Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Ἀμερικανός πρέσβης:- «Κάντε ‘Ἕλληνες’ ὅλους τούς παράνομους ἀλλοδαπούς»! Οἱ ΗΠΑ προωθοῦν μία πολυεθνική Ἑλλάδα.


σ.σ. Ο αμερικανός πρέσβης προωθεί το όνειρο του Κίσσινγκερ και προτείνει εθνικά αυτοκτονικές πολιτικές για την Ελλάδα. Το στόμα του να το κλείσει. Δική μας είναι η Πατρίδα, εμάς δεν μας ρώτησε κανείς. Πάνω στο ίδιο σκεπτικό κινείται και η στήριξή του στην ομοφυλοφιλική ατζέντα και τρέχει στις παρελάσεις της χυδαιότητας για την μετατροπή των Ελλήνων σε εκφυλισμένα ανδράποδα, ανίκανα να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους την ώρα που δέχεται την πιο ύπουλη επίθεση. Άμα αυτοί είναι οι «σύμμαχοι» της Ελλάδος, οι εχθροί της ποιοι είναι;

Σε λίγο οι Ελληνικής καταγωγής πολίτες της χώρας θα είναι μια μειοψηφία, μπορεί και ιδιαίτερα μικρή!

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», είπε πως οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας πρέπει να αποκτούν Ελληνική υπηκοότητα!

Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Είναι δική του προσωπική άποψη, ή πρόκειται για επίσημη επιδίωξη της κυβέρνησης των Δημοκρατικών;

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Και συνέχισε λέγοντας πως από τους παράνομους αλλοδαπούς, μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος (προφανώς ο Αμερικανός πρέσβης έχει στην συνείδησή του πολύ ψηλά τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα).

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”.

Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους.

Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;».

Με τις υγείες μας…!


https://tasthyras.wordpress.com/2023/11/10/αμερικανός-πρέσβης-κάντε-έλληνες/#more-80991

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible