Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Λαθρομετανάστευση, ἡ ἀντίστροφη μέτρηση γιά τήν Ἑλλάδα. Προβλήματα καί κίνδυνοι



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ. 

1. ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Οζάλ είχε δηλώσει στο παρελθόν : « Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αρκεί να τους στείλουμε κάμποσα εκατομμύρια μετανάστες από εδώ, εκεί. Μετά από είκοσι χρόνια, κάποια μέρα, θα φορέσουμε τα μαγιό μας και θα πάμε να τους καταλάβουμε». Πρόκειται για μια άλλη ύπουλη μορφή πολέμου. Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι Σουνίτες και Σιίτες έχουνε κατακλίσει την χώρα μας λειτουργώντας ως μια Πέμπτη φάλαγγα. Στην Αθήνα χτίστηκε τέμενος. Βάσει του Κορανίου η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί ιδιοκτησία τους. Οι 150 από τις 450 σελίδες του Κορανίου περιέχουν εντολές εξόντωσης των απίστων και παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ. Στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλοθρήσκων χωρών, η εκκένωση τους από τους «άπιστους» κατοίκους και ο εποικισμός τους με Ισλαμιστές (κοράνι 21,11). Απαγορεύεται στους Ισλαμιστές από το Κοράνι να δηλώσουν υποταγή και πίστη σε μη Ισλαμικές Κυβερνήσεις παρα μόνο υποκρινόμενοι, για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να τους κάνουμε πολίτες και υπαλλήλους του κράτους μας. 
Στέλεχος του ISIL μιλώντας ανωνύμως και αποκλειστικά σε δημοσιογράφο στο BuzzFeed News έκανε τις παρακάτω ανατριχιαστικές δηλώσεις οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην Βρετανική εφημερίδα Sunday Express: « Είναι όνειρο μας να υπάρξει χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα, Θεού θέλοντος» και «Χρησιμοποιούμε προς όφελός μας την γενναιοδωρία των ανεπτυγμένων χωρών ως προς τους πρόσφυγες για να διεισδύσουμε στην Ευρώπη». 
Η έκθεση του Αμερικάνικου Ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) διέκρινε διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών και προειδοποιεί για υποκίνηση «εξέγερσης» λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο την εθνική αποσταθεροποίηση της χώρας μας. 
Πρόσφατα διέρρευσε και η πληροφορία ότι Σομαλός βαρυποινίτης που ανακρίθηκε από τις Ελληνικές Αρχές στην Σάμο δήλωσε ότι ενώ ήταν φυλακισμένος στην χώρα του, την Σομαλία του πρότειναν να του χαρίσουν την ελευθερία του αν δεχόταν να αγωνιστεί για την πίστη του, τον μετέφεραν και τον εκπαίδευσαν σε στρατόπεδο στην Τουρκία σε μάχες Πόλεων, τον ανακάτεψαν με τους λοιπούς λαθρομετανάστες και τον έστειλαν στην Ελλάδα. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι θα εξεγερθούν μόλις τους έρθει στα δορυφορικά κινητά τους ένα μήνυμα εκκίνησης. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2014 διαβάσαμε: Χάος στη Θήβα. Οι Ισλαμοφασίστες σήκωσαν σημαία τζιχάντ σε υποσταθμό της Δ.Ε.Η.(επιτόπιο ρεπορτάζ star Lamias). Δυστυχώς τα Μ.Μ.Ε. ενώ έρχονται π.χ. 5 βάρκες και οι 4 είναι γεμάτες άντρες νέους (στρατό), τους αποκρύπτουν και δείχνουν την μία βάρκα που έχει π.χ. 3 μάνες με παιδιά. 
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι έχουν διεισδύσει στην πατρίδα μας πολλοί πράκτορες ξένων δυνάμεων και εκπαιδευμένοι Ισλαμιστές της φοβερής εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι μεταφέροντας την εχθρική προπαγάνδα της Τουρκίας και του θρησκευτικού φανατισμού, μεταδίδουν στην γείτονα χώρα πληροφορίες για τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες του αμυντικού μας συστήματος και βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για δημιουργία τρομοκρατικών επεισοδίων και εξεγέρσεων σε πόλεις της χώρας. Δεν είναι λοιπόν οι Ισλαμιστές που ήρθαν πολιτικοί πρόσφυγες ή οικονομικοί μετανάστες όπως μας τους παρουσιάζουν οι πολιτικοί άρχοντες και τα Μ.Μ.Ε. αλλά είναι επιβεβαιωμένα θρησκευτικοί ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ και ΕΠΟΙΚΟΙ. 

2. ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Μυστική έκθεση της Αστυνομίας το 2015 (πριν 4 περίπου χρόνια), η οποία κρατήθηκε μυστική γιατί αντέδρασαν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις αναφέρει ότι από τότε που άνοιξαν τα σύνορα μας (το 1990) είχαν δολοφονηθεί 7.500 Έλληνες, είχαν βιαστεί 1500 Ελληνίδες και μικρά παιδία από Ασιάτες Ισλαμιστές και βορειοαφρικανούς μακελάρηδες. Επίσης λαθρομετανάστες εισέβαλλαν σε περισσότερα από 650.000 σπίτια με ξυλοδαρμούς και άγριες ληστείες. Αυτή την έκθεση της αστυνομίας δεν άφησαν πολιτικοί παράγοντες να ακουστεί δημόσια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς κατήργησε το άρθρο 74 του ποινικού κώδικα για απέλαση αλλοδαπών εγκληματιών. Οπότε ζούμε αγκαλιά με τον τρόμο καθημερινά με την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών που επιδεικνύουν μεγάλη αχαριστία απέναντί μας μια και δεν σέβονται τους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί, τους ταίζει και τους περιθάλπει δωρεάν. Δεν σέβονται την ζωή, την ιδιοκτησία, την γενετήσια ελευθερία και την τιμή των Ελλήνων κτλ. Η συντριπτική πλειοψηφία στις φυλακές μας είναι αλλοδαποί. Τα εγκλήματα τους είναι τα περισσότερα εξαιρετικής αγριότητας και πρωτόγνωρα για τα Ελληνικά δεδομένα. Τα άγρια ένστικτα, ήθη και πάθη που εκδηλώνουν δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό και την νοοτροπία μας. 
Σε γεγονότα λεηλασιών τον Δεκέμβριο 2008 και τον Μάιο του 2009 συμμετείχε μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες αγανακτισμένων κατοίκων σημειώνονται κλοπές, ληστείες και καταστροφή περιουσίας σε πολύ μεγάλο βαθμό και καθημερινά σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε hot spot, καταλήψεις κλειστών σπιτιών, παιδεραστίες, βιασμοί και απόπειρες βιασμών ακόμη και μικρών παιδιών, κλείσιμο δρόμων σε αυτοκίνητα και επιθέσεις σε ακριτικές περιοχές από λαθρομετανάστες, φόβος των κατοίκων να πάνε στην δουλειά τους πολύ πρωί και να κυκλοφορήσουν όταν νυχτώνει κ.τ.λ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ελάχιστα από τα χιλιάδες περιστατικά στυγερής εγκληματικής συμπεριφοράς λαθρομεταναστών τα περισσότερα από τα οποία αποκρύπτουν επιμελώς τα Μ.Μ.Ε. και η αστυνομία στηρίζοντας έτσι την μεταναστευτική πολιτική της χώρας και φοβούμενοι μην χαρακτηριστούν ρατσιστές από τις έξωθεν υποκινούμενες αντιρατσιστικές οργανώσεις: 
Απρίλιος 2010: Άγριο έγκλημα στην Σκιάθο. 17χρονος Αφγανός σκότωσε 58χρονη, τραυμάτισε τον σύζυγό και την κόρη της και προκάλεσε φθορές σε ξενοδοχείο και 2 αυτοκίνητα. 
Μάιος 2011: Νεκρός 44χρονος από 2 Αφγανούς που του επιτέθηκαν για να του πάρουν μια κάμερα ενώ πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο Νοσοκομείο. 
Ιούνιος 2012: Νεκρός 52 χρόνος φαρμακοποιός στο Ρέντη από λαθρομετανάστες ενώ έκλεινε το φαρμακείο του. 
Ιούλιος 2012: Πακιστανός στην Πάρο βίασε και άφησε ανάπηρη κινητικά και διανοητικά την 15χρονη Μυρτώ χτυπώντας την με πέτρα. Ο πατέρας της δήλωσε ότι έπαψαν πια να ονειρεύονται για το μέλλον. 
Ιούνιος 2013: Πακιστανός κηπουρός δολοφονεί με φρικιαστικό τρόπο γυναικολόγο και την σύζυγό του στο Αλιβέρι της Εύβοιας, παρόλο που του παρείχαν εργασία για να τον βοηθήσουν οικονομικά. 
Μάρτιος 2015: 4 πακιστανοί βίασαν 19χρονη στο κέντρο της Αθήνας τραβώντας με την κάμερα. Σεπτέμβριος 2015: Λαθρομετανάστης στην Μυτιλήνη μαχαίρωσε γυναίκα για να της πάρει το κινητό. 
Ιούνιος 2017: Σοκ. Πακιστανός με δέλεαρ μπισκότα προσέγγισε και βίασε 10χρονο κοριτσάκι. 
Αύγουστος 2018: 2 Πακιστανοί και ένας Ιρακινός σκοτώνουν τον Φοιτητή Νικόλα στο Φιλοπάππου. Ακόμη και μέσα στην φυλακή ο Πακιστανός εγκληματίας λάμβανε το ποσό των 400 ευρώ επίδομα μαζί με δωρεάν σπίτι, ρεύμα, νερό και ιντερνέτ. Η δικογραφία απέδειξε ότι οι κατηγορούμενοι ήταν γνωστοί για την δράση τους στην ΕΛ.ΑΣ. που τους άφηνε ελεύθερους να κυκλοφορούν. 
Αλγερινοί παράνομοι λαθρομετανάστες στραγγάλισαν 65χρονο στους Θρακομακεδόνες για 30 ευρώ και ένα κινητό. 
Οκτώβριος 2018: 11χρονος Σύρος μουσουλμάνος μαχαίρωσε με αυτοσχέδια λεπίδα 9χρονο Έλληνα σε σχολείο της Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά. 
Οκτώβριος 2019: Πάνω από 20 λαθρομετανάστες σε σχολική γιορτή στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας έβγαλαν μαχαίρια και κυνηγούσαν κοριτσάκια 13-14 ετών (video με καταγγελίες γονέων στο Alexandria gidas που αφαιρέθηκε η προβολή του στο ιντερνέτ για ευνόητους λόγους «ρατσισμού»). 

Νοέμβριος 2019: Σοκ στην Ιεράπετρα. Πακιστανός άνοιξε με μπαλτά το κεφάλι 50χρονου. 
Πέπλο σιωπής στην Καβάλα για την εξαφάνιση της 14χρονης με νοητική στέρηση που σύμφωνα με καταγγελίες για 25 ημέρες βρισκόταν σε hot spot λαθρομεταναστών της περιοχής. 

3. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ 
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα της ΚΕΕΛΠΝΟ και τις μαρτυρίες εργαζομένων στο χώρο της υγείας με την ολοένα αυξανόμενη και τεράστια ροή λαθρομεταναστών παρουσιάζεται ταυτόχρονα και ολοφάνερη μεγάλη αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων όπως Aids, η σύφιλη κ.α. , έξαρση των λοιμωδών νοσημάτων (ηπατίτιδα, φυματίωση) και πολλαπλών παρασιτώσεων και επανεμφάνιση νοσημάτων που είχαν αντιμετωπιστεί τις προηγούμενες δεκαετίες με επιτυχία και είχαν εκλείψει όπως η πολιομυελίτιδα, ψώρα κ.τ.λ. Μάλιστα εμφανίστηκαν και κάποιες νέες ασθένειες. Οι λαθρομετανάστες στην πλειονότητα τους προέρχονται από χώρες που δεν τους παρέχουν εμβολιαστική κάλυψη και προληπτική ιατρική. Οι συνθήκες διαβίωσης τους σε πολλές από αυτές δεν πληρούν καν τους κανόνες υγιεινής. Υψηλός αριθμός από αυτούς όταν έρχονται στην χώρα μας πέρα από τους βιασμούς επιδίδονται στην πορνεία είτε για να κερδίσουν τα προς το ζην είτε για άλλους λόγους. Με όλα αυτά δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ασθένειες τις οποίες μεταδίδουν στην χώρα που τους φιλοξενεί. Επιπλέον χιλιάδες νέοι Έλληνες, ανάμεσά τους και γιατροί έφυγαν στο εξωτερικό. Το ήδη επιβαρυμένο υγειονομικό μας σύστημα που είναι ανεπαρκές για να καλύψει τις ανάγκες των Ελλήνων αναλαμβάνει να περιθάλψει λαθρομετανάστες δίνοντας για αυτούς γύρω στα 140 εκατ. Ευρώ εις βάρος της υγείας και της καλύτερης περίθαλψης των Ελλήνων πολιτών. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις τα νοσοκομεία αρνούνται να περιθάλψουν Έλληνες ανασφάλιστους και άνεργους ενώ προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους σε μετανάστες παρόλο που αυτοί δεν συνεισέφεραν καθόλου και ποτέ για τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν. Οι λαθρομετανάστες επομένως αποτελούν άμεσο και καθημερινό κίνδυνο για την υγεία μας. 

4. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ 

Ο αριθμός των εισερχόμενων λαθρομεταναστών στην χώρα είναι πλέον ανεξέλεγκτος. Η υπηρεσία ασύλου προφασιζόμενη την συνθήκη της Γενεύης χορηγεί άσυλο με ευκολία αλλά χωρίς καμία σύνεση σε πληθώρα διαφορετικών φυλών που μας στέλνουν οι Τούρκοι. Οι λόγοι που επικαλούνται οι λαθρομετανάστες για την λήψη ασύλου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι ψεύτικοι. Τους έχουν δασκαλέψει οι Τούρκοι. Ο πραγματικός λόγος είναι ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ. Οι Σύριοι από περιοχές εμπόλεμες είναι ελάχιστότατοι πια. Κατά χιλιάδες είναι οι λαθρομετανάστες από το Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Κονγκό, Ιράκ, Σομαλία, Μπαγκλαντές, χώρες της Αφρικής ακόμη και χώρες της Λατινικής Αμερικής. Σε λίγο λόγω της μεγάλης υπογεννητικότητας των Ελλήνων θα αποτελούμε μειονότητα στον τόπο μας. Το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι και ήδη μπορεί αυτή την στιγμή να είναι οι ισλαμιστές. Το επακόλουθο θα είναι να εκλέξουν βουλευτές, δημάρχους κ.τ.λ. Θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας και είδος προς εξαφάνιση. 

5. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ 

Η ποικιλία των λαθρομεταναστών που έρχονται στην χώρα μας με διαφορετικό πολιτισμικό επίπεδο, ισλαμική θρησκεία και παράξενα, πολλές φορές και απαράδεκτα για τα Ελληνικά δεδομένα ήθη και έθιμα δεν έχουν ούτε την διάθεση ούτε και τις προϋποθέσεις να αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία όπως δεν αφομοιώθηκαν και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (π.χ. Γαλλία που μαστίζεται ανελέητα από την εγκληματική και τρομοκρατική τους δράση). Με τον καιρό αποκτούν αυτοδυναμία και θέλουν να επιβάλλουν στους γηγενείς τις παραδόσεις τους, τα ήθη και έθιμα τους, τα θρησκευτικά και άλλα πιστεύω τους και μάλιστα με την χρήση τρομοκρατίας και εγκληματικών πράξεων τα οποία θεωρούν ότι είναι αρεστά στον Θεό τους και με αυτά θα τους χαρίσει τον παράδεισο γιατί στρέφονται εναντίον των Απίστων αλλοθρήσκων σύμφωνα με το Κοράνι. Μάλιστα δημιουργήθηκαν και περιοχές γκέτο που λόγω της σημαντικής παρουσίας τους οι γηγενείς αναγκάζονται να τις εγκαταλείψουν. Τέτοιες περιοχές υπάρχουν σε συνοικίες της Αθήνας. Θα φτάσουμε να γίνουμε μια χώρα που συνέχεια οπισθοδρομεί. Μια χώρα που δεν κατάλαβε τελικά το νόημα της θυσίας αίματος των προγόνων της. Θα κλέβει κάποιος και θα του κόβουν το χέρι, θα μοιχεύει και θα τον λιθοβολούν, θα δηλώνει χριστιανός και στην καλύτερη περίπτωση θα τον σφάζουν σαν αρνί, οι γυναίκες θα κυκλοφορούν με μπούργκα και θα τις χτυπούν όποτε θέλουν. Μια Ελλάδα παράρτημα Ισλαμικού χαλιφάτου! 

6. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

Η οικονομία της χώρας μας τα τελευταία χρόνια λόγω δανεισμών και μνημονίων βρίσκεται σε ύφεση με χιλιάδες φτωχούς και ανέργους Έλληνες. Κοντά σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που επιβαρύνουν τον κρατικό μηχανισμό οικονομικά για την φύλαξη τους, την υγειονομική περίθαλψή τους, την διαβίωση τους , την κράτηση και την φυλάκιση τους σε σωφρονιστικά καταστήματα κ.τ.λ. Μάλιστα το ανθρωπιστικό Ελληνικό κράτος φροντίζει να τους νοικιάσει σπίτια με πληρωμένους όλους τους λογαριασμούς και τους χορηγεί και επιδόματα τα οποία επιδόματα και συντάξεις έχει κόψει τελείως ή τα μείωσε από τους παλινοστούντες Έλληνες της Βορείου ηπείρου, από ανάπηρους, από πολύτεκνους, χήρες και λοιπούς Έλληνες πολίτες. Επιπλέον οι λαθρομετανάστες δεν φορολογούνται και ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό με το παραεμπόριο μικροπραγμάτων, τσιγάρων και ναρκωτικών είτε ως εργάτες αδήλωτοι. Ως γνωστόν το μεγαλύτερο μέρος της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα προέρχεται από το παραεμπόριο και ανέρχεται σε μερικά δις. Ο τουρισμός σε νησιά και μέρη με hot spot έχει υποστεί βαρύτατο πλήγμα. ‘Έχουν βρωμίσει τα νησιά με περιττώματα και σκουπίδια, δεν έχουν παιδεία. Λόγω της άσχημης εικόνας που παρουσιάζουν τα νησιά εξαιτίας της παρουσίας τους αλλά και της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών οι τουρίστες έχουν μειωθεί δραματικά. 

7. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ 

Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι ο φανατισμός, η οργή και το μίσος μέχρι θανάτου για τους αλλόθρησκους. Η διαφορετικότητα και η δυνατότητα επιλογής θρησκευτικής Πίστης όχι μόνο δεν είναι ανεκτή αλλά πρέπει να εκλείψει από προσώπου γης σύμφωνα με το Κοράνι. Εμείς σαν λαός ανέκαθεν σεβόμασταν και σεβόμαστε τα θρησκευτικά Πιστεύω των φιλοξενούμενων μας με την έννοια ότι δεν τους αναγκάζουμε να πιστεύουν αυτά που πιστεύουμε. Αυτοί αντίθετα έχουν την παράλογη απαίτηση να ασπαστούμε με την βία τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Αυτά συνάγονται από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους στον Ελλαδικό χώρο. Απαιτήσαν από γιατρούς σε νοσοκομεία να κατεβάσουν τις εικόνες, σε γιατρούς να βγάλουν το σταυρό τους, αφαίρεσαν Σταυρό από λιμάνι της Μυτιλήνης, βεβήλωσαν εκκλησάκια σε νησιά, αφαιρέθηκαν Σταυροί από εκκλησίες του Ρεθύμνου(φθινόπωρο 2019), κάψανε Αγία τράπεζα εκκλησίας στην Χίο (Νοέμβριος 2019), διαμαρτυρήθηκαν γιατί χτυπάνε οι καμπάνες, Ισλαμιστές βεβήλωσαν εκκλησία στην Μυτιλήνη και γέμισαν με γκράφιτι το νησί στα αραβικά (Οκτώβριος 2019), κόπηκε η προσευχή σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Πάτρας (Σεπτέμβριος 2019), παρέλασαν πακιστανοί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για την γέννηση του Μωάμεθ (Νοέμβριος 2019), λαθρομετανάστης χαστούκισε κοπέλα έξω από την Παναγία Δεξιά Θεσσαλονίκης επειδή έκανε τον σταυρό της (φθινόπωρο 2019). Αυτά αναφέρουμε ενδεικτικά και λυπούμαστε για την σιγή ιχθύος που κρατούν τα Μ.Μ.Ε. και σε πολλές περιπτώσεις η Αστυνομία 

(που ακολουθεί σαφείς οδηγίες αποσιώπησης πολλών εγκλημάτων λαθρομεταναστών). Θα γυρίσουμε σε μια εποχή πριν το Διάταγμα των Μεδιολάνων του 313. μ.Χ. Ο θρησκευτικός ρατσισμός στον ύψιστο βαθμό! 

8. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική εις βάρος του και την πολυφωνία στην θρησκευτική πίστη και φιλοσοφική σκέψη. Η μη υποταγή των αλλόθρησκων απίστων επιφέρει την ποινή του θανάτου. Τα παραπάνω είναι αντίθετα με τις πολιτισμικές καταβολές μας, με βασικές αρχές του Πολιτεύματος μας, με τους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, με την ελευθερία λόγου και έκφρασης της Ελληνικής Δημοκρατίας, την πολυφωνία της Βουλής και των συμβουλίων τοπικής δημοτικής και περιφερειακής διοίκησης. Κινδυνεύουμε να γίνουμε μια τριτοκοσμική κοινωνία από την οποία θα λείπει ο ορθός λόγος, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αγάπη, κατανόηση και ο σεβασμός. Στο Θεοκρατικό κράτος του Ισλάμ δεν υπάρχουν περιθώρια για ελευθερία. 

9. ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Ο λογικός άνθρωπος πρώτα φροντίζει για την οικογένεια του και έπειτα αν του περισσεύουν βοηθάει και τους γύρω του. Το ίδιο οφείλει να πράξει και το κράτος. Δυστυχώς το άλογο Ελληνικό κράτος με τον τρόπο του έδιωξε χιλιάδες από τα παιδιά του στα ξένα και ενώ δεν δύναται να φροντίσει επαρκώς τα παιδιά που του μείναν ανέλαβε να φροντίσει παιδιά από κάθε απίθανη φυλή και θρησκεία εις βάρος πάντα των δικών του παιδιών. Με πρόφαση την συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. 28/2019 Απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει δρομολογήσει την τροποποίηση των κείμενων ρυθμίσεων προκειμένου να μην αναγράφεται πλέον το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο και στους τίτλους και πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας (Σεπτέμβριος 2019). Αυτό έγινε με σκοπό να τακτοποιηθούν επαγγελματικά χωρίς την αντίδραση των Ελλήνων οι λαθρομετανάστες λαμβάνοντας ακόμη και καίριες θέσεις στο Δημόσιο. Μάλιστα προσφάτως (τον Οκτώβριο 2019) βγήκε και προκήρυξη για θέσεις εργασίας διαπολιτισμικών μεσολαβητών σε 9 Δήμους της χώρας αλλά όχι για Έλληνες. 
Αυτή την στιγμή ο μοναδικός μεγάλος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων, ο οποίος αυξάνεται όσο αυξάνονται και τα κύματα λαθρομεταναστών. Το Ελληνικό κράτος φροντίζει ασυγκρίτως περισσότερο για την τακτοποίηση των λαθρομεταναστών σε σχέση με τους Έλληνες. Ψήφισε και έναν αντιρατσιστικό νόμο, τον 4285 /10-9-2014 όχι για να προστατέψει τους Έλληνες από την εγκληματική ρατσιστική αδιαφορία του απέναντι τους αλλά για να τους φιμώσει και να προστατεύσει τους λαθρομετανάστες από δήθεν ρατσισμό. Τον πατριωτισμό τώρα τον ονομάζουμε ρατσισμό. Να πεθάνουν οι Έλληνες και να ζήσουν οι έποικοι λαθρομετανάστες! Αν ζήσουν οι Έλληνες, αν ενημερώσουν, αν διαμαρτυρηθούν ή αμυνθούν απέναντι σε εγκληματικές και παράλογες συμπεριφορές λαθρομεταναστών για το κράτος είναι ρατσιστές! Το κράτος είναι με τους θύτες. Κανείς τους δεν νοιάζεται για τα θύματα Έλληνες, για τις Ελληνίδες που βιάστηκαν και αισθάνονται κατεστραμμένες και φοβισμένες να κυκλοφορήσουν, για τους δολοφονημένους βιοπαλαιστές Έλληνες που άφησαν χήρες και παιδιά απροστάτευτα, για τους ηλικιωμένους που δεν χάρηκαν την σύνταξη τους γιατί τους σκότωσαν πρόωρα, για τους νέους και τις νέες που βγήκαν μια βόλτα και δεν τους ξαναείδαν οι οικογένειες τους. Ο ανθρωπισμός του ελληνικού Κράτους αγγίζει τα όρια του παραλογισμού. Πρόκειται για έγκλημα, για γενοκτονία των Ελλήνων. Ο μόνος που πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου είναι το Ελληνικό Κράτος που υπάκουσε σε ξένα κέντρα εξουσιών που επιδιώκουν την παγκοσμιοποίηση εις βάρος των εθνών. 


Ηράκλειο Κρήτης 28-11-2019 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ YΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ 

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ 

πηγή:ἠλεκτρονικό ταχυδρομεῖο









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible