Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Φοβερές ἀποκαλύψεις πρώην βουδιστή στό περιοδικό «Διάλογος»


ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΔΔΙΣΤΗ
  ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
 
«…μέσα σε ανθρώπινα κρανία είχαν βάλει αίμα και το έδιναν στους οπαδούς να το πιούν! Λέγανε ότι το αίμα έπρεπε να προέρχεται από αλλοθρήσκους και όχι από ομοπίστους».
 
   Ο Ο. Π. (το όνομά του μπορούμε να το θέσουμε στην διάθεση του αρμοδίου κ. Εισαγγελέως) πήγε στο Γελήνι Κορινθίας να εργαστεί στην οικοδομή του βουδιστικού Κέντρου, με αποτέλεσμα να προσηλυτιστεί και να ενταχθεί τον Αύγουστο του 1994 στη Βουδδιστική κοινότητα. Τη μύηση έκανε ο Τέγκα Ρίνποτσε, η κορυφή της Βουδιστικής ιεραρχίας που ελέγχει το κέντρο.
Ύστερα από μεγάλες ταλαιπωρίες στο Γελήνι και στο Νεπάλ εγκατέλειψε τους βουδιστές και επέστρεψε στην Ορθοδοξία.

Ὁ πνευματικός κόσμος δέν ἐρευνᾶται μέ τίς μεθόδους ποῦ ἐρευνοῦμε τόν ὑλικό κόσμο.

Φωτογραφία: Να κρατάτε την πίστη μας που είναι αιώνια και αναμφισβήτητη.

Ο πνευματικός κόσμος δεν ερευνάται με τις μεθόδους που ερευνούμε τον υλικό κόσμο. Οι μέθοδοι αυτές είναι εντελώς ακατάλληλες για να ερευνούμε μ’ αυτές τον πνευματικό κόσμο…. Υπάρχουν φαινόμενα τα οποία η επιστήμη ποτέ δεν θα μπορέσει να τα εξηγήσει γιατί δεν χρησιμοποιεί τις κατάλληλες μεθόδους….

Μπορεί η επιστήμη να μας πει πώς ο μεγάλος προφήτης Ησαΐας 700 χρόνια πριν τη γέννηση του Χρίστου προείπε τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής Του; Να μας εξηγήσει την διορατική χάρη που έχουν οι άγιοι και να μας πει, με ποιες φυσικές μεθόδους απέκτησαν οι άγιοι αύτη την χάρη και πώς μπορούσαν μόλις έβλεπαν έναν άνθρωπο άγνωστο αμέσως να καταλαβαίνουν την καρδιά του και να διαβάζουν τις σκέψεις του; Χωρίς να περιμένουν από τον επισκέπτη ε­ρώτηση έδιναν απάντηση σ’ αυτά που τον προ­βλημάτιζαν. Ας μας εξηγήσουν με ποιον τρόπο προέλεγαν οι άγιοι τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα τα οποία με τον καιρό πραγματοποιούνταν α­κριβώς όπως τα είχαν προφητέψει….

…. Μην σκανδαλίζεστε όταν ακούτε αυτά που λένε κατά της πίστεως. Αφού αυτοί που τα λένε δεν καταλαβαίνουν την ουσία της… Ε­σείς να θυμάστε πάντα την βασική αρχή που γνώριζαν πολύ καλά οι πρώτοι χριστιανοί. Αυτοί θεωρούσαν δυστυχισμένο τον άνθρωπο που γνωρίζει όλες τις επιστήμες, δεν γνωρίζει όμως τον Θεό. Και αντίθετα θεωρούσαν μακάριο αυτόν που γνωρίζει τον Θεό, έστω και να μην γνώ­ριζε απολύτως τίποτα από τα ανθρώπινα.

Να φυλάγετε αυτή την αλήθεια σαν το μεγα­λύτερο θησαυρό της καρδίας σας, προχωράτε ευθεία και μην κοιτάζετε δεξιά και αριστερά. Ας μην μας κάνουν, αυτά που ακούμε κατά της Θρησκείας, να χάνουμε τον προσανατολισμό μας. Να κρατάμε την πίστη μας που είναι αλήθεια αιώνια και αναμφισβήτητη. Αμήν.

Διδαχές Αγίου Λουκά Κριμαίας Εκδόσεις “Ορθόδοξος Κυψέλη”


Θεσσαλονίκη
Να κρατάτε την πίστη μας που είναι αιώνια και αναμφισβήτητη.

Ο πνευματικός κόσμος δεν ερευνάται με τις μεθόδους που ερευνούμε τον υλικό κόσμο. Οι μέθοδοι αυτές είναι εντελώς ακατάλληλες για να ερευνούμε μ’ αυτές τον πνευματικό κόσμο…. Υπάρχουν φαινόμενα τα οποία η επιστήμη ποτέ δεν θα μπορέσει να τα εξηγήσει γιατί δεν χρησιμοποιεί τις κατάλληλες μεθόδους….

Μπορεί η επιστήμη να μας πει πώς ο μεγάλος προφήτης Ησαΐας 700 χρόνια πριν τη γέννηση του Χρίστου προείπε τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής Του;

Ἡ ἐπιστημονική μέθοδος Θεολογίας καί ποιός εἶναι ὁ θεόπνευστος.Πρωτοπρ. Ἰωάννου Σ. Ρωμανίδου (+)

Τώρα, όπως ο μαθητής που ενδιαφέρεται για την αστρονομία, διαβάζει από τα βιβλία του για τα άστρα και μετά παρατηρεί τα άστρα στον ουρανό και αργότερα, όταν μεγαλώση και επιθυμήση να τα μελετήση καλύτερα και να τα γνωρίση από πιο κοντά, πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο, οπότε τα μελετά μέσα από τα τηλεσκόπια, και βλέπει όσα δεν έβλεπε με γυμνό μάτι, έτσι γίνεται και στην πνευματική ζωή. Ο Χριστιανός, που θέλει να δη την δόξα του Θεού, πρέπει να περάση μέσα από ωρισμένα στάδια εμπειριών και πνευματικών αναβάσεων. Τα στάδια αυτά, όπως έχομε πη, διακρίνονται στην κάθαρσι, στον φωτισμό και στην θέωσι. Η πλήρης κατάστασις φωτισμού επέρχεται, όταν ο άνθρωπος αποκτήση την αδιάλειπτη νοερά προσευχή, που ενεργεί μέσα στην καρδιά του, και γίνη, στην κυριολεξία ναός του Αγίου Πνεύματος.

Ἅγιος Γεώργιος Καρσλίδης: Συλλειτουργός ἁγίων!

Ο γέροντας Γεώργιος Καρσλίδης (1901-1959), Πόντιος στην καταγωγή, εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Δράμας το 1930, όπου ανέπτυξε ως ιερομόναχος και εξομολόγος μεγάλη πνευματική δραστηριότητα.
Ως λειτουργός ζούσε υπερφυσικές καταστάσεις, πού ήταν απόρροια της οσιακή του βιωτής.
Δυναμώστε την πίστη σας”, συμβούλευε τα πνευματικά του παιδιά, και προσπαθήστε νά προσηλώνεστε στα τελούμενα κατά τη θεία λειτουργία, ώστε ν’ αξιώνεστε νά βλέπετε τα μεγαλεία του Θεού, το Άγιο Πνεύμα νά κατεβαίνει στην άγία τράπεζα…”.
Όταν θα λειτουργούσε, σηκωνόταν γύρω στα μεσάνυχτα για νά προσευχηθεί και νά ετοιμαστεί για το μέγα μυστήριο.

Ἰσοβίτες στίς ΗΠΑ βαφτίστηκαν Xριστιανοί.


Αμερικανοί ισοβίτες και βαρυποινίτες που βρίσκονται φυλακισμένοι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας ασπάστηκαν την Ορθοδοξία και κάποιοι από αυτούς εκάρησαν μοναχοί, ενώ κάποιοι άλλοι αναδείχθηκαν σε μεγάλους αγιογράφους! Δεν πρόκειται για ιστορία φαντασίας, αλλά για πραγματικότητα που ξεκίνησε από το 2009 στις αμερικανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας του Κολοράντο των ΗΠΑ (USA Penitentiary Maximum Colorando).

Ἡ Κάρα τοῦ ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Χρυσοστόμου

Ο Γέροντας Εφραίμ στο 60 λεπτά.
Συνέντευξη που έδωσε ο Γέροντας Εφραίμ ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου στον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη.
Η συνέντευξη μεταδόθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 στις 10:00 το βράδυ, από την εκπομπή 60 λεπτά του Τηλεοπτικού Σταθμού Sigma της Κύπρου.

Εἴμαστε τέκνα θεοῦ καί κάθ΄ ὁμοίωσιν Κυρίου_mp3


Π. Σάββας 2012-12-15_Εἴμαστε τέκνα θεοῦ καί κάθ΄ ὁμοίωσιν Κυρίου_mp3
 
 

Ὁμιλίες τοῦ π. Σάββα στίς 15-12-2012 (Συνάξεις Νέων στό Πνευματικό Κέντρο τοῦ Ι. Ν. Ἁγίων Κωνσταντίνου καί Ἑλένης).
Γιά νά κατεβάσετε καί νά ἀποθηκεύσετε τήν ὁμιλία  πατῆστε ἐδῶ  (δεξί κλίκ, ‘Ἀποθήκευση προορισμοῦ ὡς, ἄν ἔχετε Interntet Explorer ἤ Ἀποθήκευση δεσμοῦ ὡς, ἄν ἔχετε Mozilla. Στή συνέχεια δῶστε τό ὄνομα πού θέλετε καί πατῆστε ΟΚ γιά νά ἀποθηκευθεῖ ἡ ὁμιλία)

Σύμβουλος τοῦ Ο Μπάμα στά χνάρια τοῦ Χίτλερ προτείνει μείωση τοῦ παγκόσμιου πληθυσμοῦ!!!

Ο ΤΖΩΝ ΧΟΛΝΤΡΕΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ” ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΟ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!

ΒΙΝΤΕΟ

  
Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!
Ο Τζων Χόλντρεν”, “επιστημονικός” σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό, προτείνει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή που τρώμε και στο νερό που πίνουμε, ώστε να μας πεθάνουν μια ώρα αρχήτερα!

Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού λέει ότι πρέπει να γίνει από μία παγκόσμια κυβέρνηση που δεν διστάζει να την ονομάσει “παγκόσμιο καθεστώς” δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θα πρόκειται για παγκόσμια δικτατορία!!!

Ἡ πρώτη μυροβλύτισσα ἁγία τῆς Θεσσαλονίκης

Τόπος γαλήνης, ηρεμίας και λατρείας. Εδώ και αιώνες η Ιερά μονή της Αγίας Θεοδώρας αποτελεί σημαντικό κέντρο της ορθόδοξης πίστης και της πνευματικής ζωής στη Θεσσαλονίκη. Δεσπόζει στο κέντρο της πόλης, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Αριστοτέλους, στην οδό Ερμού. Ο επισκέπτης, αφού περάσει την πύλη του μοναστηριού και βρεθεί στο εσωτερικό του, ξεχνά αμέσως το βουητό των αυτοκινήτων. Αισθάνεται αγαλλίαση και προσευχόμενος μπροστά από τη λάρνακα όπου φυλάσσονται τα λείψανα της αγίας νιώθει να προσεγγίζει τον Θεό.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible