Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ἐμφανίστηκε ὁ π. Σάββας Ἀχιλλέως καί εἶπε: “Θέλω εἰκόνα σάν αὔτή τῆς Ἁγίας Μαρίνας”


Εμφανίστηκε ο π. Σάββας Αχιλλέως και είπε: “Θέλω εικόνα σαν αυτή της Αγίας Μαρίνας”
Αγαπητοί μου αδελφοί χριστιανοί, χαίρετε! Ονομάζομαι Τζαμαλής Νεκτάριος και κατοικώ στην Αθήνα. Θα ήθελα να σας περιγράψω το θαύμα που μου συνέβη με το γέροντα Σάββα Αχιλλέως. Τον γέροντα δεν τον είχα γνωρίσει. Τον είχαν ακουστά από τα βίντεο που είχα παρακολουθήσει και τα οποία είχε δημοσιεύσει στο κανάλι του ο Παναγιώτης Σ.

Θα ήθελα να σας πω αυτό που μου συνέβη. Συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου ο Παναγιώτης Σ. μας παρουσίασε την εικόνα με την κοίμηση του Οσίου πατρός ημών Σάββα Αχιλλέως και ρώτησε τη γνώμη μας. Όλοι σχολιάσαμε: “Τί ωραία που είναι η εικόνα του γέροντα!” και ζητήσαμε την ευλογία του π. Σάββα. Έως τότε δεν ήξερα προσωπικά τον Παναγιώτη Σ. ούτε είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου.

Κατά τη διάρκεια όμως της νύχτας της 12ης Μαρτίου μου παρουσιάστηκε ο Άγιος Γέροντας ενώ εγώ ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου (σε όραμα δηλαδή) και ήταν με το ράσο του και το πετραχήλι του, και μου είπε να πω στον Παναγιώτη:
“Εγώ δεν θέλω την εικόνα με την κοίμηση. Εγώ θέλω εικόνα σαν αυτή της Αγίας Μαρίνας, να κρατάω τον πειρασμό (τον διάβολο) από τα κέρατα”.

Τέντωσε το χέρι του και μου έδειξε ένα τοπίο στο οποίο ήταν η Αγία Μαρίνα και κρατούσε τον πειρασμό από τα κέρατα. Αυτά τα λόγια που μου είπε ο Άγιος εκείνη την ημέρα με στιγμάτισαν.
Καθώς μου τα έλεγε, κοιτώντας με μέσα στα μάτια, ήταν σαν να μου τα έγραφε σε μιά κασέτα και να τα πέρασε στο μυαλό μου.
Επικοινώνησα εγώ την άλλη μέρα το μεσημέρι με τον Παναγιώτη και αμέσως ενδιαφέρθηκε. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα έδωσε παραγγελία την εικόνα. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να δείτε όλοι την εικόνα αυτή και να σας αρέσει. Εγώ από εκείνη την ημέρα έχω έρθει πιό κοντά στην Εκκλησία και κάνω καθημερινώς την παράκληση του Αγίου.
Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε την ευλογία και την προστασία του Αγίου Σάββα Αχιλλέως και να είστε πάντα υπό την σκέπη του!

(Μαρτυρία Νεκταρίου Τζαμαλή)
πηγή: “Γέρων Σάββας Αχιλλέως ο διώκτης των δαιμόνων”, Βίος – Θαύματα – Ακολουθία – Παράκληση, Αθανασίου Δ. Κυπραίου, φιλολόγου, εκδ. Αγαθός Λόγος, Αθήνα 2023, σελ. 42-43


https://proskynitis.blogspot.com/2023/07/blog-post_76.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible