Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Ἐνημέρωση γιά τήν χτεσινή (25/10/12) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στό "χυτήριο". Τραυματισμοί. Δυστυχῶς γιά τούς ἀποδομητές, δέν ὑπῆρξαν παρεμβάσεις ἀπό πολιτικά κόμματα

Η χτεσινή διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το θέατρο "χυτήριο" στο οποίο παίχτηκε τελικά η βλάσφημη παράσταση παρά την μεγάλη προσέλευση χριστιανών λαϊκών και κληρικών, σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.
Προφανώς λόγω της αυξημένης προσέλευσης χριστιανών, είχαν αποκλείσει από τη αρχή την είσοδο του θεάτρου σε ικανή έκταση, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προσέλευση των πιθανών θεατών.
Μάθαμε επίσης ότι ο εισαγγελέας ο οποίος θα ερχόταν κατόπιν αιτήσεών μας για «κακόβουλη βλασφημία», και «εξύβριση των θείων» έπαθε εγκεφαλικό και δεν προσήλθε. Αυτό περίμεναν οι δυνάμεις καταστολής!


Για άλλη μια φορά η  ε ι ρ η ν ι κ ή  κατοχυρωμένη συνταγματικά διαμαρτυρία των Ορθοδόξων χριστιανών πολιτών αυτού του κράτους, εκδιώχθηκε με την χρήση βίας και τη χρήση κάθε καρκινογόνου χημικού μέσου που διαθέτουν οι δυνάμεις καταστολής.
Χτυπήθηκαν αρκετοί άνθρωποι όπως ο ιατρός Αθανάσιος Παπαγεωργίου, και φυσικά δεν θα τα δείτε στα κατοχικά μέσα παραπληροφόρησης. 
 Το  «ε ι ρ η ν ι κ ή  διαμαρτυρία» το γράφουμε υπεύθυνα γιατί ως ένα από τα ιστολόγια το οποίο κάλεσε τους πιστούς στην συγκεκριμένη διαμαρτυρία, φροντίσαμε να έχουμε την δυνατότητα να περιφρουρήσουμε την διαμαρτυρία, πράγμα το οποίο έγινε κατορθωτό μέχρι αργά το βράδυ.

Οι εντολές που είχαν οι απρόσωπες δυνάμεις καταστολής ήταν σαφείς. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν έλθει ο αρμόδιος εισαγγελέας, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο από τις 9.45 να διαλύσουν (όχι απλώς να απομακρύνουν), την συγκέντρωση, καταλύοντας και γράφοντας στα παλαιότερα των υποφημάτων τους, κάθε Συνταγματικό δικαίωμα που απορρέει από το
άρθρο 11, περί ειρηνικής, άοπλης διαμαρτυρίας. Και αυτό έγινε μέχρι τις 11 μ.μ. και πλέον, σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων μακρυά από το θέατρο της βλασφημίας.

Θερμή παράκληση
. Δεν γνωρίζω, γιατί δεν βλέπουμε,  τι θα σας δείξουν στον άμβωνα του αντίχριστου, την τηλεόραση, ή τι θα γράψουν οι νεοεποχίτικες φυλλάδες που στηρίζουν την κατοχική κυβέρνηση, και οι άλλες οι "ροζ", "πορτοκαλί", "εμπριμέ" κ.λ.π,  αλλά δεν υπήρξε απολύτως καμιά παρέμβαση από πολιτικό κόμμα, όπως επίσης θα δυσκολευτούν να γράψουν για "παραθρησκευτικές οργανώσεις", γιατί λόγω αυξημένης προσέλευσης πιστών, κληρικών, γυναικών και παιδιών, δεν μπορούν να στηρίξουν τους απαξιωτικούς νεοεποχίτικους χαρακτηρισμούς.

Η βλάσφημη παράσταση
δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί και σήμερα 26 Οκτωβρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου και της απελευθερώσεως της Θεσσαλονίκης. Μας ενημέρωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί και το εξετάζουμε για να σιγουρευτούμε. Μόλις έχουμε με ασφάλεια νεώτερα θα σας ενημερώσουμε.

Από την διαχείριση των "Αναβάσεων"

http://anavaseis.blogspot.gr/2012/10/251012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ