Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

«Planned Parenthood»: Ὑπερκέρδη ἀπό τίς δολοφονίες ἀγέννητων μωρῶν...

Planned Parenthood Sign-240x161

H «Planned Parenthood» αποτελεί μία από τις πλέον απάνθρωπες οργανώσεις του πλανήτη, που με την δικαιολογία της προστασίας της υγείας και της ζωής των γυναικών κερδοφορεί με την δολοφονία αγέννητων μωρών, λειτουργώντας ως πρωτεργάτης των πραγματοποιούμενων εκτρώσεων αλλά και των εκστρατειών προώθησης και νομιμοποίησής τους στην κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με την έκθεση του Life Decisions International (LDI) που λειτουργεί ως Οργανισμός Ελέγχου της Planned Parenthood, ο «οργανισμός οικογενειακού προγραμματισμού» κατάφερε να πραγματοποιήσει τεράστιους αριθμούς εκτρώσεων καθώς και κερδών-ρεκόρ κατά την διάρκεια του οικονομικού έτους 2011-2012.
“Εδώ και δεκαετίες, η Planned Parenthood λειτουργεί ως η πλέον εξελιγμένη φονική μηχανή στις Ηνωμένες Πολιτείες,” δήλωσε στον τύπο ο Douglas R. Scott, Jr., πρόεδρος της Life Decisions International. “Η μηχανή (αυτή) πραγματοποίησε ακόμη ένα ρεκόρ....”
Η έκθεση σημειώνει ότι κατά την διάρκεια του 2011-2012 η Planned Parenthood “δολοφόνησε 333,964 αγέννητα παιδιά, αποκτώντας κέρδη ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων’’, και σημειώνοντας περίπου 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.
“Το εισόδημα της Planned Parenthood συμπληρώνεται κατά μεγάλο μέρος από την φορολόγηση των Αμερικανών πολιτών. Κατά το έτος 2009-2010 η κυβερνητική χρηματοδότηση έφτασε στο υπέρογκο ποσόν των 487,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Την αμέσως επόμενη χρονιά (2010-2011) το ποσό «σκαρφάλωσε» στα 538,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ το 2011-2012 η χρηματοδότηση κάλυψε το 45,2 τοις εκατό του ετήσιου προϋπολογισμού της (542,4 εκατομμύρια δολάρια)’’, αναφέρουν τα στοιχεία της έκθεσης.
Ποιός είναι όμως ο κυριότερος σύμμαχος και αρωγός της Planned Parenthood για το απάνθρωπο έργο της; Σύμφωνα με τον Scott η άγνοια της κοινής γνώμης για την κρυφή ατζέντα της και τις δραστηριότητες της νομιμοποιούν και γιγαντώνουν ολοένα και περισσότερο την δράση της... 

prisonplanet
 http://aktines.blogspot.gr/2013/06/planned-parenthood-y.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ