Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

HAARP - ένα οπλικό σύστημα που επηρεάζει το κλίμα . ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;

ΟΥΤΟΙ ΕΝ ΑΡΜΑΣΙΝ ΟΥΤΟΙ ΕΝ ΙΠΠΟΙΣ, ΗΜΕΙΣ ΔΕ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ ΜΕΓΑΛΥΝΘΗΣΟΜΕΘΑ


Στις 5 Φεβρουαρίου 1998 η υποεπιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ασφάλεια και τον αφοπλισμό διεξήγαγε ακρόαση μεταξύ άλλων σχετικά με το HAARP. Αν και είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, κανείς από αυτούς δεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη ακρόαση. Η επιτροπή εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν απέστειλαν εκπρόσωπο ο οποίος θα μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να παραθέσει σχόλια για το υποβληθέν υλικό(22).
Το HAARP, ερευνητικό πρόγραμμα για την έρευνα της ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (High Frequency Active Auroral Research Project) διεξάγεται από κοινού από την αμερικανική αεροπορία και το Γεωφυσικό Ινστιτούτο του πανεπιστημίου της Αλάσκας στο Fairbanks. Αντίστοιχα πειράματα πραγματοποιούνται επίσης στη Νορβηγία, ενδεχομένως στην Ανταρκτική, καθώς και στην πρώην Σοβιετική ένωση(23). Το HAARP αποτελεί ερευνητικό σχέδιο κατά το οποίο χρησιμοποιείται μια βασική επίγεια μονάδα και ένα δίκτυο με αντένες, όπου η κάθε μια διαθέτει το δικό της πομπό, και όπου τμήματα της ιονόσφαιρας θερμαίνονται με δυνατές ραδιοακτίνες(24). Η ενέργεια που δημιουργείται θερμαίνει ορισμένα τμήματα της ιονόσφαιρας, γεγονός που δημιουργεί τρύπες στην ιονόσφαιρα και παράγει τεχνικούς "φακούς".
Το HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Μέσω του χειρισμού των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών στην ατμόσφαιρα μπορούν να ελεγχθούν τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Εάν χρησιμοποιηθεί ως στρατιωτικό όπλο, το σύστημα αυτό μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον εχθρό. Το HAARP μπορεί να παράγει εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη ενέργεια σε μια συγκεκριμένη περιοχή από άλλες συμβατικές πηγές. Η ενέργεια μπορεί επίσης να διοχετευθεί προς ένα κινητό στόχο, π.χ. για την καταστροφή των εχθρικών πυραύλων.




Το σύστημα επιτρέπει επίσης την καλύτερη επικοινωνία με τα υποβρύχια και το χειρισμό των παγκοσμίων κλιματολογικών συνθηκών. Δυνατό είναι όμως επίσης και το αντίθετο, δηλαδή η διακοπή της επικοινωνίας. Κάποιος μπορεί με χειρισμούς της ιονόσφαιρας να διακόψει την παγκόσμια επικοινωνία, μεταδίδοντας όμως τη δικιά του. Μια περαιτέρω χρησιμοποίηση του συστήματος είναι η λήψη τομογραφιών της γης με ακτίνες Χ σε πολλά χιλιόμετρα βάθος για την ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου ή φυσικού αερίου, αλλά και υπογείων στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Άλλη χρησιμοποίηση του συστήματος HAARP είναι ως ραντάρ, το οποίο εξερευνεί τον ορίζοντα και εντοπίζει αντικείμενα σε μεγάλη απόσταση. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να εντοπιστούν αντικείμενα τα οποία βρίσκονται στην άλλη πλευρά της καμπύλης της γης.

Από τη δεκαετία του '50 οι ΗΠΑ διεξάγουν εκρήξεις πυρηνικού υλικού στις ζώνες Van Allen(25) για να ερευνήσουν τις συνέπειες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που προκαλούνται από τις πυρηνικές ανατινάξεις σε τέτοιο ύψος στις ραδιοεπικοινωνίες και τη λειτουργία των ραντάρ. Το γεγονός αυτό δημιούργησε νέες ζώνες μαγνητικής ακτινοβολίας οι οποίες κάλυψαν σχεδόν ολόκληρη τη γη. Τα ηλεκτρόνια κινήθηκαν σε μαγνητικές γραμμές πεδίου και παρήγαγαν ένα τεχνητό βόρειο σέλας πάνω από το Βόρειο Πόλο. Οι στρατιωτικές αυτές δοκιμές ενδέχεται να έχουν διασπάσει τις ζώνες Van Allen για μεγάλη χρονική περίοδο. Το μαγνητικό πεδίο της γης ενδέχεται να έχει επηρεαστεί σε πολλές περιοχές, γεγονός που θα εμποδίσει τις ραδιοεπικοινωνίες. Σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές, θα χρειαστούν εκατοντάδες χρόνια για να επανέλθει στο φυσικό της η ζώνη Van Allen. Το HAARP μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στις κλιματολογικές συνθήκες. Μπορεί επίσης να έχει σημαντικές συνέπειες για ολόκληρο το οικοσύστημα, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της Ανταρκτικής.
Μια άλλη καταστρεπτική συνέπεια του HAARP είναι οι τρύπες στην ιονόσφαιρα που προκαλούνται από τα δυνατά ραδιοκύματα.
Η ιονόσφαιρα μας προστατεύει από την εισερχόμενη κοσμική ακτινοβολία. Υφίσταται βέβαια η ελπίδα του να αποκατασταθούν οι τρύπες, οι εμπειρίες όμως με την τροποποίηση του στρώματος του όζοντος δείχνουν σε μια άλλη κατεύθυνση. Συνεπώς οι μεγάλες τρύπες στην προστατευτική ιονόσφαιρα παραμένουν.
Το HAARP αποτελεί θέμα παγκόσμιας ανησυχίας λόγω των σημαντικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, ενώ θα πρέπει να εκτιμηθούν τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου συστήματος σε σχέση με τους κινδύνους. Οι οικολογικές και ηθικές επιπτώσεις θα πρέπει να εξεταστούν, πριν πραγματοποιηθούν περαιτέρω ερευνητικές εργασίες. Το HAARP είναι ένα σχεδόν άγνωστο για το κοινό σχέδιο, γεγονός που θα πρέπει να αλλάξει.
Το HAARP συνδέεται με 50 χρόνια εντατικής διαστημικής έρευνας για στρατιωτικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου "Πόλεμος των Άστρων", για τον έλεγχο των άνω στρωμάτων της ατμόσφαιρας και των επικοινωνιών. Αυτή η μορφή έρευνας θα πρέπει να θεωρηθεί ως σοβαρή απειλή προς το περιβάλλον, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή. Ακόμα και σήμερα κανένας δεν γνωρίζει τις συνέπειες του HAARP. Το απόρρητο στη στρατιωτική έρευνα θα πρέπει να καταργηθεί. Θα πρέπει αντίθετα να προωθηθεί το δικαίωμα της κοινής γνώμης σε διαφάνεια και δημοκρατικό έλεγχο των στρατιωτικών ερευνητικών σχεδίων και του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Μια σειρά διεθνών συνθηκών και συμβάσεων (όπως η σύμβαση για την απαγόρευση στρατιωτικής ή άλλης εχθρικής χρησιμοποίησης τεχνολογιών που έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον, η συνθήκη για την Ανταρκτική, η συνθήκη για τις θεμελιώδεις αρχές των δραστηριοτήτων των κρατών κατά την έρευνα του διαστήματος, συμπεριλαμβανομένου του φεγγαριού και άλλων ουρανίων σωμάτων, καθώς και η σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη νομοθεσία της θάλασσας) θέτουν το σύστημα HAARP σε αμφισβήτηση όχι μόνο από την ανθρώπινη και πολιτική πτυχή, αλλά και από νομικής απόψεως. Η συνθήκη για την Ανταρκτική ορίζει ότι η Ανταρκτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ειρηνευτικούς σκοπούς(26). Αυτό σημαίνει ότι το HAARP αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Όλες οι επιπτώσεις των νέων οπλικών συστημάτων θα πρέπει να εξετάζονται από ανεξάρτητους διεθνείς φορείς. Θα πρέπει επίσης να επιτευχθούν περαιτέρω διεθνείς συμφωνίες για την προστασία του περιβάλλοντος από την περιττή καταστροφή σε καιρό πολέμου.
http://www.enouranois.gr/sygrafeis/wayne/new_page_1.htm

Πηγή εἰκόνας:
http://clareswinney.files.wordpress.com/2010/01/haarp.jpg?w=499&h=333

HAARP,ΣΕΙΣΜΟΣ στην ΑΙΤΗ - Τσάβεζ: "Ο σεισμός στην Αϊτή ήταν πείραμα των ΗΠΑ"

΄Εκθεση του Russian Northern Fleet -part of the Russian Navy- υποστηρίζει ότι ο σεισμός στην Αϊτή προκλήθηκε από δοκιμές όπλων που γίνεται από το Ναυτικό των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα HAARP.
Το πρόγραμμα HAARP ' High Frequency Active Auroral Research Program χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.

Η έκθεση του Russian Northern Fleet δεν βεβαιώθηκε από επίσημες πηγές και υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα HAARP θεωρείται υπεύθυνο για τον καταστροφικό σεισμό στην Καραϊβική... Η Ρωσική αυτή έκθεση -αναφορά, φιλοξενήθηκε στο website της Βενεζουέλας ViVe TV.

Μετά από την Ρωσική έκθεση, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez υποστήριξε ότι γίνονται δοκιμές όπλων από τις ΗΠΑ για σκόπιμη πρόκληση καταστροφικού σεισμού στο Ιράν, αυτές οι δοκιμές οδήγησαν από λάθος, στον καταστρεπτικό σεισμό στην Αϊτή όπου χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και Ρωσία –όπως τα Fox news και Russia Today- έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στα σχόλια που ακολούθησαν την έκθεση του Russian Northern Fleet.
Η Russia Today αναφέρει ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για κατοχή και χρήση αυτών των όπλων,

Σύμφωνα με το TV channel το 2002, ένα ηγετικό μέλος των Οικολόγων της Γεωργίας ισχυρίστηκε ότι η Μόσχα προετοίμαζε ένα σεισμό στο έδαφος της Γεωργίας.
Στο website της Βενεζουέλας ViVe TV , αναφέρεται ότι σύμφωνα με την Ρωσική έκθεση, νωρίτερα αυτό το μήνα στις ΗΠΑ έγινε μια παρόμοια δοκιμή στον Ειρηνικό Ωκεανό, που προκάλεσε ένα σεισμό μεγέθους 6,5 ρίχτερ σε μια περιοχή κοντά στην πόλη Eureka, στην Καλιφόρνια. Ο σεισμός στην Καλιφόρνια, δεν προκάλεσε θανάτους ή σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά άφησε πολλά κατεστραμμένα κτίρια.

Οι δοκιμές όπλων συνδέονται με το πρόγραμμα ' High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος.Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).Αυτές οι εφαρμογές έχουν τρομακτικές επιπτώσεις στην ευαίσθητη ισορροπία της ιονόσφαιραςτο HAARP συνδέεται με τη διαχείριση και τον επηρεασμό καιρικών φαινόμενων, με την πρόκληση διαταραχών όπως πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες κ.α. που μπορούν να αξιοποιηθούν στρατιωτικά (βλέπε κλιματολογικός πόλεμος).
Το HAARP αποτελεί μια τεράστια πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που απειλεί το περιβάλλον και την υγεία των έμβιων όντων
. Το ζήτημα των επιπτώσεων του HAARP στην ιονόσφαιρα και το περιβάλλον δεν έχει ακόμα διερευνηθεί, ωστόσο οι επιστήμονες προχώρησαν ανεύθυνα στη λειτουργία του, πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν το HAARP με δικαιολογημένη νευρικότητα.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) και την επιτήρηση (surveillance).

Ορισμένες πηγές συνδέουν επίσης το σεισμό μεγέθους 7,8 που έπληξε την κινεζική πόλη της Sichuan, στις 12 Μαΐου 2008 με το πρόγραμμα HAARP
Τον Απρίλιο του 1997 ο τέως υπουργός άμυνας των ΗΠΑ κ.William Cohen , δήλωσε ότι « Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς ή ηφαίστεια , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» "(American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 ) Προφανώς ο κ. Κοέν , γνώριζε ότι το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω.
http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=116834&sectionid=351020104
http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=116688&sectionid=351020704

πηγή:http://el.netlog.com/anda1gr/blog/blogid=1849
http://anaxfiles.blogspot.com/2010/01/haarp.html 

 






Το HAARP έδρασε στο σεισμό της Κίνας;
Οι "ολιγάρχες" πατάνε τα κουμπιά του HAARP!!
Δείτε και: "China blames the US HAARP Program For Catastrophic Earthquakes" (pdf)
- - - - - - -
Αναφορά σε έκκλυση μεγάλων συννέφων Βαρίου στην μαγνητόσφαιρα της Γης προς παραγωγήν βροχής ηλεκτρονίων, στην έκθεση της πατέντας του HAARP:

"It has also been proposed to release large clouds of barium in the magnetosphere so that photo ionization will increase the cold plasma density, thereby producing electron precipitation through enhanced whistler-mode interaction."
 
αν θέλετε, κατεβάστε το αρχείο από εδώ σε μικρότερη ανάλυση:
 (wmv  9MB) undefined
   πολυμέσα   
  www.imdleo.gr                       περιεχόμενα
   http://www.imdleo.gr/diaf/files/polymesa/video/02_diaf/26_HAARP-CHINA/china_eq.htm


Οι κρυφές χορδές της άρπας
Μερικά ακόμη στοιχεία για το πρόγραμμα HAARP



Οι ιδέες στις οποίες βασίζεται το HAARP είναι εκείνες που ανέπτυξε το 1907 ο πολυεφευρέτης σέρβος φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα δίκτυα εναλλασσόμενου ρεύματος. Βαθιά ανθρωπιστής και οραματιστής όσο ελάχιστοι, ο Τέσλα είχε παθιαστεί με την ιδέα άντλησης ενέργειας από την ιονόσφαιρα και της ασύρματης τηλεμεταφοράς της. Εβλεπε τον συνδυασμό ιονόσφαιρας και πλανήτη σαν μια τεράστια μπαταρία που θα παρείχε δωρεάν ρεύμα σε όλους τους ανθρώπους. Για να αποδείξει το υλοποιήσιμο των θεωριών του κατασκεύασε έναν πύργο-κεραία, εντελώς ανάλογο των τωρινών του HAARP. Το πείραμά του πέτυχε εν μέρει, αλλά ο πύργος καταστράφηκε. Οι χρηματοδότες του, ενοχλημένοι από την εμμονή του στη δωρεάν διανομή ενέργειας, τον άφησαν να βουλιάξει στα χρέη. Λίγο πριν από το ξέσπασμα του πολέμου, ο Τέσλα παρουσίασε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας την πρότασή του για ένα πλέγμα κεραιών που θα εντόπιζαν και θα κατέρριπταν ό,τι έμπαινε στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Οι ιδέες του περιγελάστηκαν ως φαντασιώσεις και ο Τέσλα πέθανε δυστυχής, πάμπτωχος και καταφρονημένος. Οι σημειώσεις του όμως κατασχέθηκαν από το FBI, ως ζήτημα εθνικής ασφαλείας...
Στις ιδέες αυτές στηρίχθηκε σαράντα χρόνια αργότερα ένας άλλος ερευνητής, ο φυσικός Μπέρναρντ Ιστλουντ (Dr Bernard Eastlund), όταν κλήθηκε στην Αλάσκα ως επιστημονικός σύμβουλος για να βρει έναν τρόπο αξιοποίησης των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που είχαν εντοπισθεί στο βόρειο τμήμα της. H περιοχή των κοιτασμάτων ήταν τόσο απόμακρη ώστε το κόστος μεταφοράς ενέργειας για την εξόρυξη και την κατασκευή δικτύου αγωγών να είναι απαγορευτικό. Ο Ιστλουντ βασίστηκε στις ιδέες του Τέσλα για να προτείνει την κατασκευή ενός ιονοσφαιρικού μεταφορέα ενέργειας. H πρότασή του δεν ενθουσίασε την εταιρεία εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων, ARCO, αλλά οι σχετικές ευρεσιτεχνίες που έσπευσε να κατοχυρώσει το 1985 ο Ιστλουντ είχαν μεγάλη απήχηση στους στρατιωτικούς. Αντελήφθησαν ότι με ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσαν να παρέμβουν στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και... έτι περισσότερα. Ανέθεσαν λοιπόν το 1993 στη θυγατρική τής ARCO που είχε τα δικαιώματα των πρώτων ευρεσιτεχνιών του Ιστλουντ να κατασκευάσει το HAARP. Το 1994 μια εταιρεία του στρατού, η Ε-systems, εξαγόρασε τη θυγατρική τής ARCO και αμέσως μετά ανακοίνωσε την επέκταση των ερευνών τού HAARP στον τομέα της υπόγειας τομογραφίας. Αυτό στρατιωτικά μεθερμηνεύεται στο ότι οι εν λόγω ακτινοβολίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή υπόγειων στοών, τούνελ και... καταφυγίων.
Οι όλες εξελίξεις έκαναν τον Ιστλουντ να αντιδράσει. Απεκάλυψε ότι οι στρατιωτικοί μετέστρεφαν την αρχική ερευνητική αποστολή τού HAARP σε ένα υπερόπλο. Εξέχοντες φυσικοί πήραν τη σκυτάλη σε περιοδικά όπως το Physics and Society, όπου εξέθεσαν την αγωνία τους για τις πιθανές προεκτάσεις. Διάφοροι ερευνητές που κατά δήλωσή τους εργάζονταν για το HAARP άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν - ανωνύμως πάντα - οι νέοι στόχοι του προγράμματος. Από τα όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί ως σήμερα, εικάζεται ότι το HAARP έχει πλέον τις ακόλουθες τρομακτικές «επιχειρησιακές δυνατότητες»:
* Να εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη και να διαλύει τις τηλεπικοινωνίες του αντιπάλου.
* Να υπερφορτώνει τα ενεργειακά δίκτυα και να δημιουργεί μπλακάουτ.
* Να εντοπίζει πυρηνικούς πυραύλους και να τους καταστρέφει με υπερθέρμανση των ηλεκτρονικών τμημάτων τους.
* Να ακτινογραφεί το υπέδαφος και να καταγράφει κάθε φυσικό ή τεχνητό τούνελ ή κοίλωμα.
* Να παρεμβαίνει στη διαδικασία εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων για να τα εκτονώσει ή (αντίθετα) να τα δημιουργεί. Για παράδειγμα, μπορεί να συντελέσει στην αποδυνάμωση τυφώνων ή στη δημιουργία τους.
* Να δημιουργεί μικροκλίμα, όπως π.χ. βροχόπτωση, ομίχλη κ.ά.
* Να δημιουργεί τεχνητώς όζον - σε περιοχές π.χ. όπου η τρύπα του όζοντος έχει μεγεθυνθεί επικίνδυνα - ή να... το καταστρέφει.
* Να διεγείρει ψυχολογικά πληθυσμούς μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας συγκεκριμένων συχνοτήτων, οδηγώντας τους είτε σε ακραία συμπεριφορά είτε σε πνευματική κατατονία.
Ενα τέτοιο πολλαπλό φάσμα δυνατοτήτων είναι βεβαίως ό,τι καλύτερο για τους θιασώτες σεναρίων συνωμοσίας. Οταν μάλιστα για το καθένα υπάρχει και μία πατέντα του Ιστλουντ κατοχυρωμένη, συν άλλες τόσες κατοπινές που έχουν χαρακτηρισθεί υψίστης ασφαλείας και δεν επιτρέπει το Πεντάγωνο τη δημοσίευσή τους... Το υλικό μυθιστοριογραφίας είναι όντως εκρηκτικό. Πώς να ξεχωρίσει κανείς την ήρα από το στάρι; Το πιο πρόσφατο και συγκλονιστικό σενάριο είναι αυτό που κυκλοφορεί χάρη στα e-mail ενός ανώνυμου μετεωρολόγου ο οποίος δηλώνει ότι εργάζεται για το HAARP. Σύμφωνα με αυτή τη μέχρι στιγμής αναξιόπιστη πηγή, το HAARP είναι η τελευταία ασπίδα προστασίας του πλανήτη μας!
Κατά τα λεγόμενά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέθεσε μυστικά στις κυβερνήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά χωρών τα πορίσματα μελετών του, σύμφωνα με τα οποία η εξέλιξη του κλίματος σε συνδυασμό με τη μείωση του όζοντος στην ατμόσφαιρα θα απαλείψει τη ζωή από τη Γη στα επόμενα 75 χρόνια! Οι κυβερνήσεις συναίνεσαν σε ένα μυστικό σχέδιο παρέμβασης στο κλίμα, ονόματι «Ασπίδα» (The Shield Project), ώστε τουλάχιστον να μπολιάζεται με τεχνητά δημιουργούμενο όζον η κατά περίπτωση πιο ευαίσθητη περιοχή. Στόχος είναι σταδιακά, ως το 2050, να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία. Για να επιτευχθεί αυτό - λέει - ψεκάζεται η ατμόσφαιρα από αεροσκάφη των συνεργαζόμενων χωρών (και σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ρωσία) με σωματίδια βαρίου, αλουμινίου και τιτανίου. Αυτά δημιουργούν τον αναγκαίο δεύτερο πόλο, με πρώτο εκείνον της ιονόσφαιρας. Το HAARP εκπέμπει στην ιονόσφαιρα την αναγκαία ενέργεια, η οποία ανακλώμενη επιστρέφει στην ατμόσφαιρα, προς τον «πόλο» των ψεκασμένων σωματιδίων. Από την παραγόμενη ηλεκτροδιέγερση έχουμε τεχνητή παραγωγή όζοντος, που εμποδίζει την καρκινογόνο δράση του Ηλίου στη φύσει απροστάτευτη περιοχή...
To δάσος των κεραιών του HAARP «φυτρώνει» στην επαρχία Gakona της Αλάσκας
Αν αυτό επιτελείται, γιατί η όλη μυστικότητα; Αφενός - λέει ο ανώνυμος πληροφοριοδότης - διότι ο πανικός από τη γνώση του επερχομένου θα προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αφετέρου διότι τα ψεκαζόμενα σωματίδια δημιουργούν και θα δημιουργήσουν τις επόμενες δεκαετίες εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια θύματα, κυρίως από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος!
Οσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο κόβει την ανάσα, ελλείψει επώνυμης καταγγελίας και διασταύρωσης στοιχείων είμαστε υποχρεωμένοι να το θωρούμε ως αποκύημα φαντασίας. Αλλά δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε κάτι εξαιρετικά επώνυμο και επίσημο που καταγγέλθηκε τον Αύγουστο του 2002: H ρωσική Βουλή, η Δούμα, παρουσίασε στον πρόεδρο Πούτιν το πόρισμα έρευνας των επιτροπών διεθνών σχέσεων και άμυνας, υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές, όπου καταγράφεται: «Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της Γης... H σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με τη μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας, ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά όπλα. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους τύπους όπλων στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο άμεσης επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου». Το τι επακολούθησε αυτής της καταγγελίας και γιατί η τωρινή σιγή της Μόσχας, μας είναι άγνωστα. Να πείστηκε για τον υπέρτερο σκοπό και όντως να συμμετέχει στον μυστικό ψεκασμό μιας Γης που αργοπεθαίνει; Ισως η σιγή να είχε σχέση με την πρόσφατη είδηση της 29ης Μαρτίου 2004 ότι η Ρωσία ανέπτυξε ένα «επαναστατικό όπλο» που μπορεί να εκμηδενίσει την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ;... Επίσης άγνωστος είναι ο ρόλος της Κίνας σε αυτή την ιστορία. Να είχαν δίκιο οι ψιθυριστές ότι η πρεσβεία της στο Βελιγράδι βομβαρδίστηκε γιατί εκεί βρισκόταν μια κεραία αντίστοιχη των κεραιών του HAARP, η οποία και συνέβαλε στην κατάρριψη του βομβαρδιστικού Stealth των ΗΠΑ; Ή το, ακόμη πιο τραβηγμένο, σενάριο που λέει ότι η απόφαση για την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία ελήφθη τη δεκαετία του '80, όταν ανιχνεύθηκαν τέτοιες εκπομπές προερχόμενες από εκεί; Κατά τους ψιθυριστές, οι απόκρυφες σημειώσεις του Τέσλα είχαν βρει τον δρόμο για την πατρίδα τους και... κάποιοι τις διάβασαν με ζήλο. Πάμπολλα ερωτήματα, για τα οποία θα έχουμε ίσως απαντήσεις στα αμέσως επόμενα χρόνια. Ως τότε θα κοιτούμε πλέον με καχυποψία τις κάποτε αθώες ουρές των αεροπλάνων στον ουρανό...
ΥΓ.: Ο Ιστλουντ εργάζεται από το 1998 για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) με στόχο την υλοποίηση ενός δορυφόρου. Επονομαζόμενος Thunderstorm Solar Power Satellite ο δορυφόρος αυτός θα μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε μικροκύματα για να καταστέλλει μέσω αυτών τυφώνες στη Γη ή να περιστέλλει καταιγίδες. Ενας HAARP του Διαστήματος.


Το ΒΗΜΑ, 25/07/2004 , Σελ.: H01
Κωδικός άρθρου: B14220H011
ID: 264128
http://truth.freeforums.org/h-a-a-r-p-t2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible