Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ὁ ἅγιος πατὴρ ἡμῶν Ἰωάννης Καλαΐδης συλλειτουργεῖ στὴν Ἁγία Τράπεζα τοῦ Ι.Ν. τοῦ ἁγίου Ραφαήλ, τέσσερα χρόνια μετὰ τὴν κοίμησή του!

Ο άγιος πατήρ ημών Ιωάννης Καλαΐδης συλλειτουργεί στην Αγία Τράπεζα του Ι.Ν. του αγίου Ραφαήλ, τέσσερα χρόνια μετά την κοίμησή του!

Από την πνευματική μας αδερφή Θεοδώρα Καλαΐδου, κόρη του αγίου πατρός μας Ιωάννη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε.
" Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως που μας πέρασε, είχαμε θ. λειτουργία στον Ι. Ν. των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Νεοχώρι Σιντικής. Είχε πολύ κόσμο και μεγάλη ευλογία από την ολοζώντανη παρουσία των Αγίων μας και του πατέρα! Έτσι θυμήθηκα τι έγινε στην ίδια γιορτή το 2013 και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Μία εν Χριστώ αδελφή από τις Σέρρες είχε ανάγκη θείας βοήθειας για την κόρη της, που είχε πολύ πόνο στο χέρι της. Κάποια γνωστή της, της μίλησε για την ευχή του Ευχελαίου που συνιστούσε ο π. Ιωάννης. Έτσι έκανε ευχέλαιο και στην συνέχεια την συγκεκριμένη προσευχή, σταυρώνοντας την κόρη της για 40 ημέρες. Μόλις τελείωσε η προσευχή, είδε ότι ήρθε εδώ στο σπίτι του πατέρα και ότι ο Παππούλης σταύρωσε την κόρη της και πέρασε ο πόνος! Έτσι ήρθε στην θεία λειτουργία πολύ συγκινημένη γιατί ήταν όλα όπως τα είδε στο όνειρό της! Κατά την θεία λειτουργία έβλεπα τον πατέρα σκυμμένο στην Αγία Τράπεζα να προσεύχεται και από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα συγκίνησης, όταν με ακούμπησε η εν Χριστώ αδελφή από τις Σέρρες και με ρώτησε αν είμαι η κόρη του παπά Γιάννη. Της απάντησα θετικά και με ρώτησε ποιος είναι ο γέροντας Ιερέας που προσευχόταν σκυμμένος στην Αγία Τράπεζα και όχι ο νέος που ήταν Ωραία Πύλη. Της είπα ότι είναι ο πατέρας μου, που επέτρεψε ο Κύριος να τον βλέπουμε ολοζώντανα και οι δυο μας! Το μοιράζομαι μαζί σας προς δόξαν Θεού."

Να έχουμε την ευχή και την προστασία του αγίου πατρός μας Ιωάννη, πάντοτε, αγαπητοί μας εν Χριστώ αδελφοί! Αμήν!


Μιλτιάδης Τσεσμετζής - εκπαιδευτικός

https://apantaortodoxias.blogspot.com/2024/04/blog-post_714.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible