Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Πατριάρχης Αντιοχείας προς Κιέβου Ονούφριο: «πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ, διωχθήσονται» (Β΄ Τιμ. γ΄ 12)


Ο Πατριάρχης Ιωάννης Ι’ σε επιστολή του προς τον Μητροπολίτη Κιέβου Ονουφρίου τον συνεχάρει για τη δέκατη επέτειο της εκλογης του:

Δαμασκός, 17 Αυγούστου 2024

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης έστειλε ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας στον Μητροπολίτη Ονούφριο, Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας με την ευκαιρία της δέκατης επετείου από την εκλογή του ως επικεφαλής της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Σ’ απευθύνουμε σήμερα αγαπημένε αδελφέ, με την ευκαιρία των δέκα ετών από την εκλογή σας στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία για να υπηρετήσετε τον καλό λαό του Θεού στην Ουκρανία και να τον οδηγήσετε εις νομάς σωτηρίας». ” Προσευχόμαστε στον Παντοδύναμο Θεό και τον φιλεύσπλαχνο Πατέρα να σας ενισχύσει στην ευλογημένη υπηρεσία σας, να σας φωτίζει και να σας χαριτώνει, για να είστε ακριβείς στη δικαιοσύνη της πίστης.

Όταν λάβαμε την είδηση του διωγμού που υφίσταται η εκκλησία σας, και την έκταση των δεινών που υφίστανται οι ιερείς και το ποίμνιο που μαρτυρούν τον Χριστό και διατηρούν την καθαρότητα της πίστης, μας θύμησαν τα λόγια του αποστόλου: «πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ, διωχθήσονται» (Β΄ Τιμ. γ΄ 12).

Να είστε βέβαιοι ότι η Εκκλησία της Αντιόχειας παρακαλεί τον Κύριο και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό να φέρει ειρήνη στη χώρα σας και να σκουπίσει τα δάκρυα από τα μάτια του λαού σας και να διατηρήσει την Εκκλησία σας για πάντα.

facebook Πατριαρχείου Αντιοχείας

Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος


https://aktines.blogspot.com/2024/08/12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible