Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://bit.ly/Kyrios-Ihsous-Hristos
Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Power Balance: Τά βραχιόλια τῆς ἀπάτης

Aποζημίωση της τάξης των 57 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν να λαμβάνουν εξοργισμένοι καταναλωτές που μήνυσαν την Power Balance, η οποία κατασκευάζει ευρέως διαδεδομένα ενεργειακά βραχιόλια, όπως ανακοίνωσε χθες το ηλεκτρονικό περιοδικό TMZ.
Τα διάσημα βραχιολάκια που εκτόξευσαν τις πωλήσεις τους τα τελευταία χρόνια και φορέθηκαν από αμέτρητους celebrities και αθλητές, κοστίζουν περί τα 30 δολάρια και αποτελούνται από ένα δακτύλιο σιλικόνης πάνω στον οποίον έχει τοποθετηθεί ένα λεπτό ολόγραμμα από πολυεστέρα. Αυτό υποτίθεται ότι «βελτιώνει την φυσική ενέργεια του σώματος» και ενισχύει την ισορροπία, ενώ το σχέδιο του ολογράμματος προέρχεται από τις Ανατολίτικες φιλοσοφίες.


Οι ισχυρισμοί της Καλιφορνέζικης Power Balance είχαν εξαρχής δημιουργήσει αμφιβολίες, οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για να σταματήσουν την συνεχώς αυξανόμενη κερδοφορία της εταιρίας. Τα προβλήματα, όμως, άρχισαν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν απογοητευμένοι καταναλωτές κατέθεσαν την πρώτη αγωγή, με τον ισχυρισμό ότι η ενέργεια που περικλείεται μέσα στα συγκεκριμένα βραχιολάκια είναι τόση όση περικλείεται σε ένα κομμάτι λάστιχο.


Οι ιδρυτές της εταιρίας, αδελφοί Josh και Troy Rodarmel, αναγκάστηκαν λίγο καιρό μετά να δημοσιεύσουν δήλωση, με την οποία ουσιαστικά παραδέχονταν ότι τα υποτιθέμενα μαγικά βραχιολάκια δεν είχαν στην πραγματικότητα καμία επιστημονική βάση:


«Στην διαφήμισή μας αναφέρουμε ότι τα βραχιόλια Power Balance βελτιώνουν την δύναμη, την ισορροπία και την ελαστικότητα.
Παραδεχόμαστε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς μας, συνεπώς εμπέσαμε σε παραπλανητική συμπεριφορά, σε παράβαση του άρθρου 52 της Πράξης του 1974 για τις Εμπορικών Πρακτικές.
Αν νιώθετε πως έχετε παραπλανηθεί από την διαφημιστική μας προώθηση, ανεπιφύλακτα επιθυμούμε να απολογηθούμε και να προσφέρουμε πλήρη αποζημίωση.»


Μέχρι να ξεκινήσουν, όμως, οι διαδικασίες τις αποζημίωσης, το δικαστήριο είχε ήδη αποφασίσει: 57 εκατομμύρια δολάρια είναι η ποινή που η Power Balance καλείται να πληρώσει ως αποζημίωση στους καταναλωτές, ποσό που αυτόματα την οδηγεί σε πτώχευση και πιθανότατα στην εξολοκλήρου παύση της κυκλοφορίας των βραχιολιών.


(Πηγή: huffingtonpost.com, Πηγή ελλην. κειμένου: ppu.org.cy)
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

Ενεργειακά Βραχιόλια ή υψηλής τεχνολογίας δεισιδαιμονία; (πρωτοπρ. Λεωνίδας Μπάρδος)
http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2207

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ