Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ποίος γνωρίζει τόν Θεό καί γνωρίζεται ἀπό τόν Θεό , Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου (Κήρυγμα)

 Ποίος γνωρίζει τόν Θεό καί γνωρίζεται ἀπό τόν Θεό, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΗΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Φιλοκαλία τόμος Α΄, 21-10-2021, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου

Ἱ.Μ. Ἁγίας Τριάδος Ἐδέσσης http://hristospanagia3.blogspot.com, http://hristospanagia.gr καί τό νέο ἱστολόγιο http://agiapsychanalysi.blogspot.com

Συμβουλές γιά τόν φόβο τοῦ Θεοῦ

Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να τρως πολύ. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να τρως γαλακτερά σε απαγορευμένες ημέρες. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να κάνεις αμαρτίες στις νηστείες ή στις μεγάλες εορτές και να μην εγκρατεύεσαι, που είναι επιβεβλημένο και στους παντρεμένους. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να δικάζεις άλλους ανθρώπους.
Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει, όταν δεις φτωχό άνθρωπο, να τον προσπεράσεις, χωρίς να τον βοηθήσεις. Ο φόβος του Θεού σε προκαλεί να ενθυμείσαι τον θάνατο, την κρίση, τη γέεννα, την κόλαση, τον παράδεισο του ουρανού, τη δόξα των δικαίων.
Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να μιλάς για το κακό, δεν σε αφήνει να συκοφαντήσεις, δεν σε αφήνει να λες ψέματα. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να υπερηφανεύεσαι και να αλαζονεύεσαι. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να είσαι ζηλιάρης, δεν σε αφήνει να μισείς κάποιον ή να τον φθονείς και να τον ζηλεύεις. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να εκδικείσαι τον άλλον και να του κάνεις κακό. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να κακολογείς τους άλλους, να αστειεύεσαι, να πληγώνεις ή να περιγελάς τους άλλους.
Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να αγαπάς την κακία, να επιθυμείς να διασκεδάζεις με τους άλλους, να αγαπάς την κοσμική δόξα, να υποκρίνεσαι και να έχεις την πονηρία μέσα σου. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις με αναισθησία. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να αμαρτήσεις ούτε με το βλέμμα, ούτε με την ακοή, ούτε με την όσφρηση, ούτε με τη γεύση, ούτε με την αφή, ούτε με τη φαντασία.

Ἐμεῖς εἴμαστε χρόνια λειτουργοί καί αὐτό δέν τό ἔχουμε δεῖ!

Εμείς είμαστε χρόνια λειτουργοί και αυτό δεν το έχουμε δει!

Ένας εμίρης πήγε σε μια Θεία Λειτουργία και στο τέλος είπε στον παπά:

– Ρε παπά, έχεις χάρη που ήσουν στο Άγιο Βήμα αλλιώς θα σε σκότωνα. Δεν φοβήθηκες αθεόφοβε, που πήρες το μωρό και το έκανες κομματάκια με το μαχαίρι;

– Είδες αυτό το θαύμα; Τί ακριβώς είδες; τον ρώτησε ο παπάς.

– Ότι πήρες ένα μικρό παιδί από το δισκάριο και έβαλες το αίμα του στο ποτήρι και μετά το έφαγες και το ήπιες! Επιτρέπονται αυτά τα πράγματα; Οι δικοί μας οι μάγοι, δεν κάνουν τόσα θαύματα… Με τόσο θράσος και αναίδεια, τόσο χαριτωμένο μωρό… Ανθρωποφάγε!

Γονάτισε τότε ο παπάς και του είπε:

Ἡ Pfizer κατηγορεῖται ὅτι πειραματίζεται πάνω σέ ὀρφανά μωρά γιά νά δοκιμάσει τό ἐμβόλιό της γιά τόν Covid-19


Η Pfizer κατηγορείται ότι πειραματίζεται πάνω σε ορφανά μωρά για να δοκιμάσει το εμβόλιο της για τον Covid-19

πηγή: εδώ
2 Οκτωβρίου 2021,

Από τους δημοσιογράφους της TLB,

Συνταρακτικό! Η Pfizer κατηγορείται ότι πειραματίζεται πάνω σε ορφανά μωρά για να δοκιμάσει το εμβόλιό της για τον Covid-19!


Οι καταγγελίες ότι η Pfizer διεξάγει πειράματα σε ορφανά παιδιά ηλικίας ακόμη και έξι μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο για τον Covid-19, έγιναν από πληροφοριοδότες στην Πολωνία, οδηγώντας μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών να ζητήσουν από τα μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου και της Γερουσίας να οργανώσουν επείγουσα διάσκεψη το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Η «Children’s Health Defense» ειδοποιήθηκε πρόσφατα από τους Πολωνούς πληροφοριοδότες, της ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά μωρά ηλικίας 6 μηνών για να δοκιμάσει τα νέα εμβόλιά της. Τα μωρά και τα παιδιά δεν πεθαίνουν από τον Covid και σπάνια μεταδίδουν τη νόσο. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό για να αποτραπούν κάθε είδους κλινικές δοκιμές με πειραματικά εμβόλια. Αλλά η Pfizer δείχνει να λειτουργεί εκτός νομιμότητας. Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό, είναι απλά απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει. Απαιτούνται άμεσες απαντήσεις και δράση.

Μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών ζήτησε από τα μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου και της Γερουσίας να οργανώσουν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου συνέδριο με τίτλο:

«ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ- ΙΑΤΡΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ».
Ακολουθούν μερικά κύρια ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν:

22 Ὀκτωβρίου. 'Ἀβερκίου ἰσαποστόλου ἐπισκόπου Ἱεραπόλεως (+167), τῶν ἐν Ἐφέσῳ ἁγίων ἑπτὰ παίδων (+250). Ἁγιογραφικό ἀνάγνωσμα.

Ἀποστολικό ἀνάγνωσμα. Ἡμέρας. Παρ. ιη´ ἑβδ. ἐπιστ. (Ἐφεσ. ς´ 18-24).

Εφ. 6,18            διὰ πάσης προσευχῆς καὶ δεήσεως, προσευχόμενοι ἐν παντὶ καιρῷ ἐν Πνεύματι, καὶ εἰς αὐτὸ τοῦτο ἀγρυπνοῦντες ἐν πάσῃ προσκαρτερήσει καὶ δεήσει περὶ πάντων τῶν ἁγίων,

Εφ. 6,18                    Να παρακαλήτε δε με κάθε προσευχήν και δέησιν τον Κυριον να σας βοηθήση, δια να αξιοποιήσετε τον πνευματικόν αυτόν οπλισμόν, προσευχόμενοι εις κάθε καιρόν με τον φωτισμόν του Αγίου Πνεύματος. Να επιμένετε δε πολύ εις αυτό τούτο το έργον της προσευχής. Να είσθε άγρυπνοι με κάθε εγκαρτέρησιν και με δέησιν δι' όλους γενικώς τους Χριστιανούς.

«Ἡ παγκοσμιοποίηση καὶ ἡ γυναίκα» Ἀρχιμανδρίτου Σάββα Ἁγιορείτου

«Ἡ παγκοσμιοποίηση καὶ ἡ γυναίκα»
Ἀρχιμανδρίτου Σάββα Ἁγιορείτου
Ἀπόσπασμα 22/06/21

… Οἱ Rockefeller, Rothschild, κ.λ.π., οἱ ὁποῖοι ἐξώθησαν τὴ γυναίκα στὴ δημόσια ζωὴ, στὸν δημόσιο βίο, στὴν ἐργασία ἐκτὸς σπιτιοῦ, μὲ δύο σκοποὺς. Ἔτσι, τά ‘χουμε πεῖ κι ἄλλες φορὲς αὐτὰ· ὅσοι ἀκοῦτε τὶς ὁμιλίες ἴσως τό ‘χετε ἀκούσει. Τὰ λέει ὁ ἴδιος ὁ Rockefeller. Ὑπάρχει τὸ βίντεό του στὸ διαδίκτυο. Οἱ ἴδιοι χρηματοδότησαν αὐτὸ τὸ λεγόμενο κίνημα ἀπελευθέρωσης τῶν γυναικῶν, τὸ φεμινιστικὸ λεγόμενο κίνημα, λὲς καὶ δὲν εἶχε ἀπελευθερωθεῖ ἡ γυναίκα μέσῳ τῆς πίστεως καὶ τοῦ Χριστοῦ μας· ἐνῷ τότε ἀληθινὰ ἐλευθερώθηκε, τώρα ξανασκλαβώθηκε μ’ αὐτὰ τὰ κηρύγματα τὰ φεμινιστικὰ. Οἱ ἴδιοι, λοιπὸν, χρηματοδότησαν καὶ μέσα ἀπὸ τὰ μέσα μαζικῆς ἐξαπάτησης, ἔτσι, ποὺ ἔχουν στὰ χέρια τους, ἔπεισαν τὶς γυναῖκες νὰ βγοῦνε στὴν ἀγορὰ, ἔτσι, καὶ νὰ «ἐξισωθοῦν» μὲ τοὺς ἄνδρες, καὶ νὰ κάνουν ἐπαγγέλματα τὰ ὁποῖα καὶ τὶς ἴδιες τὶς κατακούρασαν. Τὶς ἔβαλαν νὰ ἀνταγωνίζονται στὴν ἀγορὰ ἐργασίας μὲ τοὺς ἄνδρες, νὰ ἔχουν πάρα πολλοὺς πειρασμοὺς, εἰδικὰ στὸ ἠθικὸ ἐπίπεδο. Νὰ ἐξουθενώνονται σωματικὰ καὶ ψυχολογικὰ, καὶ νὰ μὴν ἔχουν κουράγιο μετὰ νὰ ἀσχοληθοῦν μὲ τὰ παιδιά τους, μὲ τὴν οἰκογένειά τους στὸ σπίτι. Νὰ ἀφήνουν τὰ παιδιά τους στὶς διάφορες, ἔτσι, γυναῖκες ποὺ παίζουν τὸν ρόλο τῆς παραμάνας, τῆς τροφοῦ, Φιλιππινέζες, κ.λ.π., καὶ τὰ ἴδια τὰ παιδάκια νὰ μεγαλώνουν στερημένα ἀπὸ τὴ μητρικὴ ἀγάπη, καὶ οὐσιαστικὰ νὰ διαλύεται ἡ οἰκογένεια. Ἀκριβῶς αὐτὸς ἦταν ὁ στόχος τῶν παγκοσμιοποιητῶν. Ὄχι ὅτι νοιαζόντουσαν γιὰ τὴν ἀπελευθέρωση τῆς γυναίκας. Ἄραγε, ἀπὸ τὶ νὰ ἐλευθερωθεῖ ἡ γυναίκα; Γιατὶ δὲν ἦταν πουθενὰ σκλαβωμένη. Ἄν ὑπάρχει μιὰ σκλαβιὰ, ἡ σκλαβιὰ εἶναι στὰ πάθη μας.

Σέ σοβαρή κατάσταση δεκάδες Ἰσραηλινοί μετά καί την 3η δόση τοῦ ἐμβολίου γιά τόν Covid

Ἡ ἀναμνηστική δέν εἶναι πλήρως ἀποτελεσματική, παραδέχεται τό ἰσραηλινό ὑπουργεῖο Ὑγείας
Τοὐλάχιστον 32 ἄτομα, πού ἔχουν ὑποβληθεῖ στήν 3η δόση τοῦ ἐμβολίου ἔναντι τοῦ κορωνοϊοῦ, νοσηλεύονται σέ σοβαρή κατάσταση στό Ἰσραήλ ὅπως ἀνακοίνωσε τό ὑπουργεῖο Ὑγείας τῆς χώρας. Παραδέχεται ἐπίσης πώς καί ἡ ἀναμνηστική δόση δέν εἶναι πλήρως ἀποτελεσματική.
Περίπου τό 7% τῶν σοβαρῶν καί κρίσιμων περιπτώσεων Covid στό Ἰσραήλ ἀφορᾶ σέ ἄτομα πού ἔχουν λάβει καί τίς τρεῖς δόσεις δήλωσε ὁ γενικός διευθυντής τοῦ ἰσραηλινοῦ ὑπουργείου Ὑγείας, Nachman Ash στή Jerusalem Post, σημειώνοντας πώς... δέν εἶναι ἰδιαίτερα μεγάλος ἀριθμός.

Δέν εἶναι 100% ἀποτελεσματική ἡ 3η δόση
«Τό ἐμβόλιο, ἀκόμη καί ἡ τρίτη δόση δέν εἶναι ἀποτελεσματική στό 100%», πρόσθεσε.
Συμπλήρωσε πώς ὑπάρχει πάντα ἕνα μικρό ποσοστό ἀνθρώπων πού δέν ἀναπτύσσουν πλήρη ἀνοσία, ὅπως οἱ ἀνοσοκατασταλμένοι .

«Θά ἀποκριθῶ στήν προσευχή τοῦ οὐρανοῦ κι ἐκεῖνος θ’ ἀποκριθεῖ στήν ἀνάγκη τῆς γῆς γιά βροχή.


ΩΣΗΕ 2

Η πιστότητα του Θεού νικάει την απιστία του Ισραήλ


16«Θα ξαναοδηγήσω όμως τη μάνα σας στην έρημο κι εκεί στην καρδιά της θα μιλήσω τρυφερά.

17Τότε τ’ αμπέλια της θα της τα ξαναδώσω· θα κάνω την κοιλάδα Αχώρ μια πύλη ελπίδας. Κι εκείνη θα μου αποκριθεί εκεί, καθώς τις μέρες που ήταν νέα, καθώς τότε που βγήκε από την Αίγυπτο.

18«Τη μέρα εκείνη», λέει ο Κύριος στον Ισραήλ, «“άντρα μου” θα με αποκαλέσεις· δεν θα με ονομάζεις πια “Βάαλ μου” (αφέντη μου). 19Θα βγάλω από τη μνήμη σου τα ονόματα των Βααλίμ, δε θα τους επικαλεστείς ξανά ποτέ σου. 20Τότε θα κάνω για χάρη σου συμφωνία με τ’ άγρια ζώα, με τα πετούμενα και μ’ όλα τ’ άλλα ζωντανά και τα ερπετά της γης.

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 22-10-2021

https://youtu.be/4_QZF31tiww
Συν Θεω ζωντανή μετάδοση τώρα: ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 22-10-2021

Ἀπατηλός καί πλανερός εἶναι ὁ δρόμος τῆς ἐπίγειας ζωῆς


«Απατηλός και πλανερός είναι ο δρόμος της επίγειας ζωής. Σ’ αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, φαίνεται ατέλειωτος και γεμάτος δράση. Σ’ αυτούς που έφτασαν στο τέρμα του, φαίνεται πάρα πολύ σύντομος και γεμάτος κούφια όνειρα».

Άγιος Ιγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ
https://proskynitis.blogspot.com/2021/10/blog-post_40.html

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible