Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τσιπάκι…καί σέ χαπάκι!!! Προσέξτε μήν τό καταπιεῖτε...

Δέ μᾶς ἔφταναν οἱ τσιποποιημένες ὑπερκάρτες τῆς ἀπόλυτης ὑποταγῆς, ἔρχονται τώρα καί τά τσιποποιημένα χαπάκια!

Μέ πρόφαση τήν ὑγεία αὐτή τή φορά…ἐνσωματώνεται ὁ «big brother» σέ χάπι! Τό χάπι αὐτό  θά ἐλέγχει ἀπόλυτα τήν ὑγεία τοῦ ἀσθενοῦς καί θά τήν καταδίδει ἠλεκτρονικά μέσω internet ἤ μέσω κινητοῦ στόν γιατρό…!  Οἱ ὑποκλοπές δεδομένων – παραβιάσεις προσωπικῶν ἀπορρήτων, εἶναι σχεδόν σίγουρες! Αὐτό ἄλλωστε γίνεται καθημερινά παγκοσμίως, ὄχι μόνο σέ δεδομένα ἁπλῶν πολιτῶν, ἀλλά καί σ’ αὐτά τά «ἄκρως ἀπόρρητα» Κυβερνητικά δεδομένα διαφόρων χωρῶν!
Ἀρκεῖ νά σερφάρει κανείς στό internet ταχτικά και θά συναντᾶ πληθώρα τέτοιων περιστατικῶν σέ ὅλο τόν κόσμο! Δέν εἶναι ὅμως μόνο αὐτό. Ποιός μᾶς λέει ὅτι δέν θά προκαλεῖ καρκίνο ὅπως ἤδη ἔχει ἀποδειχθεῖ σέ ζῶα; Ποιός μᾶς λέει ὅτι μέ κάποια ἔξωθεν ἐντολή δέν θά πάρει τή μορφή πού βλέπουμε στήν παραπάνω εἰκόνα καί δέν θά μᾶς σκοτώσει;

Ἐμεῖς ὡς ὀρθόδοξο χριστιανικό blog, προτείνουμε νά κοινωνεῖ ὁ ἄνθρωπος τό Ἄχραντο Σῶμα καί τό Τίμιο Αἷμμα τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ καί αὐτά μόνο νά βάζει ἄφοβα μέσα του, κατόπιν ἐξομολογήσεως! Γιατί ἡ Θεία Κοινωνία  εἶναι τό φάρμακο τῶν φαρμάκων! Φάρμακο τοῦ πνεύματος καί τοῦ σώματος! Εἶναι ὁ Ἴδιος ὁ Χριστός!
 
Διαβᾶστε ἀναλυτικά:
«Χάπι παρακολούθησης της υγείας» με ενσωματωμένο τσιπάκι

Ένα εσωτερικό «μάτι» θα έχουν στη διάθεσή τους σε λίγο διάστημα οι ασθενείς, το οποίο θα μπορεί να καταγράφει την εξέλιξη της υγείας του οργανισμού. Το «έξυπνο» χάπι έχει κατασκευαστεί από την ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis, η οποία σχεδιάζει να ζητήσει τους επόμενους μήνες έγκριση από τις αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές.
 Σε πρώτη φάση, η νέα τεχνολογία θα δοκιμαστεί σε ένα από τα καθιερωμένα φάρμακα της εταιρίας, το οποίο λαμβάνεται από τους ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση, για να μην απορρίψει ο οργανισμός τους το νέο όργανο ως ξένο.
Ανώτερο στέλεχος της εταιρίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, δήλωσε ότι, στη συνέχεια, η ίδια τεχνολογία του ενσωματωμένου τσιπ θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε πολλά άλλα χάπια.
"Προχωράμε στη δημιουργία ενός φαρμάκου με τσιπ για τους ασθενείς με μεταμόσχευση και ελπίζουμε ότι στους επόμενους 18 μήνες θα μπορέσουμε να το έχουμε έτοιμο για να ζητήσουμε τη σχετική άδεια από τις ρυθμιστικές Αρχές, τουλάχιστον στην Ευρώπη", ανέφερε ο υπεύθυνος ανάπτυξης Τρέβορ Μάντελ, μιλώντας σε ιατρικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη.
Η Novartis συμφώνησε φέτος τον Ιανουάριο να πληρώσει 24 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει πρόσβαση στην τεχνολογία "τσιπ μέσα σε χάπι" που ανέπτυξε η μικρή εταιρία βιοϊατρικής έρευνας Proteus Biomedical με έδρα την Καλιφόρνια, μια κίνηση που αποσκοπούσε στο να αποκτήσει ανταγωνιστικό προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, που θεωρούν πολλά υποσχόμενη τη νέα τεχνολογία.
Το μικροσκοπικό τσιπ Proteus (Πρωτέας), που περιέχεται μέσα στο χάπι που καταπίνει ο ασθενής, ενεργοποιείται από το οξύ του στομάχου και στέλνει πληροφορίες σε ένα μικρό επίδεσμο-πλακέτα πάνω στο δέρμα, που με τη σειρά της μεταδίδει τα ιατρικά δεδομένα σε ένα "έξυπνο" κινητό τηλέφωνο ή τα στέλνει σε ένα γιατρό μέσω του Ίντερνετ.
Το "τσιπάκι" μπορεί να συλλέξει μια πληθώρα βιομετρικών πληροφοριών, όπως το σφυγμό της καρδιάς, τη θερμοκρασία του σώματος, την αρτιότητα των κινήσεων κ.α.
Επειδή ο "Πρωτέας" απλώς πρόκειται να προστεθεί σε ένα υπάρχον φάρμακο, η Novartis δεν προτίθεται να κάνει εξαρχής πλήρεις κλινικές δοκιμές για το νέο φάρμακο, αλλά θα κάνει απλώς τα λεγόμενα τεστ βιο-ισοδυναμίας για να αποδείξει ότι το χάπι με το τσιπ δεν διαφέρει από το αρχικό χωρίς το τσιπ (πέρα από του να είναι πιο ακριβό…).
Από την άλλη όμως, τίθεται το ερώτημα με ποιο τρόπο θα διασφαλίζονται τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα των ανθρώπων, από τη στιγμή που στοιχεία σχετικά με την υγεία τους θα μεταδίδονται μέσα από το σώμα τους σε κάποιον έξω από αυτό και μάλιστα ασύρματα (Wi-Fi) ή μέσω Bluetooth, συνεπώς θα μπορούσαν ακόμα και να υποκλαπούν κατά την μεταφορά τους.
Όπως παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, οι ρυθμιστικές Αρχές κατ' αρχήν δεν είναι αρνητικές στην ιδέα ενός χαπιού με τσιπ, όμως εκφράζουν επιφυλάξεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13919
πηγή εἰκόνας: http://blogs.sch.gr/kantonopou/2009/07/24/

«Έξυπνο» χάπι με μικροτσίπ (RFID)



Η χρησιμοποίηση της ιατρικής και γενικά της «υγείας» απ΄ότι φαίνεται θα αποτελέσει τον αυριανό Δούρειο ίππο εισαγωγής τσιπς RFID στο σώμα μας, τα οποία υποτίθεται θα μας βοηθούν κυρίως στην διάγνωση ασθενειών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε σ΄αυτό το σημείο την δημιουργία ασθενειών - επιδημιών (γρίπη χοίρων, πτηνών κ.λ.π) και την προσπάθεια δια της βίας επιβολής επικινδύνων εμβολίων με ποσοστό υπάρξεως υδραργύρου που γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά ότι (σε μικρές ποσότητες όπως το περιέχον στα εμβόλια) λειτουργεί καταστρέφοντας αργά αλλά σταθερά και σταδιακά το νευρικό -νευρολογικό σύστημα του ανθρώπου που το δέχεται.
Για τον ίδιο λόγο έχουν γίνει μηνύσεις κατά των προβλημάτων που δημιούργησαν οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί, σε Βρετανία, Γερμανία, και πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

____________________________________

Το πρώτο «έξυπνο» χάπι με ενσωματωμένο μικροτσίπ σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά η φαρμακοβιομηχανία Novartis AG, η οποία αναμένει την άδεια κυκλοφορίας από τις αρμόδιες αρχές.
Το φάρμακο για το οποίο έχει ζητηθεί έγκριση από την εταιρεία χορηγείται στους ασθενείς που έχουν δεχθεί μόσχευμα προκειμένου να μην το απορρίψουν.
Σύμφωνα με τον Τρεβόρ Μουντέλ, επικεφαλής του Τμήματος Ανάπτυξης, η συγκεκριμένη ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά άλλα φάρμακα.
Το μικροτσίπ ενεργοποιείται από τα υγρά του στομάχου και αποστέλλει πληροφορίες σε ένα μικρό επίθεμα που βρίσκεται κολλημένο στο δέρμα του ασθενούς, από το οποίο τα δεδομένα μεταδίδονται σε κάποιο smartphone ή φτάνουν στο γιατρό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όπως εξηγεί ο Μουντέλ, η αρχική ιδέα ήταν το έξυπνο χάπι να διασφαλίζει ότι ο ασθενής έλαβε το φάρμακο στη σωστή δόση και στο σωστό χρόνο. Σε μακροπρόθεσμη βάση, όμως, ελπίζει οι δυνατότητες του έξυπνου χαπιού να διευρυνθούν ούτως ώστε το χάπι να μετρά από τους παλμούς της καρδιάς έως τη θερμοκρασία του σώματος, καθώς και τη σωστή δράση των φαρμάκων.


Πηγή: Reuters

____________________________________

Σχόλιο επιλόγου: 

Τι ή ποιός θα τους εμποδίσει το συγκεκριμένο χάπι - chip που βρίσκεται εντός του σώματός μας να πάρει με μια εντολή την μορφή της τελευταίας εικόνας και να μας εξοντώσει;
Θα πουν απλώς « κάτι δεν πήγε καλά με τον τάδε ασθενή. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του»!


http://anavaseis.blogspot.com/2010/11/rfid.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible