Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Χριστιανοί ξεσηκωθεῖτε! Διασύρουν τόν Κύριο Μας. (Ἄν διέσυραν τόν πατέρα μας ἤ τήν μητέρα μας τί θά κάναμε;)

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ με τη νέα ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA που διακωμωδούν την πίστη μας και τα φρονήματά μας.

Προσβλητικότατη η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA με όνομα «ΟΥΚ».
Όπως αναφέρει το κανάλι «…είναι η πιο ακομπλεξάριστη, προκλητική, ποπ σάτιρα της τηλεόρασης και η πρώτη ελληνική σειρά animation για μεγάλα και ολίγον παρμένα παιδιά.»
Όμως παρακολουθώντας την κανείς, βρίσκεται μπροστά σε φιγούρες που διακωμωδούν την ορθόδοξη πίστη μας και τα ιερά μας σύμβολα. Εξοργίζεται κανείς βλέποντας ακόμα και τον Ιησού Χριστό επάνω στο σταυρό, να συμπεριφέρεται και να ομιλεί σαν ηθοποιός σε διαλόγους με κάποια φιγούρα της αρχαίας Ελλάδας.

Μια σειρά που παρουσιάζει πραγματικά ανούσιες ιστορίες με έναν αχταρμά χαρακτήρων που προέρχονται τόσο από την αρχαία ελληνική ιστορία, όσο και από την χριστιανική πίστη , και που το τελικό αποτέλεσμα μόνο εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.
Τι άλλο θα κάνουν ακόμα αυτά τα ΜΜΕ, που χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, μας βομβαρδίζουν με αίσχη στο όνομα της τέχνης και της ελευθερίας της έκφρασης.
Τι μας προσέφερε αυτή η «υπερπαραγωγή» του MEGA; Το απόλυτο «τίποτα».
... Ως πότε θα προσβάλλουν τα πιστεύω μας?
Ο ΑΝΤ1 έβγαλε το σταυρό από την σημαία μας, το βράδυ των εκλογών, το MEGA παρουσιάζει εμετικές ιστορίες δολοπλόκων αρχαίων Ελλήνων και αγίων της Εκκλησίας μας…… άραγε τι έχει σειρά?


www.ellinikanea.gr

Βλάσφημη «έκθεση» φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη

*    Σε γκαλερί της Θεσσαλονίκης, άνοιξε μια άκρως προκλητική και βλάσφημη «έκθεση φωτογραφίας»(;) που ξεπερνώντας κατά πολύ, κάθε έννοια και επιείκια περί «μοντέρνας τέχνης», καταχράται βάναυσα ακόμα και τα τελευταία όρια ανοχής, ελευθερίας και εκφράσεως!


Ο «φωτογράφος» κάποιος Κ. Κατσαρέλας, με τις «πόζες» του εκθέτει, επιχειρεί να διακωμωδήσει, πρωτίστως το ιερό Σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον Σταυρό του Χριστού, τον ιερό κλήρο και το τιμημένο ράσο, με απερίγραπτη προσβολή και απαξία, θίγοντας κατάφορα, τα θρησκευτικά συναισθήματα εκατομμύριων Ελλήνων πολιτών!

Σε σχετικές δηλώσεις μάλιστα, της «πρωταγωνίστριας» των «φωτογραφιών», είπε χωρίς αιδώ, ότι σκοπός της ήταν «να δώσει χαστούκι στην θρησκευτική ηγεσία και στο κατεστημένο».

Ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς τον Θεσσαλονικιό υπουργό Δικαιοσύνης κ. Καστανίδη: Είναι σε γνώση του Υπουργείου, τα καταγγελλόμενα περί της «εκθέσεως» αυτής και των «φωτογραφιών» που παρουσιάζονται και γιατί την επέτρεψαν; Ποια είναι η τοποθέτηση του Υπουργείο και τι ακριβώς προτίθεται να πράξει στη συνέχεια; Θα επέμβουν άμεσα οι αρμόδιες αρχές, αφού είναι ξεκάθαρο, ότι θίγεται βάναυσα η επικρατούσα Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη και κατά την συνταγματική πρόβλεψη;

elora.gr
http://anavaseis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible