Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Προσοχή!!! Πεντηκοστιανοί μοιράζουν τό δηλητήριο τους στό Ὀλυμπιακό χωριό

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ  
ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ  ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
Το τελευταίο διάστημα διαπιστώσαμε ότι πεντηκοστιανοί της ΕΑΕΠ μοιράζουν την φυλλάδα τους «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» στα γραμματοκιβώτια των κατοίκων του Ο.Χ. Πολλοί μπορεί να παρασυρθούν και να θεωρήσουν τον «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ» Ορθόδοξο έντυπο δεδομένης της τακτικής των πεντηκοστιανών να χρησιμοποιούν ακόμα και κείμενα Πατέρων της Εκκλησίας μας. Οι αιρετικοί τηρώντας πιστά το «ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» που λέει ο λαός μας και βασιζόμενοι σε ενδεχόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων έχουν εξορμήσει προς αλίευση νέων θυμάτων. Για αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού για το ποιόν των πεντηκοστιανών που θέλουν να ευαγγελίσουν τους «ιθαγενείς» συντοπίτες μας!

·         ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ: Οι ποιμένες τους αλλά και ο ιδρυτής τους έχουν προφητεύσει πολλάκις την Β’ Παρουσία του Χριστού! Αλλά και ο ιδρυτής τους μας έχει δώσει (μέχρι σήμερα) δυο διαφορετικές ηλικίες του αντιχρίστου ο οποίος σύμφωνα με αυτόν έχει γεννηθεί.
·         ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ: Διδάσκουν την θεωρία περί «αρπαγής της Εκκλησίας» σύμφωνα με την οποία ο Χριστός πριν τη Μεγάλη Θλίψη του αντιχρίστου, θα αρπάξει την Εκκλησία του ώστε να γλυτώσει τα επερχόμενα δεινά. Περιττό να πούμε πως πιστεύουν ότι μόνο οι οπαδοί της ΕΑΕΠ θα γλιτώσουν από τον αντίχριστο.
·         ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΙ: Θεωρούν τους Ορθοδόξους ειδωλολάτρες, υποκριτές, κολασμένους και αντίχριστους. Αυτά δεν τα λένε στην πρώτη συνάντηση όπου δείχνουν ένα αγαπητικό προσωπείο.
·         ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ: Στις συναθροίσεις τους υποτίθεται ότι λαμβάνουν τα χαρίσματα τους Αγίου Πνεύματος που έλαβαν οι Απόστολοι κατά την ημέρα της Πεντηκοστής αλλά η αλήθεια είναι πως λαμβάνουν ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ χαρίσματα με αποτέλεσμα να α) Μιλούν ακαταλαβίστικες γλώσσες που δεν ερμηνεύονται, β) Να ψευτοπροφητεύουν (κατά παραγγελία των ποιμένων τους). Όταν τους ζητήσετε να σας αποδείξουν την γνησιότητα των χαρισμάτων τους ζητώντας να σας δείξουν μια θαυμαστή θεραπεία κάποιου, τότε αλλάζουν κουβέντα.
·         ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ: Πιστοί στην πλάνη περί αρπαγής της εκκλησίας και δίνοντας πίστη στις ψευτοπροφητείες των ποιμένων τους που τους έλεγαν ότι το τέλος είναι κοντά, απέτρεπαν τα παιδιά τους να σπουδάζουν ή πούλαγαν τις περιουσίες τους περιμένοντας τον Χριστό να τους παραλάβει!
·         ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ: Χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν το ΨΕΥΔΟΣ για να αποσπάσουν Ορθόδοξους χριστιανούς από την Εκκλησία μας. Έτσι ισχυρίζονται πως η Εκκλησία μας τον 4ο αιώνα αποστάτησε και έγινε ειδωλολατρική σε αντίθεση με ότι λέει ο ίδιος ο Κύριος «πύλαι άδου ου κατισχύσουσι αυτής» (Ματθ. 16, 18).
·         ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΙΟΙ : Θα σας πουν ότι δεν πίνουν, δεν καπνίζουν, ότι ήταν πόρνοι, μοιχοί, ναρκομανείς, ετοιμοθάνατοι ΑΛΛΑ στην ΕΑΕΠ σώθηκαν ΟΛΟΙ με θαυμαστό τρόπο. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική! Μέσα στις συνάξεις τους και μέσα στους ψευτοποιμένες τους υπάρχουν και πόρνοι και μοιχοί και κλέφτες και άσωτοι.
·         ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ: α)Τους αναγκάζουν να «γλωσσολαλήσουν» ώστε να γίνουν αποδεκτοί από την κοινότητα. Αν δεν λάβει «χάρισμα» ο πιστός τότε είναι δακτυλοδεικτούμενος από όλους και τίθεται σε αμφισβήτηση η πίστη του. Τότε αναγκάζεται να λάβει το χάρισμα από τον εαυτό του. Βγάζοντας άναρθρες κραυγές πείθει τον περίγυρο –αλλά και τον εαυτό του – ότι …γλωσσολάλησε!
Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον

 http://aktines.blogspot.com/2012/03/blog-post_5742.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible