Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΑΠΑΤΗ τά περί Ὀρθοδόξων Ρώσων Ἁγίων ὑπέρ ὁμοιοπαθητικής!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

.........................
Άγιοι της ορθοδοξίας και δέχονται την ομοιοπαθητική!Σκέφτηκα πως αν συνέβαινε κατι τέτοιο θα ήταν όντως συνταρακτικό,αν και στην Ορθοδοξία επιτρέπει ο Θεός να κάνουν και οι άγιοι ακόμα λάθη,για λόγους ταπείνωσης και για λόγους που το πνεύμα του Θεού γνωρίζει.Άλλωστε το αλάνθαστο στην ορθοδοξία,δεν ανήκει σε μεμονωμένα πρόσωπα, αλλα στο σύνολο της ορθόδοξης εκκλησίας που τη  καθοδηγεί το  ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, εν χάριτι και αληθεία.
Επίσης μου προκάλεσε απορία ο υπερτονισμός ρώσων Αγίων που και η γλώσσα και η περιοχή είναι δύσκολη για έρευνα των πηγών,καθώς και η απουσία ελλήνων, ή η υποβάθμιση των απόψεών τους,πχ του Παισίου,του Πορφυρίου,που ειναι κάθετα αρνητικές για την ομοιοπαθητική.
Ετσι μιας και ο Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης,είναι και ο πιο γνωστός,από τους παραπάνω ρώσους, έκανα μια μικρή έρευνα για την πληροφορία-κατηγορία,  ότι εγκαινίασε ομοιοπαθητική κλινική και οτι έβγαλε λέει και λόγο υπέρ της ομοιοπαθητικής.Tα αποτελέσματα ήταν τα εξής συγκλονιστικά:

ΠΡΩΤΟΝ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ,Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ: H ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΓΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ!!ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 4-e Obshchee sobranie Kievskogo posledovatelei gomeopatii ! ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
Click HERE (Advertising)
The history of homeopathy in the Russian Empire
until World War I, as compared with other European countries and the USA: similarities and discrepancies
by Alexander Kotok, M.D.
On-line version of the Ph.D. thesis improved and enlarged
due to a special grant of the Pierre Schmidt foundation.
ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
HOMΙOPATHE INTERNATIONAL Annual membership : 20 Euros



We help homeopathy
ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ 20 ΕΥΡΩ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ  ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ,ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙEΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ;
 http://www.iatronet.gr/category.asp?cat_id=50 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ! http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=694
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ http://www.homeopathy.gr/homeopathy/orthodox_church_homeopathy.html ΟΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΓΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ!ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΡΩΣΩΝ! ΠΑΛΙ ΚΛΗΡΙΚΩΝ?ΠΟΥ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ!
ΝΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗΣ!
Aγιος ιωαννης της Κροστάνδης
(απο τον βιο του)  Οι φτωχοί και παραμελημένοι ήταν στην καρδιά του. Τους αγόραζε πολλές φορές τρόφιμα ο ίδιος, τους έφερνε γιατρό, τους πήγαινε στο φαρμακείο.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ!
(Απο το κοινωνικό του έργο) Η ενοριακή πρόνοια συντηρούσε ορφανοτροφείο - νηπιαγωγείο και εξοχικό οίκημα για παιδιά, πτωχοκομείο, ξενώνα για αστέγους και κέντρο ιατρικής βοήθειας. Το 1896 πέρασαν δωρεάν από το ιατρείο αυτό 2721 ασθενείς, (πηγη:orthodoxwiki.org) ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΟΧΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ !
«Ουδεμία άλλη Χριστιανική Ομολογία εκτός από την Ορθοδοξία» γράφει ο άγιος Ιωάννης της Κρονστάνδης, «μπορεί να φέρει ένα Χριστιανό στην τελειότητα της Χριστιανικής ζωής ή αγιότητος και να ολοκληρώση την κάθαρσι από τις αμαρτίες και να οδηγήση στην αφθαρσία, διότι οι άλλες ομολογίες κατέχουν την αλήθεια εν αδικία (Ρωμ. α', 18), ανέμιξαν την δεισιδαιμονία και το ψεύδος με την αλήθεια και δεν κατέχουν εκείνα τα θεόσδοτα μέσα για την κάθαρσι, τον αγιασμό, την αναγέννησι και ανανέωσι τα οποία κατέχει η Ορθόδοξος Εκκλησία». (impantokratoros.gr)
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
 ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο..ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ,ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ  ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ! 
Πετρος Μποτσης συγγραφέας-μεταφραστης,επιμελητής,εκδότης,φίλος της ομοιοπαθητικής; και .......αλλο τι?
ΕΡΓΑ ΤΟΥ:
 AΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!
Μπότσης Πέτρος Συγγραφέας Μπότσης, Πέτρος 254Σελ

Το ποτήριο του Χριστού . Εργα Β΄,Συγγραφέας Ignatius Brianchianinov Όσιος, 
Επιμελητής Μποτσης Πετρος 
Μεταφραστής Μποτσης Πέτρος
  Οι μακαρισμοί . Δέκα ερμηνευτικές ομιλίες 
Μπότσης Πέτρος Συγγραφέας Ιωάννης της Κρονστάνδης, ΄Αγιος, Επιμελητής Μπότσης Πέτρος Μεταφραστής Μουντενίτσα, Ελένη

Όσιος γέροντας Αγαπητός,ο τυφλός καθοδηγητής. 
Μπότσης Πέτρος Συγγραφέας Μπότσης Πέτρος
Όλα αυτά, τα κατα τα αλλα "ορθοδοξότατα''  έργα περιέχουν έντεχνα σπέρματα ομοιοπαθητικής,πανθεϊσμού, και άλλων αιρετικών αποκλίσεων που ουδέποτε θα λέγονταν απο ορθοδόξους και πολύ περισσότερο απο αγιασμένους γέροντες.Ολα είναι μεταφρασμένα  κατα το δοκούν του εκδότη,μεταφραστή,επιμελητή απο τα ρώσικα,με διάφορες αιρετικές διδασκαλίες ειπωμένες ΔΗΘΕΝ απο τα στόματα αγίων γερόντων αφου δεν διασταυρώνωνται με ορθόδοξες πηγές,και για αυτο η καχυποψία μας είναι μεγάλη.Δεν αρκει ενα βιβλίο να έχει 99 σωστές ορθόδοξες θέσεις και εστω μία απόκλιση που το κάνει επικίνδυνο!
Ας αφησει λοιπον ο κύριος Μπότσης,και οι ομοιοπαθητικοί τα ανέκδοτα με ρώσους Αγίους, ομοιοπαθητικούς, και οι Ορθόδοξοι να είναι προσεκτικοί σε τέτοιου είδους ''πληροφορίες''διότι η μάχη μας είναι κατά του διαβόλου, που διάβολος είναι και διαβάλλει, αλλα και κατα των πνευματικών της πονηρίας!Εδω τον Χριστό προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως ομοιοπαθητικό,γιατι λένε, θεραπευε με το όμοιο τα όμοια!Οι Αγιοι και οι γεροντάδες θα την γλύτωναν;ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ!  

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/02/apath-ta-peri-orthodoxwn-rwswn-agiwn-yper-omoiopathhtikhs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible