Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Θαυματουργική ἐπέμβαση τῆς γερόντισσας Γαλακτίας

Ονομάζομαι… Είμαι 39 ετών, κάτοικος… Μονοφατσίου Ηρακλείου Κρήτης! Είμαι έγγαμος με… παιδιά. Τυγχάνω βαριά καρδιοπαθής από 17 ετών. Η ζημιά ήταν παρεπόμενο ιογενές της νόσου κοξάκι. Πέρασα επτά οξείες και πολύ επώδυνες μυοκαρδίτιδες. Κινδύνευσα πλειστάκις… Νοσηλεύθηκα με αφόρητους πόνους. Η ζωή για μένα ήταν ελλειπής και μαρτυρική. Όλα περιορισμένα και πολύ περισσότερο η δυνατότητα αγροτικής εργασίας. Η τελευταία επώδυνη μυοκαρδίτιδα ήταν τον περασμένο Ιούνιο. Στο νοσοκομείο είχα δίπλα μου την μητέρα μου. Ήταν αυτή που ξενύχτησε την Γερόντισσα Γαλακτία το τελευταίο βράδυ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου πριν την βάλουν στην μονάδα κόβιντ.
Ένα μεσημέρι στην τελευταία κρίση που αντιμετώπισα, η μητέρα μου επικαλέσθηκε θερμά την Οσία Γερόντισσα. Εμφανίσθηκε πάραυτα ντυμένη σαν γιατρός στα κατάλευκα από άνωθεν έως κάτω…
Άνοιξε το στέρνο μου και μετά την καρδιά μου στα δύο! Κάλεσε την μητέρα μου να παρακολουθεί. Η μητέρα μου ήταν σαν υπνωτισμένη. Της έδειξε τις σοβαρές βλάβες σε όλα τα σημεία.
«Κοίταξε εδώ, κοίταξε χάλια» της έλεγε, καθάρισε τις φλέβες η «γιατρός» Γερόντισσα με ένα μυστηριώδες λεπτό αντικείμενο που κρατούσε. Οι αρτηρίες από μαύρες γίνονταν λευκές! Είδε η μάνα μου αγγεία σαν τα λεπτά καλώδια των κινητών τηλεφώνων. Εξήγησε στη μητέρα μου ότι το μικρόβιο κατέβηκε και φώλιασε στην καρδιά από το αυτί! Πυώδης ωτίτιδα προφανώς από τον ιό κοξάκι που κατέβηκε στην καρδιά. Έδειξε την αρτηρία μέσω της οποίας κατέβηκε!
Αφού τελείωσε την επέμβαση, είπε η Γερόντισσα:
«Τώρα όλα εντάξει»! Έφθιαξε το μυοκάρδιο, σκούπισε με ολόκληρη την παλάμη της την καρδιά μου! Αμέσως η καρδιά απέκτησε ένα πολύ ζωηρό χρώμα! Κοίταξε έντονα τη μητέρα μου και εξαφανίσθηκε! Η μητέρα μου πετάχτηκε από την θέση της με μια ακατάπαυστη καρδιακή δοξολογία!
"Ζούσα Παράδεισο" είπε και μας περιέγραψε την εμπειρία. Συνήλθε και ήρθε δίπλα στο κρεβάτι μου. Με βρήκε να κοιμάμαι. Άρχισε να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που έζησε… Αμέσως ήρθε ενδιάθετη φωνή μέσα στην καρδιά της. Την γέμισε ειρήνη και κατάνυξη.
Η φωνή έλεγε: «Το χρόνιο πρόβλημα του παιδιού σου αποκαταστάθηκε σήμερα από εμένα»!
Εγώ κοιμόμουν γυρισμένος στο πλάι. Όταν ξύπνησα μου διηγήθηκε η μητέρα μου όσα έζησε. Της έδειξα πάνω σε χάρτη την ανατομία της καρδιάς. Της ήταν όλα γνώριμα. Μας έδειξε όλα τα σημεία που είχα το πρόβλημα και που παρενέβη η Γερόντισσα. Απόρησαν και οι γιατροί. Πόσα άραγε δάκρυα ευγνωμοσύνης να της προσφέρω για την ελευθερία που μου χάρισε και πόσα ευχαριστώ να της πω;
Το δημοσιεύω για δύο λόγους:
- Την ελεημοσύνη που εμείς δίνουμε πρέπει να την κρύβουμε για να την ξέρει μόνο ο Θεός. Την ευεργεσία που λαμβάνομε όμως, πρέπει να την φωνάζουμε για να την μάθει όλος ο κόσμος! Ειδικά όταν προέρχεται από Αγίους, γιατί έτσι τονώνεται η πίστη των ανθρώπων και δοξάζεται ο Θεός!
- Έπειτα μπορεί και άλλοι άνθρωποι να έχουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου. Τους δίνω με το δημοσίευμά μου μια παρώθηση, να επικαλεσθούν και εκείνοι την Οσία Γερόντισσα και να έχουν ανάλογο αποτέλεσμα.
Ο μακροχρόνιος πόνος με έχει ευαισθητοποιήσει και ενδιαφέρομαι κάπως εντονότερα για τα παρόμοια προβλήματα άλλων αδελφών! Η Γερόντισσα είναι η ίδια για όλους μας. Αρκεί να υπάρχει πίστη και προσευχή. Την ευχή της να’ χουμε!
Έκτοτε η βελτίωση θεαματική! Για να καταλήξω, πριν από λίγες ημέρες 19 Οκτωβρίου 2023 ο καρδιολόγος που με παρακολουθεί 20 χρόνια, (κορυφαίος επιστήμονας ειδικά στους υπερήχους) μετά από ενδελεχή εξέταση, απεφάνθη ενώπιον και του αδελφού μου με έκπληξη:
«Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ! Δεν βρίσκω το παραμικρό εύρημα από τις παλαιές αλλοιώσεις και όλα τα δείγματα της δύσκολης ασθένειας που είχες! Έχουμε πλήρη ίαση!!! Μπορείς να κάνεις όποια εργασία θέλεις! Δεν χρειάζεσαι ούτε αγωγή»!
Ο αδελφός μου κι εγώ αναλυθήκαμε σε δάκρυα! Ξέρετε τι σημαίνει να είμαι μια ολόκληρη ζωή υποδουλωμένος σε ένα οξύ πρόβλημα που μου στερούσε τη δυνατότητα να ανταποκρίνομαι και στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις έναντι της οικογενείας μου! Με την σύζυγό μου πήγα στον τάφο της γιαγιούλας μας για να ευχαριστήσουμε θερμά! Η μάνα μου θα παραγγείλει την εικόνα της όπως την είδε! Αρχίατρο!

Υ.Γ.: Αυτός που έζησε το θαύμα, μας το απέστειλε με πληρότητα στοιχείων. Τα αποκρύπτουμε για να μην θέσουμε σε ενοχλητική διαδικασία εκ μέρους κάποιων αναγνωστών τον ίδιο και την οικογένειά του. Έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν και τώρα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί… Δεν τα δημοσιεύουμε για να ενοχλούνται όσοι τα υπογράφουν αλλά για να εμπνέονται οι άνθρωποι στον αγώνα τους, για να προστρέχουν και άλλοι πονεμένοι στην Οσία Γερόντισσα και να δοξάζεται ο Θεός!!!


https://proskynitis.blogspot.com/2023/10/aymatoypikh-eembah-th-epontia-aaktia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible