Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Οἱ «Νεοεποχίτικες» UFO-λογικές αἱρέσεις

 
Οι «Νεοεποχίτικες» UFO-λογικές αιρέσεις

 Ομάδα Μυσταγωγία

Απόσπασμα από το βιβλίο - UFO -Ξένα Όντα:  ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ
Εκδοσεις: Νεκτ. Παναγόπουλος
 
     «Νέα Εποχή» και UFΟ λοιπόν πάνε μαζί. Είναι οι καλύτεροι φίλοι, ή πρώτα ξαδέρφια, αν προτιμάτε. Πάμπολλες «νεοεποχίτικες» αιρετικές ομάδες εμπεριέχουν στις διδασκαλίες τους, είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό, τούς εξωγήινους. Ορισμένες από αυτές τις ομάδες (όπως π.χ. η ομάδα του Βέορ) πραγματοποιούν και τελετές επίκλησης σε υπαίθριες τοποθεσίες, τελετές που απευθύνονται σε «ανώτερα πνευματικά εξωγήινα όντα», ώστε αυτά να παρουσιαστούν ή να μεταδώσουν τηλεπαθητικά τη γνώση τους. Και πολλές άλλες ομάδες, όπως οι Σαηεντόλογοι, έχουν συμπεριλάβει στη διδασκαλία τους το θέμα των εξωγήινων, με πολλούς και διάφορους τρόπους. Γίνεται έτσι φανερό το πόσο εύκολα ανάγεται το θέμα αυτό σε παραθρησκεία.

Έντεχνα λοιπόν πολλές φορές παρουσιάζεται το θέμα ως επιστημονικό και όχι ως παραθρησκευτικό. Στην πραγματικότητα οδηγεί σε μία νέα θρησκευτική συνείδηση, αν δεν κρατάμε «αποστάσεις ασφαλείας», μία συνείδηση που συμβαδίζει με τις επιταγές της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Ο λόγος του Αποστόλου Παύλου έχει καταστεί σήμερα φοβερά αληθινός. «Θα έρθει ο καιρός που δεν θα ανέχονται τη σωστή διδασκαλία αλλά θα συγκεντρώνουν γύρω τους ένα σωρό δασκάλους, που να ταιριάζουν με τις επιθυμίες τους, για ν' ακούνε αυτά που τούς αρέσουν. Θα κλείσουν τ' αυτιά τους στην αλήθεια και θα στραφούν στους μύθους» (Β' Τιμοθέου, 4, 3 - 4).
«Προσέχετε τούς ψευδοπροφήτες, οι οποίοι σας έρχονται με ένδυμα προβάτων, ενώ μέσα τους είναι λύκοι αρπακτικοί», μας εφιστά την προσοχή ο Ιησούς (κατά Ματθαίον 7, 15).
Πολλοί σύγχρονου «Μεσσίες», που υποτίθεται ότι έχουν «επαφές» με εξωγήινους και είναι οι «εκλεκτοί αντιπρόσωποί» τους στη Γη, έχουν ιδρύσει αιρετικές ομάδες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Μέιερ και ο Ραέλ.  Ειδικά στις ΗΠΑ και στην Καλιφόρνια, τη δύση της Δύσης, που εκτός από έδρα της «Νέας Εποχής» είναι και έδρα του σατανισμού, έχουν ξεφυτρώσει άφθονες ομάδες, οι οποίες, στη διδασκαλία περί εξωγήινων, έχουν προσθέσει και ψήγματα από τη χριστιανική θρησκεία ή - ακόμα πιο ελκυστικά από φιλοσοφίες ανατολικού τύπου (Ινδουισμό, Βουδισμό κτλ.). Οι ομάδες αυτές, όπως και πολλές παρόμοιες, θεωρούνται αιρέσεις όχι μόνο για την Ορθοδοξία, αλλά και για τις ίδιες τις Ανατολικές θρησκείες.
Οπότε βολεύει για τις θεωρίες τους, επικαλούνται και εδάφια από την Αγ. Γραφή, είτε αυτούσια, είτε παραλλαγμένα. Κάθε αίρεση δηλαδή κόβει και ράβει στα μέτρα της τις διάφορες πεποιθήσεις. Ο Μέιερ αναφέρει ότι σ' ένα ταξίδι του μέσα στο χρόνου με σκάφος των Πλειάδιων «επισκέφθηκε τον Ιησού Χριστό, που εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ απ' αυτόν, ώστε τον έχρισε μαθητή Του»!
Ο Ραέλ πιστεύει ότι είναι ο Παράκλητος (το Άγιο Πνεύμα!). Ο Χριστός για τον Ραέλ ήταν γιος εξωγήινου και ο Λούσιφερ ήταν ο πρόεδρος των εξωγήινων επιστημόνων, χάρις στους οποίους ζούμε εμείς τώρα...
Άλλοι «εξωγήινοι» αποκάλυψαν σ' έναν αξιωματικό των ΗΠΑ ότι αυτοί δημιούργησαν το Χριστό και ότι έχουν σε φιλμ τη Σταύρωση! Σε μια άλλη υπόθεση, μία «εξωγήινη» είχε προβάλλει στο σμηναγό Στηβ Ουίλσον ένα ολόγραμμα, στο οποίο φαινόταν «η ανάμειξη των εξωγήινων στη διάπλαση της συνειδητότητας του Ιησού και στην αποστολή Του στη Γη».
Ο Άλλεν Μάικλ Νούναν, ιδρυτής της «Οικογένειας του Ενός Κόσμου», είχε μεταφερθεί σ' έναν άλλο πλανήτη. Εκεί βρέθηκε περιτριγυρισμένος από αγγελικά πλάσματα, που κάθονταν γύρω από ένα φωσφορίζοντα θρόνο. Μία βροντερή φωνή ακούστηκε: «Θέλεις να γίνεις ο Σωτήρας του κόσμου;» Ο Νούναν δέχτηκε. (Έτσι δέχτηκαν και οι πρωτόπλαστοι την παγίδα του διαβόλου «θα γίνετε Θεοί»).
Ο Dr. Cοurtney Brοwn, σ' ένα «κοσμικό του ταξίδι», είχε δει τον «Ιησού». Ο Ιησούς του είπε ότι «εμείς οι άνθρωποι πρέπει να ξεδιαλύνουμε το τι πρέπει να κάνουμε, όσον αφορά τις επαφές μας με τούς γκρίζους»! Επίσης του είπε ότι «δε χρειάζεται να με θεωρείτε (λατρεύετε) ως Υιό του Θεού ». Στην Καινή Διαθήκη όμως (Ιωάννου Α', 4, 3) διαβάζουμε: «Όποιος δεν παραδέχεται ότι ο Ιησούς Χριστός έλαβε την ανθρώπινη μορφή (ως Υιός του Θεού), δεν έχει το Πνεύμα του Θεού, αλλά του αντίχριστου». Λίγο πιο πριν (Ιωάννου Α' 2, 22 - 23) γράφει: «Ποίος είναι ο Ψεύτης; Δεν είναι αυτός που αρνείται πως ο Ιησούς είναι ο Χριστός; Αυτός είναι ο αντίχριστος, αυτός που αρνείται συγχρόνως και τον Πατέρα και τον Υιό».
Η Μάριαν Κητς, άλλη μία θιασώτης των εξωγήινων, λέει ότι βρίσκεται σ' επαφή «με κάποιων Σανάντα από τον πλανήτη Κλάριον, που υποστήριζε ότι ήταν ο Χριστός σε μία παλιότερη εποχή». Δηλαδή, ακόμα κι αν υπήρχε μετενσάρκωση, ο Χριστός δεν κατάφερε να φτάσει στη θέωση!
Όσο για το ποιοι απ' όλους αυτούς τούς «εξωγήινους» ασχολήθηκαν με το Χριστό, τα σχολια περιττεύουν...
Ακόμα και τα σύμβολα που έχουν οι UFΟ - λογικές ή λατρευτικές ομάδες συνδέονται με την αρχαία ειδωλολατρία, τη μασονία, τη μαγεία ή και το σατανισμό. Παράδειγμα, το σύμβολο της οργάνωσης Amares Eνοluciοn με το ανάποδο τρίγωνο να κυριαρχεί του ίσιου, και «μπροστάρη» έναν Ιπτάμενο δίσκο. Η Εβραϊκή εξάλφα και το ανάποδο τρίγωνο που παρωδεί το τρίγωνο της Αγ. Τριάδας είναι σύμβολα που χρησιμοποιούνται συχνά από αυτές τις ομάδες. Ένα παρόμοιο σύμβολο είχαν δώσει οι «εξωγήινοι» στον Ραέλ: μια εξάλφα, με μια σβάστικα μέσα της, που έγινε και το σύμβολο της ομάδας του.
Η απάτη όλων αυτών των οργανώσεων αλλά και διάφορων επιτηδείων ιδιωτών έγκειται στο ότι οι «υπηρεσίες και η γνώση που προσφέρουν» είναι κατά 99% επί πληρωμή. Η «Νέα Εποχή» χρηματοδοτεί, η «Νέα Εποχή» τα εισπράττει πίσω... πιστεύουμε σε αρκετές περιπτώσεις.
Η συνεργασία της «Νέας Εποχής» με την παραφιλολογία και τις παραθρησκείες των UFΟ διαφαίνεται και σε περιπτώσεις όπως αυτή της ομάδας μελέτης «UFΟRUM», με έδρα το Lοs Angeles. Η ομάδα διοικείται από την Penny Harper, η οποία ανήκει σε παρακλάδι της Σαηεντολογίας.
Αλλά και όλα σχεδόν τα UFΟλογικά και συναφή περιοδικά, ειδικά του εξωτερικού, προωθούν τις «νεοεποχίτικες» ομάδες, τον «έρωτα», τη «μαγεία» των κρυστάλλων, τα «διάμεσα» (μέντιουμ) και τις ικανότητές τους, τη «γνώση», τις «απεριόριστες δυνάμεις» του ανθρώπου, το «πως θα γίνετε πλούσιοι», συχνά και την ίδια τη μαγεία και το σατανισμό.
Έχουν καταγραφεί όμως και μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων που ασχολούνται έντονα με το φαινόμενο των UFΟ και ανήκουν σε αιρετικές ομάδες. Η Daily Telegraph στις 6/10/75 έγραφε: «Ερευνάται εντατικά η εξαφάνιση, κάτω από αλλόκοτες συνθήκες, 20 ατόμων, από μικρές παραθαλάσσιες κοινότητες του Οregοn, τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Από το γραφείο του σερίφη του Νιούπορτ πληροφορηθήκαμε ότι τα 20 άτομα εξαφανίστηκαν χωρίς ν' αφήσουν ίχνη, αφού προηγουμένως τούς είχαν πει (σε ομιλία σε ξενοδοχείο) να μοιράσουν όλα τους τα υπάρχοντα και να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους, για να μεταφερθούν από έναν Ιπτάμενο δίσκο σε «μία καλύτερη ζωή».
Η ιστορία αύτη μοιάζει εκπληκτικά με την αυτοκτονία των 39 μελών της ομάδας «Υπέρτατη Πηγή». Μοιάζει επίσης με τις ομαδικές αυτοκτονίες άλλων αιρέσεων, όπως και με τις εξαφανίσεις αρκετών μελών μιας παραθρησκευτικής οργάνωσης με διεθνείς παρακρατικές δραστηριότητες, σ' ένα πλοίο σε κάποιον ωκεανό...
Στις αρχές Ιουλίου 1999, μία είδηση έκανε το γύρο του κόσμου: εκατό οπαδοί της Εκκλησίας «Στέλλα Μάρις» ξεκίνησαν ανάβαση βουνού της οροσειράς Σιέρα Νεβάδα, έξω από την Καρθαγένη της Κολομβίας, και από τότε τα ίχνη τους χάθηκαν. Η μητέρα μιας αγνοούμενης δήλωσε πως η κόρη της, της είπε ότι θα συνέβαινε κατακλυσμός και ότι θα πήγαινε σ' ένα ψηλό μέρος για να συναντήσει εξωγήινους, που θα τούς έσωζαν από το τέλος του κόσμου.
http://www.egolpion.com/ufocults.el.aspx
http://www.impantokratoros.gr/ufosectes.el.aspx 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible