Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Οἱ κατά Θεόν ἀγῶνες καί τά θαυμαστά παλαίσματα τοῦ ὁμολογητοῦ ἱεράρχου Ἁγίου Γλυκερίου ἐν Ρουμανία (1891-1985) (Θαυμαστά σημεῖα)

σάρωση0001
Θαυμαστά σημεία

ΜΑΛΙΣΤΑ, μεταξύ άλλων καταγράφονται καί θαυμαστά περιστατικά, τα όποια καταδεικνύουν την παρρησία τού Αγίου Γλυκερίου καί το ύψος τής αρετής του.
Κάποτε, παραμονή των Θεοφάνιων, ο π. Γλυκέριος αγίαζε με τον Μέγα Αγιασμό τις οικίες τών πιστών στο χωριό Γκρόσι. Σε μία οικία είχαν τοποθετήσει ραδιόφωνο της προπολεμικής εκείνης εποχής, πράγμα σπάνιο βέβαια για τα δεδομένα των χρόνων εκείνων, το όποιο τήν στιγμή πού εισήρχετο ο Άγιος ήταν σε λειτουργία καί μετέδιδε ένα τραγούδι. Οπότε ο Άγιος στάθηκε από επάνω του καί είπε ωσάν αστειευόμενος, αλλά σε τόνο αυστηρό: «Ποιός θα τραγουδήσει, εσύ ή εμείς; σού λέγω να σταματήσεις!», καί αμέσως η συσκευή νεκρώθηκε καί δεν ξαναλειτούργησε!.. .


Άλλοτε, κατά τήν τέλεση ιεράς Αγρυπνίας στον εορτάζονται Ναό τού Αγίου Δημητρίου στην Μποροιάια, ενώ ιερουργούσε ο Άγιος, η αστυνομία έσπευσε καί περικύκλωσε τον Ναό με οπλισμένους άνδρες. Οι πιστοί όμως είχαν προλάβει να φυγαδεύσουν τον Άγιο από το Ιερό Βήμα καί οι αστυνομικοί είσήλθαν στον Ναό καί άρχισαν να κτυπούν τις γυναίκες, οι οποίες διαμαρτύρονταν για την ασέβεια καί βιαιότητά τους. Για τήν ασφάλεια τού φυγαδευθέντος Αγίου, κάποιος από τούς πιστούς τον άκολούθησε από απόσταση στην κατεύθυνση, τήν όποίαν έλαβε, στο μέσον τής νυκτός, ενώ επικρατούσε πυκνό σκοτάδι. Σέ κάποια στιγμή, ό πιστός εκείνος είδε αμυδρά τον άγιο να γονατίζει καί να υψώνει τά χέρια του στον ουρανό σε στάση προσευχής. Τότε, ξαφνικά, εμφανίστηκε δίπλα του ένας Λευκοφόρος άνδρας γεμάτος φώς, ο οποίος άρχισε να συνομιλή με τον Άγιο! Όταν αρκετά χρόνια αργότερα ο πιστός εκείνος έγινε Μοναχός, άκουσε από τον Άγιο σε σχετική ερώτηση του για το συμβάν να του εμπιστεύεται, ότι επρόκειτο για τον Φύλακα Άγγελό του, ο οποίος τού εμφανίστηκε εκείνη τήν νύκτα καί του υπέδειξε τον δρόμο για να διασωθεί!…
ΟΙ ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΟΥ ΕΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. 1891-1985


Πηγή: apantaortodoxias.blogspot.gr
http://www.diakonima.gr/2015/06/10/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible