Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δολοφόνοι τρομοκράτες κατέλαβαν τήν χριστιανική πόλη Μααλούλα καί τήν Ἑλληνορθόδοξη Μονή τῆς Ἁγίας Θέκλας στήν Συρία. Ἡ Ἑλλάδα σύσσωμη καθεύδει!


Τζιχαντιστές του Μετώπου αλ-Νόσρα (που συνδέονται με την Αλ-Κάιντα) κατέλαβαν τη νύκτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα το ιστορικό κέντρο της χριστιανικής πόλης Μααλούλα χρησιμοποιώντας μια πρωτοφανή τακτική: έριξαν εναντίον των αντιπάλων τους ελαστικά που είχαν παραγεμίσει με εκρηκτικά.
Σύμφωνα με μια πηγή στους κόλπους των υπηρεσιών ασφαλείας, οι αντάρτες, μεταξύ των οποίων τζιχαντιστές του Μετώπου αλ-Νόσρα, οι οποίοι είχαν πάρει θέσεις στο πάνω μέρος ενός γκρεμού που δεσπόζει στην πόλη, άφησαν μέσα στη νύχτα να κυλήσουν από τον γκρεμό πολλά ελαστικά παραγεμισμένα με εκρηκτικά τα οποία έπεσαν πάνω στους στρατιώτες που είναι ανεπτυγμένοι στην πόλη αυτή, η οποία είναι σήμερα έρημη.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA, οι αντάρτες μπήκαν μέσα στην ορθόδοξη μονή της Αγίας Θέκλας (Μαρ Τάκλα), η οποία βρίσκεται στη μέση της πόλης και ως τώρα ελεγχόταν από το στρατό. Στη μονή βρίσκονται 40 μοναχές και ορφανά. Οι αντάρτες, μεταξύ των οποίων τζιχαντιστές που συνδέονται με την Αλ-Κάιντα, είχαν καταλάβει την πόλη στις 9 Σεπτεμβρίου.

Τρεις ημέρες αργότερα, ο συριακός στρατός μπήκε στη Μααλούλα για να τους διώξει. Έκτοτε οι ανταλλαγές πυρών είναι καθημερινές. Η Μααλούλα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ. βορείως της Δαμασκού, έχει πολλές εκκλησίες και μονές. Οι περισσότεροι από τους χριστιανούς κατοίκους της ομιλούν την αραμαϊκή, τη γλώσσα που ομιλούσε ο Χριστός. Το όνομα της πόλης προέρχεται από τη λέξη Μαάλα, που σημαίνει στη γλώσσα αυτή είσοδος. Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε την κατάληψη του ιστορικού τμήματος της Μααλούλα έπειτα από πέντε ημέρες σφοδρών συγκρούσεων.

Σύμφωνα με την πηγή στις συριακές δυνάμεις ασφαλείας, οι αντάρτες είχαν εξαπολύσει μια πρώτη επίθεση την περασμένη εβδομάδα, αλλά είχαν απωθηθεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ -capital.gr
http://anavaseis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4475.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible