Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ὁμιλία γιά τή δεύτερη ἔλευση τοῦ Κυρίου. Ἅγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

  και συναχθησεται έμπροσθεν αυτού πάντα τα έθνη, (Ματθ. 25,32)
Όλα τα έθνη, θά συναχτούν ενώπιον του Κυρίου Ιησού όταν Εκείνος εμφανιστεί εν τη, δόξη Αυτού, περιβαλλόμενος από τούς άγιους αγγέλους, καθήμενος επί θρόνου ως Κριτής των απάντων, ζώντων τε και κεκοιμημένων. Όλα τα έθνη θά συναχτούν - όλα, χωρίς καμία εξαίρεση! Όχι μόνον οι Ιουδαίοι πού Τον βασάνιζαν, όχι μόνον οι Χριστιανοί πού Τον δόξαζαν, αλλά επίσης και οι εθνικοί πού ούτε Τον γνώριζαν ούτε Τον αναγνώριζαν.
Διότι, εάν Εκείνος δεν εμφανιζόταν σε όλα τα έθνη, θά έπρεπε να στείλει κάποιον ή να δώσει κάτι σε όλα τα έθνη, ώστε αυτά να γνωρίσουν το θέλημα τού Θεού και να λάβουν το μήνυμα της σωτηρίας. Αυτός είναι ο λόγος πού όλα τα έθνη πρέπει να εμφανιστούν ενώπιόν Του γιά να κριθούν.
’Ώ, πόσο φοβερό και μεγαλειώδες θέαμα, όταν όλα τα έθνη και όλες οι φυλές της γης συναχτούν ενώπιον του Κυρίου, ο οποίος θά είναι λαμπρότερος από πολλούς ήλιους μαζί!

’Ώ, όποια χαρά γιά τούς αγίους μάρτυρες και ομολογητές όταν δουν πώς στην απροσμέτρητη πανσπερμία των εθνών δεν θά υπάρχει πια ούτε μία γλώσσα πού να μπορεί ν’ αρνηθεί τη Θεότητα του Κυρίου Ιησού! Αλλά όμως δεν θά έχει καμία άξια, εκείνη την ώρα, γιά κανέναν να αναγνωρίσει και ομολογήσει τη Θεότητα του Κυρίου μας, εάν και εφόσον Τον είχε αρνηθεί επί της γης. Οι απολογισμοί θά γίνουν τότε, απολογισμοί χωρίς κέρδος μα ούτε και ζημία, διότι η κρίσις εγγύς. Με ό,τι εμφανιστεί κανείς ενώπιον τού Κυρίου, με αυτό είτε θά καταδικαστεί είτε θά δικαιωθεί.
Τώρα είναι η στιγμή, να αναγνωρίσει κανείς τη, Θεότητα του Κυρίου Ιησού Χριστού - τώρα, πού πλήθη ανθρώπων Τον αρνούνται και η Θεότητά Του αμφισβητείται από πολλούς.
Εκείνοι, οι οποίοι αγαπούν τον Κύριο και πιστεύουν όλα τα λόγια Του, εύκολα θά αναγνωρίσουν αυτήν την αλήθεια. Διότι όταν Εκείνος μιλά έτσι, τί λόγο έχουν ν’ Ανησυχήσουν, να φοβηθούν, να αμφιβάλλουν ή να διστάσουν; ~Ω Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, ελέησον ημάς!

Σοι πρέπει πάσα δόξα, τιμή και προσκύνησις εις τούς αιώνας! Αμήν.   




ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΧΡΙΔΟΣ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ. ΜΑΡΤΙΟΣ

https://apantaortodoxias.blogspot.gr/2018/03/blog-post_536.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible