Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ἱ.Μ.Πειραιῶς:Σχόλιο γιά τήν ἀνέγερση σατανιστικοῦ μνημείου στίς Η.Π.Α

Ι.Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ 

Εν Πειραιεί τη 23η Ιανουαρίου 2014  

Με αισθήματα φρίκης, αποτροπιασμού και ανησυχίας διαβάσαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο την φρικιαστική είδηση ότι κατατέθηκε επίσημο αίτημα της λεγομένης «Εκκλησίας του Σατανά» για την ανέγερση μνημείου του Σατανά σε δημόσιο χώρο, μπροστά στο Πολιτειακό Καπιτώλιο της Οκλαχόμα στις Η.Π.Α.
Την αίτηση έκαμε το παράρτημα της «Εκκλησίας του Σατανά», η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη, επικαλούμενη την «ελευθερία έκφρασης», ζητά «ίσα δικαιώματα» με τις άλλες θρησκείες. Στον προαύλιο χώρο του εν λόγω κυβερνητικού κτηρίου υπάρχει μνημείο, με χαραγμένες τις Δέκα Εντολές της Παλαιάς Διαθήκης. Ζητούν οι σατανιστές να στηθεί δίπλα και το δικό τους μνημείο, του οποίου μάλιστα συνυπέβαλαν και μακέτα. Θα είναι ύψους 2,10 μέτρων και θα παριστάνει τον τραγόμορφο Σατανά, φτερωτό και γενειοφόρο, όπως τον φαντάζονται και τον λατρεύουν οι σατανιστές, να κάθεται σε μεγαλόπρεπο θρόνο, σε στάση, όπως εικονίζεται ο «Μπαφομέτ». Πίσω από το θρόνο θα υπάρχει πλάκα σε σχήμα ταφόπλακας, όπου θα εικονίζεται η σατανιστική «πεντάλφα». Εκατέρωθεν του Σατανά θα στέκονται δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε στάση προσευχής, τα οποία θα «ευλογεί» ο μιαρός. Θα στοιχίσει 20.000 δολάρια, θα είναι «καλού γούστου» και «ότι θα δείχνει μία πεντάλφα ή μια διαδραστική παρουσίαση για τα παιδιά» σύμφωνα με το AssociatedPress. Ο εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών LucienGreaves, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «το μνημείο θα είναι και χρηστικό καθώς θα λειτουργεί ως κάθισμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποίοι θα μπορούν να αναπαύονται στην αγκαλιά του Σατανά προς έμπνευση και στοχασμό…»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μνημείο των Δέκα Εντολών είχε στήσει κάποιος ιδιώτης το 2009, στο βόρειο μέρος του Κτιρίου. Το γεγονός αυτό εξόργισε τους αθέους των Η.Π.Α., με το αιτιολογικό, ότι θίγονται τα δικά τους «πιστεύω» από τη θέα των θρησκευτικών μνημείων. Μάλιστα πριν λίγο καιρό η ένωση αθέων των Η.Π.Α. διαμαρτυρήθηκε για την ύπαρξη του Σταυρού στο χώρο των λεγομένων διδύμων πύργων, διότι τους αρρωσταίνει η θέα του! Το 2010 δικαστήριο της Οκλαχόμα είχε διατάξει την απομάκρυνση ενός άλλου μνημείου με τις Δέκα Εντολές από τον περίβολο ενός δικαστικού κτιρίου, ύστερα από απαίτηση της «Αμερικάνικης Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών» (AmericanCivilLibertiesUnion ή ACLU). Τώρα έρχονται οι λάτρεις του Σατανά να διεκδικήσουν «ίσα δικαιώματα» με τους Χριστιανούς. Ο νομικός σύμβουλος της ACLU, είπε στο A.P.: «Αν οι Δέκα Εντολές, με το φανερά χριστιανικό μήνυμά τους, επιτρέπεται να παραμείνουν στο Καπιτώλιο, το μνημείο που προτείνεται από το Σατανικό Ναό δεν μπορεί να απορριφθεί εξαιτίας των διαφορετικών θρησκευτικών απόψεών τους»!

Πληροφοριακά αναφέρουμε επίσης πως η φρικιαστική «Εκκλησία του Σατανά» ιδρύθηκε το 1966 στην Καλιφόρνια από τον διαβόητο σατανιστή LaVey, και συνεχίζει να δρα ελεύθερα στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, θεωρούμενη μια από τις νόμιμες θρησκείες των Η.Π.Α. Αναμφίβολα η λατρεία του Σατανά, η οποία προωθήθηκε υπερβαλλόντως τον περασμένο αιώνα από τον αποκρυφισμό, αποτελεί την έσχατη κατάπτωση του ανθρώπου. Έφτασε στο σημείο να λατρεύει τον αίτιο της πτώσεώς του από την κατάσταση της αφθαρσίας και αθανασίας στην κατάσταση της φθοράς και του θανάτου και της εξώσεώς του από τον παράδεισο. Αυτόν, ο οποίος μισεί τον άνθρωπο με αβυσσαλέο μίσος και δεν παύει συνεχώς και ακαταπαύστως να μεταχειρίζεται κάθε δόλο και μέθοδο για να τον καταστρέψη. Ο σύγχρονος άνθρωπος, απόλυτα αποστασιοποιημένος και αυτονομημένος από το Θεό, βρήκε στο μιαρό πρόσωπο του «απ’ αρχής ανθρωποκτόνου» (Ιωάν.8,44) το «θεό», που του ταιριάζει.

Η πρωτοφανής απαίτηση των σατανιστών να στήσουν το άγαλμα του Σατανά σε δημόσιο χώρο, με την ανοχή της αμερικανικής νομοθεσίας, θα πρέπει ως πιστούς Χριστιανούς, πέρα από αισθήματα φρίκης, να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Το γεγονός αυτό αποτελεί χωρίς αμφιβολία σημείο των καιρών και είναι μιάακόμη απόδειξη, ότι διανύουμε την περίοδο των εσχάτων χρόνων. Ο Σατανάς άρχισε να στήνει τα μιαρά «σεβάσματά» του στους δημόσιους χώρους και προφανώς δεν είναι μακριά η εποχή, στην οποία το κατ εξοχήν όργανό του, ο αντίχριστος, θα καθίσει στο ναό του Θεού «αποδεικνύοντα εαυτόν ότι εστί Θεός»! (Β΄Θεσ.2,4).Ας αφυπνιστούμε από τον πνευματικό μας λήθαργο και ας αναλάβουμε όλοι το μερίδιο του αγώνα που μας ανήκει, προκειμένου να μην επιτρέψουμε να συμβούν παρόμοια φαινόμενα και στην αγιοτόκο και ηρωοτόκο Πατρίδα μας!

Εκ του Γραφείου Αιρέσεων και Παραθρησκειών.
Ο υπεύθυνος
Αρχ. Παύλος Δημητρακόπουλος.
Ο Γραμματέας
κ. Λάμπρος Σκόντζος, Θεολόγος.
http://katanixis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1210.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible