικής όμως είναι πάντοτε επί των επάλξεων. Αγωνίζεται, προσφέρει, ταξιδεύει πολύ και σήμερα βρίσκεται πανευτυχής στην πατρίδα του, στην γενέτειρά του και ετέλεσε την Θείαν Λειτουργίαν με την άδειαν του οικείου ποιμενάρχου.»
Όλες οι πόρτες ανοίγουν για τον φάδερ Άλεξ! Και τί πόρτες! Straight to HELL!! Διερωτώμεθα εάν ο «ηθικότατος», «φιλειρηνικότατος» Μπάιντεν!! βράβευσε τον πατήρ Αλέξανδρο -που μπαινοβγαίνει συνέχεια στο γραφείο του- για τους ίδιους λόγους που τον επευφημεί ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος! Μυαλό μας έδωσε ο Θεός να το σκεφτούμε.

Δεν ξέραμε ότι στην Ορθοδοξία τιμώνται οι κληρικοί που «ανοίγουν πόρτες» και βγαίνουν από αυτές με παράσημα για την προσωπική συλλογή τους! Δεν έχουμε στην Παράδοσή μας τέτοια παραδείγματα. Εμείς νομίζαμε ότι τιμώνται για τις αρετές τους, ειδικά αυτήν της αυτοθυσίας για το ποίμνιό τους. Εμείς έχουμε τον Άγιο Γρηγόριο τον Ε που θυσιάστηκε μαρτυρικά για την απελευθέρωση του έθνους. Έχουμε τον Όσιο Φιλόθεο Ζερβάκο που ζήτησε από τον Γερμανό διοικητή να εκτελεστεί μαζί με τους 125 νέους της Πάρου.

Είναι τέτοια όμως η κατάντια μας που υποκαθιστούμε τα αυθεντικά πρότυπα της Ορθοδοξίας με περσόνες που συναγωνίζονται την «Θεία από το Σικάγο» και μετατρέπουμε τους αφιερωμένους στην λατρεία του Θεού Ιερούς Ναούς σε χώρους καλλιστείων!

Στον Ιερό Ναό βρέθηκε και κλιμάκιο Αρχόντων Οφφικιάλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου από το Τάγμα του Αγίου Ανδρέο! Ο Πατριάρχης βράβευσε μέσα στον Ιερό Ναό τον επικεφαλής του Τάγματος Αντώνιο Λυμπεράκη, τον οποίον «ανύψωσε» από Άρχοντα Ακτουάριο σε Μέγα Ακτουάριο (φαντάσου!) για την «πολυδιάστατη και μακροχρόνια προσφορά του» προς την Αρχιεπισκοπή και το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως!

Πρέπει να πηγαίνουνε πολύ καλά τα πράγματα για «αυτούς» αφού βραβεύουν συνέχεια τους εργάτες τους για τα «κατορθώματά» τους -και για τα λεφτά τους! Εμείς όμως δεν καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο τους βραβεύουν μέσα σε Ορθόδοξο Ναό της Ελλάδος. Ας μας πει κάποιος. Μήπως για να ανεχόμαστε τα «κουταλάκια» τους, τις «ομοφυλοφιλίες» τους, την «εκκλησία» τους της «Βορείου Μακεδονίας», τα αμερικανοκίνητα «Κολυμπάρια» τους, το σχίσμα που προκάλεσαν στην Ουκρανία; Μήπως για να ανεχόμαστε τις απανωτές προδοσίες της Πίστεως και της Πατρίδος;

«Άξιος» ο Μέγας Ακτουάριος…

….και η σύζυγος… για να μην την πιάσει κρεββατομουρμούρα!

Η πνευματική ασιτία προχωράει.
Τα βραβεία πληθαίνουν.
Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ




https://tasthyras.wordpress.com/2023/09/06/το-πατριαρχείο-κωνσταντινουπόλεως-δ/#more-77259

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible