Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://bit.ly/Kyrios-Ihsous-Hristos
Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Ἡγούμενος Νικόδημος: «Ἐγκάθετοι τῆς Νέας Τάξης μεθοδεύουν τήν ἀποδόμηση τῶν ἁξιῶν»

igoumenos filotheou


Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Στο πλευρό του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου στον αγώνα κατά της παρέλασης των ομοφυλοφίλων που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη, συντάσσεται και η Ιερά Μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους.
Ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Αρχιμ. Νικόδημος σε επιστολή του προς τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η καθ΄ ημάς Ιερά Μονή του Φιλοθέου, συμμεριζομένη απολλύτως την αγωνίαν και ποιμαντικήν ευαισθησίαν σας, υποστηρίζει ολοθύμως τον αγώνα σας εναντίον της, - υπό των εγκαθέτων της Νέας Τάξεως, - μεθοδευμένης εκπτωχεύσεως, αποδημήσεως και απομειώσεως των αξιών των συγκροτούντων την ελληνοχριστιανικήν υποδομήν και παράδοσιν της ευλογημένης αγιοτόκου και ηρωωτόκου Πατρίδος μας.»

«Ως τέκνα φωτόμορφα της Εκκλησίας, οφείλουμε πάντες πάσας τας ημέρας και ιδία κατ΄ αυτάς τας εποχάς των ανατροπών των αιωνίων αξιών, να γρηγορώμεν κατά χρέος και προσευχόμεθα εκτενώς και εμπόνως, μη «συσχηματιζόμενοι», αλλά εισερχόμενοι εις το στάδιον των αγώνων και πολεμούντες δι ΄ όπλων πνευματικών, δια να έχωμεν παρησίαν ενώπιον του Θεού και θεάρεστον απολογίαν», προσθέτει ο Ηγούμενος Νικόδημος.
Κλείνοντας την επιστολή του προς τον Μητροπολίτη Άνθιμο, ο Ηγούμενος εύχεται η Παναγία Τριάς με τις πρεσβείες της Θεοτόκου και του Αγίου Δημητρίου «να αλοιώση τας διαθέσεις και διαλογισμούς πάντων των επιχειρούντων να φθείρουν δολίως και εκθεμελιώσουν τα ιδεώδη της Πίστεως και του Γένους και αποτρέψη μιαν παιδευτικήν τιμωρίαν, ομοίαν των Σοδόμων και Γομόρας, δια το ευσεβές ημών Γένος.»

http://romfea.gr/agioritika-nea/1307-igoumenos-nikodimos-egkathetoi-tis-neas-tajis-methodeuoun-tin-apo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ