Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ἐπιστήμονες καλοῦν τά πανεπιστήμια νά «κόψουν» τά μαθήματα ἐναλλακτικῆς ἰατρικῆς    Διακυβεύεται η φήμη των πανεπιστημίων... σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός νέου λόμπι προώθησης συμφερόντων των γιατρών και των επιστημόνων, δίδεται ανάρμοστη αξιοπιστία σε προγράμματα σπουδών τα οποία "Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αγυρτεία στην καλύτερη περίπτωση". Φωτογραφία: Γκαμπριέλ Σαρλότ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΝΑ «ΚΟΨΟΥΝ» ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Kelly Burke
Μετάφραση από τα Αγγλικά: Νικόλαος Αγγελίδης

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 400 ΓΙΑΤΡΟΙ, ιατρικοί ερευνητές και επιστήμονες έχουν οργανωθεί σε ένα πανίσχυρο λόμπι με σκοπό να πιέσουν τα πανεπιστήμια να σταματήσουν να χορηγούν τίτλους σπουδών εναλλακτικής ιατρικής.
Σχεδόν 1 στα 3 πανεπιστήμια της Αυστραλίας παρέχει πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο κάποιο είδος εναλλακτικής θεραπείας ή συμπληρωματικής ιατρικής, συμπεριλαμβανομένης και της παραδοσιακής Κινέζικης βοτανοθεραπείας, της χειροπρακτικής, της ομοιοπαθητικής, της φυσικοπαθητικής, της ρεφλεξολογίας και της αρωματοθεραπείας.
Ωστόσο, η νέα ομάδα "Φίλοι της Επιστήμης και της Ιατρικής" έστειλε αυτήν την εβδομάδα επιστολές σε αντιπρυτάνεις, προειδοποιώντας τους ότι με την "απαράδεκτη απόδοση αξιοπιστίας σε κάτι το οποίο τις περισσότερες φορές θα χαρακτηρίζαμε το λιγότερο αγυρτεία" και "την αποτυχία τους να προασπίσουν την τεκμηριωμένη επιστήμη και ιατρική" τα πανεπιστήμια υπονομεύουν την φήμη τους ως προμαχώνες της επιστημονικής ακρίβειας και σχολαστικότητας.

Η ομάδα, η οποία περιλαμβάνει στα μέλη της τον παγκοσμίου φήμης βιολόγο Σερ Γκούσταβ Νοσσάλ και τον δημιουργό του εμβολίου κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας καθηγητή Ίαν Φρέιζερ, εκστρατεύει και για λογαριασμό ιδιωτικών φορέων ασφάλισης υγείας με σκοπό την άρση παροχής επιδοτήσεων για εναλλακτικές θεραπείες.
Ένας από τους συνιδρυτές της ομάδας, ο επίτιμος καθηγητής Τζον Ντγουάιερ από το πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο οποίος είναι και κυβερνητικός σύμβουλος για την αντιμετώπιση της εξαπάτησης καταναλωτών σε θέματα υγείας, είναι θλιβερό το γεγονός ότι 19 πανεπιστήμια απονέμουν αυτήν την στιγμή "τίτλους σπουδών στην ψευτο-επιστήμη".
"Αποδοκιμάζουμε την κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε αντιληφθεί το μέγεθος της δυσφήμισης που απειλούσε τα πανεπιστήμια μέχρι που το ερευνήσαμε με μεγαλύτερη σχολαστικότητα", δήλωσε ο καθηγητής Ντγουάιερ. "Δηλώνουμε απερίφραστα: Φτάνει πια! Τα χρήματα των φορολογουμένων δεν θα έπρεπε να χαραμίζονται για την χρηματοδότηση [αυτών των σπουδών] ... ούτε θα έπρεπε να χαραμίζονται σε αυτήν την ανοησία οι κρατικές εκπτώσεις ασφάλισης υγείας".
Πηγή
http://www.egolpion.com/friends_science_medicine.el.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible