Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κύπρος-Καρπασία: «Λουκέτο» στις εκκλησίες

undefined
Την πλήρη απαγόρευση τέλεσης εσπερινών, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, στις εκκλησίες της κατεχόμενης Καρπασίας επέβαλαν οι κατοχικές αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας.
«Οι νέοι περιορισμοί στις θρησκευτικές ελευθερίες των σκλαβωμένων Ελλήνων έρχονται να επιβαρύνουν το κλίμα τρομοκρατίας και απόγνωσης που δημιουργήθηκε με τη βίαιη διακοπή της λειτουργίας των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Συνεσίου στο Ριζοκάρπασο», προστίθεται. (βλ ΕΔΩ)


Για να επιτρέψουν την τέλεση εσπερινού, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «οι Τούρκοι απαιτούν να εξασφαλιστεί 'άδεια' από το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών του ψευδοκράτους για την οποία προνοούνται χρονοβόρες και ταπεινωτικές διαδικασίες».
«Οι ενδιαφερόμενοι εγκλωβισμένοι πρέπει να παρουσιάζονται και στον 'έπαρχο' Τρικώμου για υποβολή αίτησης», προστίθεται ακόμα.



Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας αναφέρει ότι «απογραφή των όσων Ελλήνων της μαρτυρικής Καρπασίας απέμειναν διενεργούν οι Τούρκοι κατακτητές με σαφή στόχο να αλλοιώσουν στοιχεία ως προς την ιδιοκτησία ακίνητης περιουσίας, την οποία επιδιώκουν να μεταβιβάσουν παρανόμως σε νέες οικογένειες εποίκων».
«Ταυτόχρονη και παράλληλη είναι η προσπάθεια πειθαναγκασμού των Καρπασιτών να αποδεχθούν αλλαγή των επωνύμων τους, ώστε να διευκολυνθούν στην ‘αμφισβήτηση’ των τίτλων ιδιοκτησίας που κατέχουν».

Οι Τούρκοι «απογραφείς» επιχειρούν να υφαρπάσουν τις υπογραφές των ιδιοκτητών με αλλαγμένα τα επίθετά τους, προστίθεται στην ανακοίνωση, και αναφέρεται ότι «ιδιαιτέρως επίμονη είναι η προτροπή τους να δώσουν τη συγκατάθεσή τους οι εγκλωβισμένοι μας στην ‘απλοποίηση’ των ονομάτων τους με διαγραφή των από αιώνων ιστορικών και Ελληνικότατων επωνύμων τους».

Σημερινή
http://anavaseis.blogspot.com/2011/02/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible