Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σατανισμός καί ἀνήλικα

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ
 Προσπάθεια προσηλυτισμού στον σκοτεινό, βαθύ, σκληρό και διεστραμμένο σατανισμό στην πόλη της χαράς των παιδιών την Disneyland! 
Ειδικού Συνεργάτη του Αντιαιρετικού Εγκόλπιου

  Εισέβαλαν τα μαύρα καταθλιπτικά, παρασυρμένα θύματα της αποτρόπαιας, αντιανθρώπινης και πλήρως παιδαγωγικά ακατάλληλης γκόθικ σκηνής. Ήλθαν ως εισβολείς στον εύπλαστο και αθώο κόσμο των παιδιών για να διαφημίσουν την αποτυχία τους στο να παλέψουν για την ομορφιά και την φωτεινότητα της ζωής, να μας παρουσιάσουν την παραίτηση από κάθε πολιτισμένη πανανθρώπινη αξία ως ιδανικό για αυτούς και τέλος τη αδυναμία και τη δυσλειτουργία τους να σχετιστούν υγιώς με τους συνανθρώπους τους.
Αντί να το δουν αυτό ως πρόβλημα, και αν το έβλεπαν έτσι θα τους έδινε την αφορμή και την ευκαιρία να το παλέψουν για να αναδείξουν τα πλούσια χαρίσματα που τους έχουν δοθεί από τον Θεό της αγάπης, αρκούνται σε μια αυτιστική, αυτοναρκισσιστική, εγωιστική κατάσταση που είτε αχρηστεύει στη χειρότερη περίπτωση, είτε στην καλύτερη περίπτωση δυσκολεύει τις δυνάμεις της ψυχής να αναπτυχθούν με αρμονικό τρόπο. Η έμμεση και άμεση οργανική σχέση τους με τον σατανισμό και όλα τα παρελκόμενά του, τους καθιστά μια εξαιρετικά επικίνδυνη απειλή για την κοινωνία, την οικογένεια και την προσωπικότητα κάθε ατόμου και ιδίως των απροστάτευτων παιδιών μας. Το γεγονός αυτό τυγχάνει εξαιρετικά κρίσιμο και σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς και την παγκόσμια διάβρωση που παρατηρείται από την απροκάλυπτη και πολλαπλή επίθεση του αποκρυφισμού, των καταστροφικών λατρειών, των σεκτών και των κινήσεων της Νέας Εποχής σε πολλούς τομείς και θεσμούς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής εκάστου έθνους.
Η είδηση όπως την βρήκαμε στο star
16-6-2012
Τη φιλοσοφία τους σκέφτηκαν ν' αλλάξουν για μία μέρα, οι  γκοθάδες της Καλιφόρνιας, διασκεδάζοντας στη Disneyland!
Εκατοντάδες άνθρωποι του γκόθικ συγκεντρώθηκαν στην Disneyland της Καλιφόρνιας για το 12ο ετήσιο event που διοργανώνεται στο θέρετρο, με τίτλο:"Bat's Day in the Fun Park"- "Η Μέρα της Νυχτερίδας στο Πάρκο Χαράς".
Ανεπίσημα, υπάρχει αυτή η παράδοση από τους γκοθάδες της Καλιφόρνιας, παρόλο που ο τίτλος του event δεν έχει καμία σχέση..
Τα ευχάριστο και συνάμα περίεργο είναι πως αυτοί οι "σκοτεινοί" και συχνά "συννεφιασμένοι" τύποι αποφάσισαν να βγουν και να διασκεδάσουν στη λιακάδα και να κάνουν την έκπληξη στους παρευρισκόμενους του πάρκου... με τις ουρές που σχημάτιζαν στο "Στοιχειωμένο Σπίτι", τη χαρά τους στο Carousel, αλλά και την εμμονή τους με τα φλυτζάνια του τσαγιού!
Προτεινόμενοι ιστότοποι από την ιστοσελίδα του Bat's Day in the Fun Park. Μαγεία και απροκάλυπτος σατανισμός…

Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον    www.egolpion.com
16 ΙΟΥΝΙΟΥ  2012
http://www.egolpion.com/bat%27s_day.el.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible