Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

“Ἡ πείνα γρήγορα θά ἔλθει”... Μακαριστός ἐπίσκοπος Σιατίστης Ἀντώνιος

Πριν από το θάνατο του εγχειρίσθηκε και κατά την διάρκεια της εγχείρησης είδε θαυμαστά πράγματα και ευχαριστούσε τον Κύριο γι αυτά που είδε.
“Η πείνα γρήγορα θα έλθει”

Είχαμε μπροστά μας έναν Άγιο.-

Μετά από πληροφορία που πήρα από το Άγιο Όρος,πήγαμε μαζί με τη σύζυγο να συναντήσουμε και να πάρουμε ευλογία πριν από 17 χρόνια,από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ.Αντώνιο.

Μείναμε έκθαμβοι με την απλότητα του.Μαγείρευε ο ίδιος.Αυτοκίνητο δεν είχε.Τον ρωτάμε πως μετακινείσθε και μας απαντά ότι βγαίνει στο δρόμο και ο κόσμος τρέχει ποιός να με πρωτοπάρει.
Πολλές φορές κάνουν και καρτέρι. Μας είπε ότι τα χρήματα που συγκεντρώνει στη Μητρόπολη από την εισφορά των Εκκλησιών τα δίνει σε φτωχούς το δε μισθό του τον έδινε στο Γηροκομείο. Είχε κάνει ο ίδιος μία κατάσταση σε όλη την περιοχή και τα διένειμε ο ίδιος.
Μας σταύρωσε, μας έκανε παράκληση.Μας συμβούλευσε .Είχαμε μπροστά μας έναν Γέροντα με αγιότητα.Μνημόνευε τα ονόματα μας .Ηταν Θεοπρόβλητος και καλός ποιμένας.Κρέας δεν έφαγε στη ζωή του.Υπεραγαπούσε την Εκκλησία.Φιλομόναχος,ασκητής, ακτήμων, ελεήμων,ταπεινός και απλός.

Είχε προφητεύσει “Η πείνα γρήγορα θα έλθει”.Ελεγε ποτέ δεν τιμώρησα Ιερέα γιατί έτσι θα τιμωρούσα τα παιδιά Του.Για να σωθεί ο άνθρωπος πρέπει να έχει αγάπη για τους εχθρούς του,να εξομολογείται και να κοινωνεί.” Ήταν ένας Αγγελος επάνω στη γη.Πριν από το θάνατο του εγχειρίσθηκε και κατά την διάρκεια της εγχείρησης είδε θαυμαστά πράγματα και ευχαριστούσε τον Κύριο γι αυτά που είδε.΄

Ενα πολύ υψηλό πολιτικό πρόσωπο τον επισκέφθηκε και του φίλησε το χέρι.Είπε σε άλλους”Πρώτη φορά ασπάζομαι χέρι ρασοφόρου γιατί τον θεωρώ άγιο.”

Κάποτε βγήκε βράδυ.Χειμώνας.Επρεπε να πάει σε ένα χωριό για ένα γάμο.Εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με γουρούνια.Ο οδηγός σταμάτησε και του λέει “πάτερ θα σε βάλω πίσω με τα γουρούνια γιατί μπροστά έχω τη γυναίκα μου !!!!! 

Οταν έφθασαν στο χωριό οι κάτοικοι γνώρισαν τον Επίσκοπο,που κατέβαινε από την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου όπου ήταν και τα γουρούνια, χυμηξαν και άρχισαν να κινούνται απειλητικά εναντίον του οδηγού εξσφεδονίζοντας υβριστικές φράσεις.

Επενέβη ο Σεβασμιώτατος και έληξε το επεισόδιο.Την ευχή του νά έχουμε.
Δι΄ευχών.
https://romioitispolis.gr/συγκλονιστική-μαρτυρία-για-τον-μακαρ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible