Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Who Leaked COVID-19?Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του π. Ναθαναήλ. 

Who Leaked COVID-19?


ABC recently aired a bonifide scoop:

Quote:

“The US Military knew as far back as November that a contagion was getting out of hand in Wuhan.”

Yet China at the time knew of only a few cases it had assumed was an unknown viral pneumonia.

China saw nothing “devastating” back then of which the Pentagon had suspiciously anticipated.

So where did COVID begin?

Independent virologists from Japan and Taiwan specified that the genome sequencing and mutation data tag it to America.

What then did the US Military know and how did it know it? [Clip]

[”It was just yesterday that President Trump said that no one had even heard of the virus two months ago. But we are now learning that as far back as late November, American military medical investigators overseas sounded the alarm to officials right here at home about a contagion that was sweeping through Wuhan. There were concerns that the virus could be devastating were detailed in a Report, and multiple sources have described that Report to our team.”]

The National Center of Military Intelligence—writers of the Report—foresaw the “contagion” fully a month before China even knew it had a lethal virus on its hands.

Ἀββᾶ Δωρόθεου ἀσκητικά: Τό χτίσιμο τῶν ἀρετῶν τῆς ψυχῆς. Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης


Π Σάββας 2008 10 29 ΑΒΒΑ ΔΩΡΟΘΕΟΥ ΑΣΚΗΤΙΚΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=Rehf5KueVyg

Ὁ ψευδής ἑαυτός καί ἡ ἀγωγή τῶν παιδιών.Ἁγίου γέροντος Πορφυρίου. Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης


Ο ΨΕΥΔΗΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=4tsHeiXfZ5M

Διάβολος ὁ διαχρονικός ἐχθρός μας ΙΑ΄, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου


Διάβολος ὁ διαχρονικός ἐχθρός μας ΙΑ΄, 23-11-2019, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου
http://hristospanagia3.blogspot.gr, http://hristospanagia.gr καί τό νέο ἱστολόγιο http://agiapsychanalysi.blogspot.gr

https://www.brighteon.com/79db1e80-ebf5-42e4-a2a1-59966d5b920a

«Ἵνα σου τῆς δόξης, τά πάντα πληρώσῃς»(κήρυγμα)Κανόνας Μ. Σαββάτου,Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου


«Ἵνα σου τῆς δόξης, τά πάντα πληρώσῃς» Κανόνας Μ. Σαββάτου, Ἑορτοδρόμιο Ἁγ. Νικοδήμου Ἁγιορείτου, 22-4-2020, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου Ἱ.Μ. Ἁγίας Τριάδος Ἐδέσσης, http://hristospanagia3.blogspot.com, http://hristospanagia.gr καί τό νέο ἱστολόγιο http://agiapsychanalysi.blogspot.com

ΑΓΡΥΠΝΙΑ: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΟΡΘΡΟΣ- Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

https://youtu.be/M7zA2HGhMLs

ΠΕΜΠΤΗ 30-4-2020 

ΑΓΡΥΠΝΙΑ: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΟΡΘΡΟΣ-  Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)  20.00-00.30 

Τίτλος κηρύγματος : 

«Μία ὑπῆρχεν, ἡ ἐν τῷ Ἅδῃ ἀχώριστος...» Κανόνας Μ. Σαββάτου, Ἑορτοδρόμιο Ἁγ. Νικοδήμου Ἁγιορείτου, 1-5-2020, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου

https://www.youtube.com/channel/UCEtOr176QWbyqK_H3ZZoJJw (Πατῆστε ΕΓΓΡΑΦΗ καί μετά τό καμπανάκι)

Ψυχωφελεῖς παραινέσεις τοῦ Ἱεροῦ Χρυσοστόμου γιά τή μίμηση τοῦ Χριστοῦ στήν ἀνεξίκακη στάση μας ἀπέναντι στούς συνανθρώπους μας


ΨΥΧΩΦΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΙΚΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Αυτού ας γίνουμε και εμείς μιμητές. Δέχθηκε όσους Ιουδαίους πίστεψαν μετά το κήρυγμα των Αποστόλων και δεν τους έδιωξε. Έτσι ας αμείβουμε κι εμείς τους εχθρούς, οι οποίοι διέπραξαν σε εμάς άπειρα κακά. Ό,τι αγαθό και αν έχουμε, ας το δίνουμε σε αυτούς· ας μην παραλείψουμε να τους ευεργετούμε. Διότι αν μεν είναι ανάγκη να ικανοποιήσει κανείς την οργή τους με το να πάθει κάποιο κακό, πολύ περισσότερο θα την ικανοποιήσει, με το να τους ευεργετήσει (διότι αυτό είναι ηπιότερο από το να κακοπάθει)· διότι δεν είναι το ίδιο να ευεργετεί κάποιος τον εχθρό του και να θέλει να πάθει χειρότερα από αυτά που ο εχθρός του επιθυμεί. Από αυτό θα έρθουμε και σε εκείνα επίσης. 
Η στάση αυτή είναι αξίωμα των μαθητών του Χριστού. Σταύρωσαν Αυτόν ενώ ήλθε για να τους ευεργετήσει, μαστίγωσαν τους μαθητές Του, και μετά από αυτά τοποθετεί τους Ιουδαίους αυτούς που πίστεψαν έστω και λίγο αργότερα, στην ίδια τιμή με τους μαθητές, μεταδίδοντας σε αυτούς τα ίδια από τα δικά Του. Ας γινόμαστε, παρακαλώ, μιμητές του Χριστού· κατά τούτο είναι δυνατό να μιμηθούμε Αυτόν· αυτό κάνει τον πιστό άνθρωπο ίσο με τον Θεό, αυτό είναι μεγαλύτερο από τα ανθρώπινα. Ας επιδιώκουμε την ελεημοσύνη· αυτή είναι παιδαγωγός και διδάσκαλος της φιλοσοφίας εκείνης(:δηλαδή της ανεξικακίας). Εκείνος που έμαθε να ελεεί αυτόν που βρίσκεται σε συμφορά, θα μάθει και να μη μνησικακεί· εκείνος που έμαθε αυτό, θα μπορέσει και τους εχθρούς του να ευεργετεί.
Ας μάθουμε να δείχνουμε συμπάθεια για τα κακά των πλησίον και θα μάθουμε να υποφέρουμε και τις συμφορές τους. Ας ρωτήσουμε εκείνον που διατίθεται εχθρικά απέναντί μας, μήπως δεν ενοχοποιεί τον εαυτό του, μήπως δεν θέλει να φιλοσοφήσει, μήπως δεν λέει ότι το παν προέρχεται από τον θυμό, από τη μικροψυχία, από την ταλαιπωρία, μήπως δεν θα ήθελε να είναι από εκείνους που υβρίζονται και σιωπούν, και όχι από εκείνους που υβρίζουν και οργίζονται, μήπως δεν απέρχεται αφού θαυμάσει τον παθόντα. 

Καρδιολόγος «βάζει στήν θέση του» τόν Εὐαγγελάτο γιά τό ἐμβόλιοΟ κορυφαίος γιατρός Φαίδων Βοβολης έγραψε στην ανάρτησή του για τους δημοσιογράφους “απειλούν” τον Ελληνικό λαό για το εμβόλιο. Διαβάστε την ανάρτησή του:
Φίλοι μου καλησπέρα.
Ας σχολιάσουμε λίγα θέματα της επικαιρότητας:
-Ένα εμβόλιο χρήζει κατά Μ.Ο. 1,5 έτος διαδικασίες για να κυκλοφορήσει.
Κάποια εμβόλια υπήρξαν επανάσταση στην ιατρική και προφύλαξαν από σοβαρές ασθένειες.
Ωστόσο:
Θα πρέπει να πούμε πως τα εμβόλια από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα συστήνονται (αυτό είναι το ρήμα) στις ευπαθείς ομάδες ως μέτρο πρόληψης απέναντι στις ιώσεις που δυνανται να προκαλέσουν επιπλοκές.
Η προσέγγιση είναι αυτή από εναν γιατρο:
Σύσταση, πρόταση προς τους ευπαθείς.
Ένας ιατρός δεν μπορεί να επιβάλει καμία ιατρική πράξη.
Μπορεί κάποιος άλλος;
Όσο για κάποιους δημοσιογράφους (που το χουν ψάξει το θέμα-;;;-) & που διαλαλούν και προτείνουν ποινικές κυρώσεις για όποιον δεν υποχρεωθεί σε εμβολιασμό,το μόνο που θα σχολιάσω είναι πως δεν ενδιαφέρει και πολύ η προσωπική τους θέση.
Παρακαλώ πολύ να μην ’απειλούν’ δημοσιογράφοι τον Ελληνικό λαό.
Ιατρικός φασισμός και μάλιστα από μη γιατρούς, δεν υφίσταται.
Από την άλλη ουδείς μπορεί να αποτρέψει εναν άνθρωπο που θέλει να εμβολιαστεί.
Εν τω μεταξύ διάβασα αναλυτικά τον νόμο που ψηφίστηκε τον Μάρτιο και λέει πως η επιτροπή υγείας θα ζητά υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τοπικό χαρακτήρα και χρονικό ορίζοντα συγκεκριμένο,καθώς και συγκεκριμένη ομάδα που θα εμβολιάζεται εφ όσον θεωρεί πως απειλείται η δημόσια υγεία.
Προφανώς όπως το διαβάζω μιλά για περιπτώσεις μεταναστών ή Ρομά και οχι για καθολικό εμβολιασμό της επικράτειας.

Συνταρακτική κατάθεση π. Στυλιανοῦ Καρπαθίου: «Διαφωνοῦμε ἀπολύτως, καθέτως μέ τήν Ἱ. Σύνοδο».«Ἡ Ἐκκλησία βρέθηκε σέ διωγμό». «Βρώμικη ἡ ἱστορία τοῦ κορωναϊοῦ»


Συνταρακτική κατάθεση του π. Στυλιανού Καρπαθίου σε ζωντανή εκπομπή στο ΟΡΕΝ και παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες από τους δύο δημοσιογράφους να οδηγηθεί αλλού η συζήτηση δηλώνει ευθαρσώς : «Δεν συμφωνούμε με τα μέτρα της Ι. Συνόδου. Διαφωνούμε απολύτως και καθέτως με την Ι. Σύνοδο». Μιλάει για συναυλία- Λιτανεία -Επιτάφιο. Λέει επίσης ότι «Η Εκκλησία βρέθηκε σε διωγμό», ότι εἰναι «Βρώμικη η ιστορία του κορωναϊού».
Στην ερώτηση για την επιστολή του Αρχιεπισκόπου δηλώνει:«Έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα η επιστολή του Αρχιεπισκόπου και πολλά άλλα. Αξίζει να την δείτε και να την ακούσετε

https://www.youtube.com/watch?v=hM8h4ZTbrOk

Εὐθεία παραβίαση του «Κώδικα τῆς Νυρεμβέργης» καί τῆς Διεθνοῦς Διακηρύξεως γιά τήν Βιοηθική καί τά Ἀνθρώπινα Δικαιώματα» ἀπό τά προγράμματα Ὑποχρεωτικῶν ἘμβολιασμῶνΤό θαῦμα τοῦ Τσέρνομπιλ:Ἡ ἐκκλησία τοῦ Προφήτη Ἡλία στό Τσέρνομπιλ

Η μόνη ανοικτή εκκλησία στη ζώνη του Τσερνομπίλ

σημειώνει το ελάχιστο επίπεδο ακτινοβολίας!
Κίεβο, 20 Απριλίου 2011, Interfax: Κατά τη διάρκεια 25 ετών από την ημερομηνία του ατυχήματος του Τσερνομπίλ, το επίπεδο ακτινοβολίας στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου προφήτη Ηλία, της μόνης εκκλησίας που λειτουργεί στη ζώνη αποκλεισμού, ήταν αρκετά κάτω από το επίπεδο ολόκληρης της περιοχής, δηλώνουν εκκαθαριστές του δυστυχήματος του Τσερνομπίλ.
«Ακόμα και στις πιο δύσκολες ημέρες του 1986, η γύρω περιοχή της εκκλησίας του Αγίου προφήτη Ηλία ήταν καθαρή από την ακτινοβολία - IF, χωρίς να χρειάζεται να αναφέρω ότι η ίδια η εκκλησία ήταν επίσης καθαρή», είπε ο πρόεδρος της Ουκρανικής Ένωσης Τσερνομπίλ, Γιούρι Ανδρέγεφ σε μια τηλεσυνδιάσκεψη Κιέβου - Μόσχας την Τετάρτη.

ΠΕΜΠΤΗ 30-4-2020


ΠΕΜΠΤΗ 30-4-2020 

ΑΓΡΥΠΝΙΑ: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΟΡΘΡΟΣ- Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) 20.00-00.30 
Τίτλος κηρύγματος : 
«Μία ὑπῆρχεν, ἡ ἐν τῷ Ἅδῃ ἀχώριστος...» Κανόνας Μ. Σαββάτου, Ἑορτοδρόμιο Ἁγ. Νικοδήμου Ἁγιορείτου, 1-5-2020, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου
https://www.youtube.com/channel/UCEtOr176QWbyqK_H3ZZoJJw (Πατῆστε ΕΓΓΡΑΦΗ καί μετά τό καμπανάκι)

Περιμένουμε νά μᾶς εἰδοποιήσει ὁ ἅγιος πού εἶναι θαμμένος ἐκεῖ μέσα..!Αναχωρήσαμε με τους δυο κουμπάρους μου από την Νέα σκήτη προς την μονή του Αγίου Παύλου.
Το μονοπάτι στενό. βαδίζαμε ο ένας μετά τον άλλο χαζεύοντας ταυτόχρονα την υπέροχη θάλασσα αριστερά μας.
Κάποια στιγμή κοντοστάθηκα ,επειδή μια υπέροχη μυρουδιά κάτι πολύ πιο δυνατό από θυμίαμα, με εντυπωσίασε.
Ρώτησα τους άλλους δυο και μου είπαν το ίδιο.
Αρχίσαμε να μυρίζουμε σαν σκυλιά για να δούμε από που έρχεται.

38η ὁμιλία τοῦ μακαριστοῦ γέροντος Ἀθανασίου Μυτιληναίου στήν Ἀποκάλυψη τοῦ Ἰωάννου

http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_athanasios/apokalych/apokalych_038.mp3
38η ομιλία του μακαριστού γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, με εστίαση στο τι λέει ο μακαριστός γέροντας στο σημείο 20:20'' της ομιλίας του : "... ένα μηχάνημα που εκρηγνύμενο να δημιουργήσει ραδιενέργεια ... ". Η ομιλία αυτή είχε εκφωνηθεί στις 17-1-1982, λίγα χρόνια πριν την έκρηξη στο Τσέρνομπιλ

Μαζικές διαδηλώσεις στίς ΗΠΑ κατά τοῦ Ἐγκλεισμοῦ λόγω Κορωνοϊοῦ καί κατά τοῦ Ἐμβολιασμοῦ – Σφραγίσματος


Μαζικές Εξεγέρσεις (Anti-Lockdown) σε όλη τη χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενάντια στη ΦΥΛΑΚΗ του Κορωνοϊού, το ΕΜΒΟΛΙΟ και το ΣΦΑΓΙΣΜΑ.
Παρατηρείστε το ειρηνικό των διαδηλώσεων, σε σχέση με την Ελλάδα.
Με το μέρος των διαδηλωτών ήταν και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διαφωνούσε με πολλούς κυβερνήτες Πολιτειών για το είδος των μέτρων που ελήφθησαν για τον κορωνοϊό.

Λεκτικά αποσπάσματα και συνθήματα που ακούγονται στο βίντεο:

===============

“Δεν νομίζω ότι κανένας κυβερνήτης μπορεί να καθορίσει ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΤΕ θα αποφασίσουμε να πάμε στη δουλειά, ή που θα εργαστούμε, ή οτιδήποτε άλλο σχετικό”
“Ελευθερία… την χάνουμε”
“Αν θέλουν τα λεφτά μου, τότε ας με αφήσουν να δουλέψω”
Fox News: ”Όπως πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο Atlantic, μια μελέτη του 2009 για την εξαιρετική επιτυχία των εξωτερικών νοσοκομείων κατά την επιδημία γρίπης του 1918, πρότεινε ότι κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας, την οποία ζούμε τώρα, πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να περνάει όσο πιο πολύ χρόνο είναι δυνατόν έξω από τα σπίτια. Όπως έχετε καταλάβει οι πολιτικοί μας κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ και οδηγούν την Αμερική στη νεύρωση.”

Ἐνημέρωση ἀπό τό ἱστολόγιο http:// hristospanagia3.blogspot.gr γιά τίς 19-4-2020 ἕως 21-4-2020.

 

Ἀγαπητοί ἐν Χριστῷ Πατέρες καί ἀδελφοί ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Δόξα τῇ Ἁγίᾳ καί ὁμουσίῳ καί ζωοποιῷ καί ἀδιαιρέτῳ Τριάδι πάντοτε νῦν καί ἀεί καί εἰς τούς αἰῶνας τῶν αἰώνων
Εἴθε ὁ Πανάγιος Τριαδικός Θεός μας, ὁ Πατήρ, ὁ Υἱός καί τό Ἅγιον Πνεῦμα, νά εὐλογεῖ τήν ζωή μας.
Εἴθε καί ἐμεῖς νά ἀγωνιζόμαστε ζώντας ἀσκητικά καί μυστηριακά μέσα στήν μόνη ἀληθινή Ἐκκλησία, τήν Μία, Ἅγία, Καθολική καί Ἀποστολική Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία μας.
Ἔτσι θά μετέχουμε στήν θεία Του εὐλογία σ' ὅλη τήν διάρκεια τοῦ νέου ἔτους, ἀλλά καί στήν αἰωνιότητα.

Λαμβάνετε ατό τό μήνυμα ς νημέρωση πό τό στολόγιο 
http://hristospanagia3.blogspot.gr, την ἱστοσελίδα https://www.hristospanagia.gr καί τό νέο ἱστολόγιο http://agiapsychanalysi.blogspot.gr γιά τίς 19-4-2020 ἕως 21-4-2020.

1) Ἐνημέρωση ἀπό τό ἱστολόγιο: 
http://hristospanagia3.blogspot.gr

▼  2020 (1728)

Οἱ 10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ τοῦ MIND CONTROL καί BRAINWASH γιά νά χειραγωγήσουν τό ὑποσυνείδητό μας...

1. «Κατά 7 αυξήθηκαν οι θάνατοι οι οποίοι βρέθηκαν ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ...»

Το επικοινωνιακό τέχνασμα είναι ότι τα θύματα δεν πέθαναν ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ αλλά ήταν ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. Δηλαδή πέθαναν από κάποιο άλλο αίτιο, το υποσυνείδητο μήνυμα όμως που περνάνε είναι ότι ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ...

2. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ...

«ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
«ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ...»

Εκμεταλλεύονται την άγνοια του κόσμου βάζοντας επιστήμονες οι οποίοι ακολουθούν την επιβεβλημένη από τα διεθνή κέντρα γραμμή ώστε το τηλεθέαμον κοινό να το αποδεχτεί αφιλτράριστα εξολοθρεύοντας τους μηχανισμούς κριτικής αντίληψης του.

* Φασιστικά όμως δεν προβάλουν κανέναν άλλον από χιλιάδες αναγνωρισμένους επιστήμονες οι οποίοι εκφέρουν διαφορετική θέση...

** Επίσης δεν μας αναφέρουν ότι:
-«ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ήταν και αυτοί που μας καταχρέωσαν...
-«ΕΙΔΙΚΟΙ» ΝΟΜΙΚΟΙ (το 90% των βουλευτών)ήταν και αυτοί που μας βάλανε στα μνημόνια...

3. «Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του (ΠΟΥ) Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας»..

Δημιουργούν την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ στον κόσμο ότι αυτός ο Οργανισμός «νοιάζεται για την υγεία μας» και αφού το λέει ολόκληρος Π.Ο.Υ «Ε, θα είναι για το καλό μας» όταν...

Αυτός ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Rothchilds, Rockefellers, δωρεοδοτήθηκε από το ίδρυμα B. Gates και ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από τις τρεις (3) μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου...

4. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ και ΚΑΚΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ».

Ποιά εἶναι λοιπόν ἡ αἰτία τῆς ἀνομβρίας; Τί διαφορετικό ἔχει γίνει σέ σχέση μέ τό παρελθόν;

Απόσπασμα από Ομιλία του Μεγάλου Βασιλείου σε ενσκήψαντα λιμό και ξηρασία. 

Ας ερευνήσουμε τα αίτια αφού μυαλό έχουμε και ως λογικοί ας λογισθούμε.

Μήπως δεν υπάρχει Θεός; Μήπως ο αριστοτέχνης Θεός ξέχασε να μας οικονομήσει;
Μήπως δεν έχει πια την αρχική του εξουσία και δύναμη;
Ή μήπως έχει την δύναμή του και το κράτος του δεν καταλύθηκε, αλλά έγινε πια σκληρός και από κηδεμόνας των ανθρώπων, μισάνθρωπος;
Όχι βέβαια θα πει κάποιος σώφρων άνθρωπος.
Άλλα είναι το αίτια και είναι φανερά, τα οποία συνήθως δεν σκεφτόμαστε.
Αγαθά παίρνουμε και στους άλλους δεν δίνουμε.
Την ευεργεσία επαινούμε, αλλά την αποστερούμε από όσους την ζητούν.
Αν και ήμασταν δούλοι και τώρα ελεύθεροι, τους ομόδουλους δεν τους συμπονάμε.

Παρέμβαση Καθηγητῶν Ἰατρικῆς γιά τό ἄνοιγμα καί τή λειτουργία τῶν ἱερῶν ναῶν

Πρός: α) Τον ἐξοχότατον Πρωθυπουργόν κ. Κυριάκον Μητσοτάκην
β) Την Σεβαστήν Σύνοδον τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἑλλάδος

Οἱ ὑπογραφόμενοι ἰατροί, λαμβάνοντες ὑπ’ ὄψη καί τά δεδομένα τῆς ἐπίπτωσης τῆς μόλυνσης, τῆς νόσησης καί τῶν ἐπιπλοκῶν τῆς τελευταίας ἴωσης ἀπό τον καρωνοϊό COVID-19 στη χώρα μας, ἀλλά κυρίως καί τίς τεκμηριωμένες θέσεις ἐξεχόντων Ἑλλήνων ἰατρῶν τοῦ Ἐξωτερικοῦ καί τῆς Ἑλλάδας, ὁμόφωνα διαπιστώνομε ὅτι πολλά ἀπό τά συνεχιζόμενα ίσχύοντα μέτρα εἶναι δυσανάλογα, ὑπερβολικά, μεροληπτικά και δυνητικῶς ἐπιβλαβέστατα τόσο για την ψυχική ὑγεία τῶν Ἑλλήνων, ὅσο και για τις καταστροφικές συνέπειες τῆς οἰκονομίας τ ῆς χώρας.
Για τους προαναφερθέντες λόγους εἰσηγούμαστε προς τον Πρωθυπουργό τῆς χώρας και προς την Σεβαστήν Σύνοδον τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἑλλάδος το ἄμεσο ἄνοιγμα και τη λειτουργία τῶν Ἱερῶν Ναῶν ὑπό τις ἀκόλουθες προϋποθέσεις:
1. Tά ὑγεινομικά μέτρα (μοντέλα προστασίας), τά ὁποῖα λαμβάνονται γιά τήν περιστολή τῆς ἐξάπλωσης τοῦ κορωνοϊοῦ, νά εἶναι κοινά γιά ὅλες τις ὁμάδες τοῦ πληθυσμοῦ καί γιά ὅλους τούς χώρους συνάθροισης τοῦ κοινοῦ.

Γιατί ὁ Κύριος ἔνιψε μόνο τά πόδια τῶν μαθητῶν καί ὄχι ἄλλο μέλος τους;


ΣΤΟΝ ΦΛΑΒΙΑΝΟ.
Γιατί ο Κύριος ένιψε μόνο τα πόδια των μαθητών και όχι άλλο μέλος τους[1]; Επειδή ο Σωτήρας δεν έπλυνε απλώς την ακαθαρσία, όπως νόμισες, αλλά έβαλε και κάποια θεϊκή δύναμη στις φτέρνες των αποστόλων. Επειδή δηλαδή είχε ειπωθεί στο φίδι, «Σύ θα συντρίψεις τη φτέρνα του ανθρώπου»[2], δηλαδή όλη τη διαγωγή της ζωής, γι’ αυτό πλύθηκαν τα πόδια των μαθητών, δηλώνοντας συμβολικά τα πνευματικά πόδια - γιατί λέγει·

Ὅταν πρόκειται γιά τά Μ.Μ.Ε. δέν .ἔχουμε Fake News;


Οταν προκειται για τα Μιντια δεν εχουμε θεμα Fake News;

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=LPSSux

Ὅταν καταπατεῖται ἡ ὀρθή ζωή, ἀπό τούς κοσμικούς ἄρχοντες καί ἡ ἐκκλησία δέν ἀντιδρᾶ, αὐτό εἶναι μεγίστη αἵρεση πού προετοιμάζει τόν τελικό ἀντίχριστο


Όταν καταπατείται το Ευαγγέλιο από τους πολιτικούς, αυτή είναι η χειρότερη από όλες τις αιρέσεις. Γιατί αίρεση δεν είναι μόνο στο δογμα, αλλα είναι και στο ήθος και στην ζωή. Και αυτό είναι μια μορφή αίρεσης. Όταν καταπατείται η ορθή ζωή, από τους κοσμικούς άρχοντες και η εκκλησία δεν αντιδρά, αυτό είναι μεγίστη αίρεση που προετοιμάζει τον τελικό αντίχριστο.


~ Αγιος Θεόδωρος Ο Στουδίτης ~

30 Ἀπριλίου. Τοῦ ἁγίου ἀποστόλου Ἰακώβου, ἀδελφοῦ Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου. Ἁγιογραφικό ἀνάγνωσμα.

Ἀποστολικό ἀνάγνωσμα. Τοῦ ἀποστόλου. Σαβ. δ´ ἑβδ. Πράξεων (Πρξ. ιβ΄ 1-11).
Πραξ. 12,1         Κατ᾿ ἐκεῖνον δὲ τὸν καιρὸν ἐπέβαλεν Ἡρῴδης ὁ βασιλεὺς τὰς χεῖρας κακῶσαί τινας τῶν ἀπὸ τῆς ἐκκλησίας.
Πραξ. 12,1                Κατά τον καιρόν εκείνον, ο βασιλεύς Ηρώδης Αγρίππας, άπλωσε τα χέρια και επιασε μερικούς από τους πιστούς της Εκκλησίας, δια να τους κακοποιήση.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible