Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος:1) Με έχουν βάλει στόχο και απειλούν τη ζωή μου, 2)"Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουμε την Παγκοσμιοποίηση;"

Άνθιμος: Με έχουν βάλει στόχο και απειλούν τη ζωή μου
Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος:1)«Με έχουν βάλει στόχο και απειλούν τη ζωή μου» .
«Πρέπει να προσέχεις». Αυτή ήταν η υπόδειξη που έγινε από συγκεκριμένη υπηρεσία της αστυνομίας στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, μετά από σχετικές πληροφορίες που θέλουν κάποιους να τον έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους.
Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (04/10) ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, αστυνομικοί του πρότειναν να του διαθέσουν δύο αστυνομικούς προκειμένου να τον φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο, εκείνος όμως αρνήθηκε και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Προηγήθηκε φλογερό κήρυγμα
Την περασμένη Κυριακή (03/10) ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είχε προϊδεάσει τους πιστούς , λέγοντας ότι απειλείται η ζωή του και άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική της κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Ο κ. Άνθιμος αναφερόμενος στις πληροφορίες για συμφωνία στο όνομα των Σκοπίων ο  μεταξύ άλλων τόνισε: «Για το όνομα των Σκοπίων η τελευταία πρόταση του Νίμιτς που φαίνεται, ότι γίνεται αποδεκτή από την Ελληνική Διπλωματία είναι «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» για να ονομαστεί το κράτος Βαρδαρεία. Αυτή όμως η ονομασία έχει μέσα το όνομα Μακεδονία, και λέμε πρακτικά στους δικούς μας. Αν το πάρετε έτσι και το δεχθείτε το Μακεδονία θα κρατήσουν αυτοί, με τέτοιο μένος και πάθος που έχουν! Όσο μπορείτε λοιπόν αντισταθείτε, γιατί ο λαός αντιστέκεται και αν θέλουν ας κάνουν δημοψήφισμα.»
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, μιλώντας για την «Κάρτα του Πολίτη», τόνισε: «Γιατί αυτό το αίτημα αυτής της Κάρτας πρέπει να μας καταργήσει την Αστυνομική Ταυτότητα; Και γιατί σε άλλο Κράτος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν ακούμε να γίνεται συζήτηση για τέτοια ταυτότητα; «Γιατί τόσο βιαστικά εμείς θα πειθαρχήσουμε στην επιβολή ενός μέτρου για το οποίο λέγεται -και δεν διαψεύδεται- ότι κάπου φανερά ή συγκεκαλυμμένα θα έχει το 666;»                    (http://www.digitalcrete.gr/)
2)Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος:"Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουμε την Παγκοσμιοποίηση;"Επίσης παρατήρησε: «Αν θα χάσουμε την κάρτα κάπου η αναπλήρωση θα γίνει με έναν ηλεκτρονικό σχηματισμό που θα γίνει επί του δέρματος μας, για να μπορέσουν να αναπληρώνουν την απουσία αυτής της Κάρτας. Τι είναι αυτά, είναι γνήσια; Είναι φιλελληνικά; Είναι ορθόδοξα; Ποιοι τα σκεφτήκαν; Ποιοι τα επιβάλουν; Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουμε την Παγκοσμιοποίηση;» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος.
Επίσης, ο κ. Άνθιμος τόνισε, ότι η Κάρτα του Πολίτη είναι μια άγνωστη υπόθεση για εμάς του Πολίτες.
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της Εθνικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι «είδαμε να αφαιρείτε από την ιστορική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ο τίτλος «το της Ελλάδος». Στην Αθήνα και εδώ αφαιρέθηκε το της Ελλάδος και έμεινε μόνο Εθνική Τράπεζα. Δηλαδή δεν θα είναι της Ελλάδος, είναι θέμα τραπεζικών σχέσεων; Γιατί αν αφαιρείτε το Ελλάδος από εδώ και από εκεί τότε θα καταλάβουμε, ότι είμαστε μέσα σε ένα Ωκεανό που θα πνιγούμε.»
Τέλος, ο κ. Άνθιμος επέκρινε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του ότι επιχειρεί να εντάξει τη χώρα σε μια παγκόσμια οικονομική δικτατορία, ενώ κάλεσε όσους συμφωνούν με τις ακραίες απόψεις του να συναντηθούν σε άλλο χώρο, για να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο που θα χτυπήσει «καμπανάκι» στην Κυβέρνηση.
"Δεν λέω ονόματα γιατί κινδυνεύει και η ζωή μου... Γιατί τόσο βιαστικά εμείς; Ερωτώ τον Πρωθυπουργό να μας εξηγήσει τι εννοεί όταν λέει, ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για να σωθούμε από να τεθούμε όλοι κάτω από μια Παγκόσμια Οικονομική Κυβέρνηση...", πρόσθεσε επίσης ο κ. Άνθιμος.
 http://www.romfea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible