Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Τό φάντασμα τῆς ἰσλαμικῆς φρίκης πλανᾶται πάνω ἀπό τήν Εὐρώπη


ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! (Σχόλιο με αφορμή εκπεφρασμένες δηλώσεις ευρωπαίων διανοουμένων)


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 2α Οκτωβρίου 2023


Δεν θα πάψουμε να γράφουμε για την φρικώδη και εφιαλτική κατάσταση στην ευρωπαϊκή ήπειρο εξαιτίας του ανεξέλεγκτης λαθραίας και νόμιμης μετανάστευσης εκατομμυρίων μουσουλμάνων. Οι ατέλειωτες ορδές των από την Μέση Ανατολή και Αφρική δεν επέδειξαν, δεν επιδεικνύουν και ούτε πρόκειται να επιδείξουν το παραμικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την υποδοχή και τη φιλοξενία τους, αλλά το αντίθετο. Φροντίζουν να δείχνουν απόλυτη αγνωμοσύνη και εχθρότητα, διότι κάθε μη μουσουλμάνος θεωρείται «άπιστος» και εν δυνάμει «μελλοθάνατος», σύμφωνα με τις φρικτές επιταγές του «ιερού» Κορανίου, της «Χαντίθ» (ισλαμικής παράδοσης) και της «Σαρία» (ισλαμικού νόμου)! Απόδειξη αυτού οι συχνές δολοφονικές και τρομοκρατικές επιθέσεις σε αθώους πολίτες. Μια επίσης άλλη τρομερή παράμετρος είναι η επιταγή του Κορανίου να θεωρούνται οι «άπιστες» γυναίκες σκλάβες των μουσουλμάνων ανδρών, τις οποίες μπορούν να βιάζουν, να κακοποιούν, ακόμα και να φονεύουν!

Οι ευρωπαίοι, κυρίως οι ηγέτες και οι διανοούμενοι, πίστεψαν πως οι άποικοι μουσουλμάνοι γρήγορα θα εντάσσονταν στο ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, θα ενσωματώνονταν εύκολα στην ευρωπαϊκή κοινωνία. Όμως διαψεύστηκαν οικτρά και ανεπανόρθωτα. Όχι μόνο δεν έδειξαν σημεία ένταξης και προσαρμογής, αλλά οργανώθηκαν σε κλειστά «γκέτο» στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, μεταβαλλόμενα σε «κράτος εν κράτει»! Και το χειρότερο: Έχουν την αξίωση να επιβάλουν, με την αρωγή ευρωπαίων ψευδο-διανοουμένων της Αριστεράς και των πολιτικών, τον σεβασμό των δικών τους εθίμων, τρόπο διατροφής, ένδυσης, κλπ από τους ευρωπαίους πολίτες! Πέραν αυτών έχει διαμορφωθεί και μια πιο επικίνδυνη κατάσταση: Η φίμωση της ελευθερίας της έκφρασης των ευρωπαίων, που είναι θεμελιώδες δικαίωμα στις δημοκρατικές χώρες της Δύσης, με απειλές και θανατώσεις, όσων ασκούν κριτική στο Ισλάμ! Οι ευρωπαίοι επέστρεψαν στον παπικό μεσαίωνα. Βλέπουν τους αγώνες τους για ελευθερία να αναστέλλονται από τον ισλαμικό φανατισμό!

Στα παραπάνω θλιβερά συμπεράσματα καταλήξαμε όταν διαβάσαμε πρόσφατα δημοσιεύματα, ευρωπαίων διανοουμένων, επιστημόνων, δημοσιογράφων κλπ, οι οποίοι σταματούν κάθε κριτική για το Ισλάμ από το φόβο της φυσικής τους εξοντώσεως! Σύμφωνα με ένα από αυτά, «Ένας γνωστός δημοσιογράφος στη Γερμανία ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται πλέον να συζητά, ή να επικρίνει το Ισλάμ μετά από μια πρόσφατη σειρά απειλών εναντίον του. Ο Constantin Schreiber, συγγραφέας και δημοσιογράφος που συνεργάζεται με το κρατικό τηλεοπτικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα Tagesschau, έχει γράψει πολλά βιβλία για τη θρησκεία και το έργο του έχει συγκριθεί με εκείνο του Γάλλου συγγραφέα και ποιητή Michel Houellebecq. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit, ο Schreiber δήλωσε ότι ήθελε να αφήσει πίσω του αυτό το κεφάλαιο της ζωής του μετά τις πολυάριθμες απειλές που δέχτηκε λόγω της συζήτησής του για το Ισλάμ. “Δεν θα σχολιάζω πλέον τίποτα που έχει έστω και την παραμικρή σχέση με το Ισλάμ”, δήλωσε. “Δεν θα γράψω κανένα βιβλίο σχετικά με αυτό…Ο Schreiber επικαλέστηκε μια σειρά από απειλές και λεκτικές επιθέσεις εναντίον του ως λόγο για την εγκατάλειψη του θέματος, περιγράφοντας πως αρκετοί συνάδελφοί του τον είχαν κατακεραυνώσει ως ακροδεξιό»[1].

Δεν είναι βεβαίως ο μόνος που απειλείται από τον ισλαμικό φανατισμό και εξαναγκάζεται να παραιτηθεί από την δημοσιογραφική του λειτουργία, να ασκεί κριτική στο Ισλάμ, στον βαρβαρικό τρόπο ζωής και την εξτρεμιστική του δράση. Παραιτείται από την κριτική κατά του Ισλάμ, (προφανώς μόνο κατά του Ισλάμ), ο γνωστός άγγλος αθεϊστής και σφοδρός πολέμιος του Χριστιανισμού Ρίτσαρντ Ντόκινς: «Ο Βρετανός εξελικτικός βιολόγος και συγγραφέας Ρίτσαρντ Ντόκινς, ένας άθεος ακτιβιστής που επικρίνει επί μακρόν τη θρησκεία, εξέπληξε μεγάλο μέρος του κοινού νωρίτερα φέτος, αρνούμενος ευθέως να συζητήσει την πίστη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα από τον παρουσιαστή της βρετανικής τηλεόρασης Piers Morgan τον Μάρτιο, ο Dawkins – ο οποίος είχε χαρακτηρίσει προηγουμένως το Ισλάμ ως “την πιο κακή θρησκεία στον κόσμο” – μουρμούρισε ότι θα προτιμούσε να μην μιλήσει γι’ αυτό»[2].

Οι ανωτέρω ευρωπαίοι διανοούμενοι έχουν προφανώς υπόψη τους την «δολοφονική επίθεση από φανατικούς ισλαμιστές στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo στην κοιτίδα του Διαφωτισμού, το Παρίσι (7-1-2015)»[3]. Όπως τονίζει σε σχετική εργασία του, με τίτλο: «Το ισλαμικό ευρωπαϊκό μέλλον», ο κ. Νικόλαος Στεφανίδης, Δικηγόρος Δ.Μ.Σ. Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου Νομικής Α.Π.Θ.[4]: «Αναστέλλεται, υπό τον φόβο και την ισλαμική τρομοκρατία, η ελευθερία της έκφρασης…[η οποία] είναι αδιαπραγμάτευτη πολιτισμική κατάκτηση για κάθε Δυτικό άνθρωπο, όπως και η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής σαν "τιμωρία" οιασδήποτε άποψης, οσοδήποτε ακραίας ή ακόμη και επικίνδυνης». Ο προαναφερόμενος επιστήμων επισημαίνει πως «η Ευρώπη βιώνει κλιμακούμενα τουλάχιστον τις τελευταίες τρεις δεκαετίες μία τρίτη ισλαμική εισβολή στην Ιστορία της, την “τρίτη τζιχάντ”. Αυτή τη φορά όχι με τα όπλα και τους πολεμιστές του χαλιφάτου ή των σουλτάνων, αλλά με ένα ισχυρότερο όπλο … τη γονιμότητα των μουσουλμάνων γυναικών, οι οποίες έχουν την υψηλότερη γονιμότητα παγκοσμίως με 3,1 παιδιά ανά γυναίκα. Το γεγονός της εκρηκτικής δημογραφικής αύξησης των μουσουλμάνων, σε συνδυασμό με την ελάχιστη έως ανύπαρκτη αφομοίωσή τους στις δυτικές κοινωνίες που ζουν και με την ραγδαία εξάπλωση του ριζοσπαστικού, αντιδυτικού και εξτρεμιστικού ισλαμισμού, ιδίως μεταξύ των νέων μωαμεθανών της Ευρώπης, αναπόδραστα οδηγεί στο τραγικό συμπέρασμα ότι “κάτω από τη μύτη” των ανέμελων τρυφηλών Ευρωπαίων έχει τοποθετηθεί σιωπηρά μια ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες»[5].

Να μνημονεύσουμε εδώ και την δραματική επισήμανση της γνωστής ιταλίδας δημοσιογράφου Οριάνας Φαλάτσι, η οποία στο βιβλίο της: «Η Δύναμη της Λογικής», έγραψε πως «τρομοκράτες έχουν σκοτώσει 6.000 ανθρώπους τα 20 τελευταία χρόνια στο όνομα του Κορανίου και πως η ισλαμική πίστη σπέρνει μίσος αντί αγάπης και σκλαβιά αντί ελευθερίας…Οι ‘καλοκάγαθοι’ διανοητές, η θεσμική Εκκλησία και οι πολιτικές παρατάξεις δεν εννοούν να συνειδητοποιήσουν, ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, απειλούμενη από τούς οπαδούς τού Αλλάχ. Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα και στους κινδύνους. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδεοληψίες, παροδικά συμφέροντα και μυωπικούς πολιτικούς στόχους θυσιάζουν τις μακρόπνοες προοπτικές των κοινωνιών τους»[6]. Επισημαίνει επίσης δίκην «προφητείας», πριν από τρεις δεκαετίες, ότι η «παρηκμασμένη, εξισλαμισμένη Ευρώπη θα έχει μετατραπεί σε αραβική επαρχία, ενώ “οι Δυτικοί θα ‘πρέπει επιτέλους ν’ αμυνθούν και να τους επιτρέπεται να αμυνθούν, αλλιώς είναι χαμένοι”»[7].

Μια πρόσφατη είδηση φανερώνει περίτρανα το ανησυχητικό γεγονός, ότι οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι «κράτος εν κράτει». Η Γαλλική Κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει την ισλαμική «αμπάγια», το μακρύ σκούρο φόρεμα των μουσουλμάνων μαθητριών, από τα σχολεία της χώρας, με το αιτιολογικό, ότι «ο κοσμικός χαρακτήρας είναι μια ελευθερία για χειραφέτηση μέσα από το σχολείο», και γι’ αυτό «δεν θα επιτρέπεται πλέον να φοριέται η αμπάγια στο σχολείο»[8]. Αυτό όμως δεν έγινε αποδεκτό από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι επιτέθηκαν στα σχολεία, τα λεηλάτησαν και πολλά τα κατέστρεψαν!

Δεν χρειάζεται να παραθέσουμε περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουμε ότι βρίσκεται πρό των πυλών η οσονούπω καταστροφή του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η κατάργηση της δημοκρατίας και των ελευθεριών και η εγκαθίδρυση ενός στυγνού θεοκρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος, που θα εφαρμόζεται το δαιμονικό Κοράνιο και η δολοφονική Σαρία.

Εμείς είχαμε εδώ και χρόνια επισημάνει αυτή τη φρίκη, αλλά κάποιοι θιασώτες της θολής κουλτούρας και του άρρωστου αριστερισμού μας χαρακτήριζαν ως «ρατσιστές», ως «αντιδημοκράτες» και ως διακατεχόμενους από «σκοταδιστική ισλαμοφοβία». Έχουμε αποδείξει και δυστυχώς επαληθευόμαστε συνεχώς, ότι το «μεταναστευτικό» είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο των σκοτεινών παγκοσμιοποιητών, για την αλλοίωση και την εξαφάνιση των εθνικών πληθυσμών, ώστε να πραγματοποιήσουν την παγκοσμιοποίηση. Έχουμε επίσης καταδείξει και την εν προκειμένω εγκληματική στάση του Βατικανού, το οποίο δια στόματος του κ. Φραγκίσκου, δήλωσε ανερυθρίαστα: «Είναι θλιβερό να δεσμεύονται πόροι για να χτιστούν τείχη και συρματοπλέγματα.…Το κλείσιμο και οι εθνικισμοί οδηγούν σε καταστροφικά αποτελέσματα»[9]! Αλλά και οι «δικοί» μας ουδεμία επίσημη αντίδραση εκφράζουν για τον ισλαμικό όλεθρο κατά των ευρωπαϊκών λαών. Ο Οικ. Πατριάρχης θεωρεί, προφανώς για λόγους διπλωματίας, «θρησκεία αγάπης» το Ισλάμ, αποκαλεί «αδελφούς» τους μουσουλμάνους και «άγιο» το Κοράνιο, το οποίο μοιράζει ως «πολύτιμο δώρο». Ανάλογη είναι η στάση και πολλών άλλων υψηλόβαθμων κληρικών.

Κλείνουμε την ανακοίνωσή μας, εκφράζοντας την ανησυχία μας για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδος μας, στην οποία χύθηκε το αίμα 800.000 αγωνιστών, για να ελευθερωθεί από τον ισλαμικό και τουρκικό βαρβαρισμό και τώρα επανέρχεται το φάσμα του ισλαμικού τρόμου πάνω από την πατρίδα μας και όλου του ελευθέρου κόσμου, κατόπιν καταχθόνιου σχεδίου των ιθυνόντων της Νέας Τάξεως Πραγμάτων! Το Ισλάμ θα είναι η «αγία» σπάθα, με την οποία θα κόβεται κάθε φιλελεύθερο κεφάλι που ορθώνεται στην ταχέως επερχόμενη παγκόσμια σκλαβιά και γι’ αυτό το προωθούν πυρετωδώς!





[1]https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%94%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%bb%cf%8e/


[2] Όπου ανωτέρω.




[4] Όπου ανωτέρω.


[5] Όπου ανωτέρω.


[6] Όπου ανωτέρω


[7] Όπου ανωτέρω








https://aktines.blogspot.com/2023/10/blog-post_58.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible