Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Καταγεγραμμένες παρενέργειες στο VAERS γιά τό ἐμβόλιο covid-19 σέ σχέση μέ τό ἐμβόλιο τῆς γρίπης.

Δρ Ευστάθιος Μητσόπουλος
Νεφρολόγος
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΑΠΘ
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., BOSTON, MA
TUFTS MEDICAL CENTER – TUFTS UNIVERSITY

Πόσο πιθανό είναι να αποτελούν τυχαία γεγονότα και άσχετα με το εμβόλιο οι εκατοντάδες χιλιάδες των θανάτων και των σοβαρών προβλημάτων υγείας, που σχετίζονται χρονικά με τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό,;


Στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ).

Το Πρόγραμμα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών μετά από Εμβολιασμό, γνωστό ως VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ το 1990 και αποτελεί ένα Εθνικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και εντοπισμού προβλημάτων ασφάλειας σε εμβόλια που έχουν πάρει άδεια κυκλοφορίας. Το VAERS συνεποπτεύεται από δύο εγκυρότατους οργανισμούς των ΗΠΑ, από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το πολύ γνωστό πλέον CDC και από τον FDA, τον επίσης πολύ γνωστό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Το VAERS αποδέχεται και αναλύει αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών (πιθανές παρενέργειες) που παρoυσιάζονται μετά από εμβολιασμό. Οποιοσδήποτε μπορεί να αναφέρει μια ανεπιθύμητη ενέργεια στο VAERS. Οι επαγγελματίες υγείας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να αναφέρουν τα ανεπιθύμητα συμβάματα, όπως και οι εταιρείες των εμβολίων ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αναφέρουν όλα τα συμβάματα για τα οποία ενημερώνονται ότι σχετίζονται χρονικά με τη χορήγηση του εμβολίου. Το VAERS είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, διότι υποδεικνύει έγκαιρα πιθανά προβλήματα ασφάλειας από τα εμβόλια, τα οποία στη συνέχεια αξιολογούνται από άλλες επιτροπές.

Θα σας παρουσιάσω τον αριθμό των προβλημάτων που αναφέρθηκαν μετά από τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, καθώς και μετά από τον εμβολιασμό για τη γρίπη, από την αρχή του έτους και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Θα παραθέσω τα προβλήματα που έχουν σχέση με τέσσερις σοβαρότατες καταστάσεις όπως είναι οι θάνατοι, οι μόνιμες αναπηρίες, οι γεννήσεις παιδιών με συγγενείς ανωμαλίες και οι εισαγωγές σε νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό. Από το VAERS θα πάρουμε και θα συγκρίνουμε τον αριθμό των αναφορών για αυτές τις καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται χρονικά με τον εμβολιασμό με τα δύο αυτά εμβόλια.

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ το εμβόλιο για τη γρίπη το κάνει λίγο πάνω από το 50% του πληθυσμού (το 52% το έκανε το 2019-2020)1 ενώ για τον κορωνοϊό μέχρι τώρα περίπου το 58% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο, δηλαδή έκανε είτε δύο δόσεις είτε μια δόση με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, ενώ μια δόση έκανε το 67% του πληθυσμού. Συνεπώς συνολικά χορηγήθηκαν λιγότερες από 2,5 φορές περισσότερες δόσεις για τον κορωνοϊό σε σχέση με τη γρίπη [67+58=125 δόσεις ανά 100 κατοίκους για τον κορωνοϊό (μη υπολογίζοντας το μονοδοσικό, δηλαδή στην πραγματικότητα είναι λιγότερες από 125 οι δόσεις) έναντι 50 δόσεων ανά 100 κατοίκους για τη γρίπη (μη υπολογίζοντας και ένα μικρό ποσοστό που κάνει 2 δόσεις δηλαδή είναι λίγο περισσότερες από 50 οι δόσεις για τη γρίπη)].

Ας δούμε τώρα τις αναφορές των συγκεκριμένων συμβαμάτων2.

Από την αρχή του 2021 και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου έγιναν μετά από εμβολιασμό για την γρίπη 4 αναφορές για γεννήσεις παιδιών με συγγενείς ανωμαλίες (διαταραχές στη διάπλαση του εμβρύου) ενώ μετά από εμβολιασμό για τον κορωνοϊό έγιναν 666 αναφορές, δηλαδή 167 φορές περισσότερες! (Πίνακας 1)

Οι αναφορές για μόνιμες αναπηρίες (παραλύσεις) μετά από εμβολιασμό για τη γρίπη ήταν 164 ενώ μετά από εμβολιασμό για τον κορωνοϊό ήταν 29.169 περιπτώσεις, δηλαδή 178 φορές περισσότερες! (Πίνακας 2)

Από την αρχή του έτους αναφέρθηκαν 69 θάνατοι σχετιζόμενοι με το εμβόλιο της γρίπης και 19.227 θάνατοι σχετιζόμενοι με το εμβόλιο του κορωνοϊού. Αν δούμε τους καταγεγραμμένους θανάτους των τελευταίων ετών μετά από το εμβόλιο της γρίπης, θα διαπιστώσουμε ότι ο διάμεσος αριθμός των θανάτων την προηγούμενη πενταετία ήταν 119 θάνατοι, αριθμός που δεν διαφέρει σημαντικά από τον εκτιμώμενο φετινό. Παρατηρούμε ότι ο αριθμός των αναφορών για θάνατο μετά από το εμβόλιο του κορωνοϊού είναι 279 φορές μεγαλύτερος από τις αντίστοιχες αναφορές για το εμβόλιο της γρίπης! (Πίνακας 3)

Τέλος, από την αρχή του έτους και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου αναφέρθηκαν 297 εισαγωγές σε νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της γρίπης και 93.831 εισαγωγές μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, δηλαδή 316 φορές περισσότερες! (Πίνακας 4)

Να υπενθυμίσω επίσης ότι οι αναφορές αυτές αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, διότι οι περισσότερες παρενέργειες συνήθως δεν αποστέλλονται και συνεπώς δεν καταγράφονται.

Μερικοί ισχυρίζονται ότι είναι εντελώς τυχαίοι και άσχετοι με τον εμβολιασμό τόσο οι θάνατοι όσο και οι υπόλοιπες παρενέργειες. Λένε ότι αφορούν άτομα που πέθαναν ή ασθένησαν λόγω άλλης αιτίας και ΕΤΥΧΕ να κάνουν και το εμβόλιο. Θα μπορούσε φυσικά να συμβεί και αυτό. Αυτό όμως που δεν μπορεί να απαντηθεί είναι το ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ και όχι και με το εμβόλιο της γρίπης; Γιατί οι συγγενείς ανωμαλίες, οι μόνιμες αναπηρίες, οι νοσηλείες και οι θάνατοι που τυχαία συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό δεν έχουν την ίδια συχνότητα στα δυο διαφορετικά εμβόλια; Είναι δυνατόν μια τέτοιου μεγέθους διαφορά να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι τυχαία; Πιστεύω πως όχι. Αν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ρίχνοντας ένα νόμισμα 100 φορές, μπορεί τις 99 να φέρει την ίδια πλευρά του νομίσματος, τότε μπορεί να ισχυριστεί και το ότι όλες αυτές οι παρενέργειες μπορεί να είναι τυχαίες και άσχετες με το εμβόλιο. Θα πρέπει όμως να είναι «τυφλός τα τ’ ώτα τον τε νουν τα τ’ όμματα» για να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.

Υποσημειώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible