Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Νά περιμένουμε ἐπιδείνωση καί ὄχι βελτίωση τῆς τηλεοράσεως, γιατί οἱ ὑπεύθυνοι ἀδιαφοροῦν

τηλεορ.

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

Αδιαφορία των υπευθύνων
Βελτίωσιν της καταστάσεως ως προς την τηλεόρασιν δεν πρέπει να περιμένωμεν, διότι διαρκώς ο κόσμος βυθίζεται εις διαφθοράν και το ηθικόν αισθητήριον διαρκώς μειούται και αμβλύνεται και ο λαός μας, στερούμενος γενναίας εκκλησιαστικής ηγεσίας, δεν διαμαρτύρεται καθʼ ον τρόπον θα έδει να διαμαρτυρηθή. Υπεύθυνοι δε είναι και οι γονείς, διότι πολλοί εξ αυτών, δια να απαλλαγούν των ενοχλήσεων που προκαλούν τα ζωηρά και ανήσυχα παιδιά, εύρον τρόπον απαλλαγής να ανοίγουν την τηλεόρασιν. Αλλά οι γονείς αυτοί κακουργούν. Προτιμότερον ήτο να ποτίσουν τα παιδιά των με ναρκωτικόν και να κοιμώνται, παρά να συνδέουν το καλώδιον της τηλεοράσεως των με την πρίζαν.
Αλλʼ υπεύθυνοι ακόμη είναι και οι διδάσκαλοι και καθηγηταί… Αυτοί θα έπρεπεν, όπως ο καλός εκπαιδευτικός κ. Βολτής που αναφέραμεν ανωτέρω, να κάνουν έρευναν.
Θα διεπίστωνον τότε ότι η επί ώρας ολοκλήρους παρακολούθησις των εκπομπών της τηλεοράσεως είνε η κυριωτέρα αιτία της καθυστερήσεως πολλών μαθητών.
Αξιότιμοι κ.κ. διδάσκαλοι και καθηγηταί! Η τηλεόρασις σας έχει σχεδόν καταργήσει. Αυτή είναι το νέον σχολείον. Οι ηθοποιοί, οι γκάγκστερς, οι κλέπται, οι διαρρήκται, οι δολοφόνοι, που προβάλλονται από τηλεοράσεως, αυτοί είναι οι προσφιλείς διδάσκαλοι των μαθητών σας. Και όταν σεις διδάσκετε από της έδρας, οι μαθηταί δεν σας προσέχουν, διότι η ζωηρά φαντασία των στρέφεται διαρκώς προς τα πρόσωπα αυτά. Βλέποντες και διαπιστώνοντες την τεραστίαν φθοράν, την οποίαν επιφέρει εις τα πνεύματα των μαθητών σας η τηλεόρασις, ως αυτή λειτουργεί σήμερον, θα έπρεπε να επαναστατήσετε, θα έπρεπε να κάνετε απεργίαν, αγίαν απεργίαν, με μοναδικόν αίτημα την κάθαρσιν της τηλεοράσεως εκ τοιούτων εκπομπών. Εις το αίτημα σας αυτό θα συμπαρίστατο όλος ο ευσεβής ελληνικός λαός.
 http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=43016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible