Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ὁ ἅγιος Πατήρ ἡμῶν Ἰωάννης Καλαΐδης. - ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΝΥΠΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ τοῦ Ἁγίου Πατρός ἡμῶν Ἰωάννη Καλαΐδη, μόλις σήμερα!

Σήμερα το μεσημέρι δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την νότια Ελλάδα, από έναν ευλαβή χριστιανό, ο οποίος μου ανέφερε τα στοιχεία του, την επαγγελματική του ιδιότητα και συγκινημένος, κατέθεσε την παρακάτω μαρτυρία:

" Όνειρο... Σε ένα μονοπάτι περπατούσα. Ξαφνικά έρχεται προς το μέρος μου ένα γεροντάκι τελείως άγνωστο. Πλησιάζοντας μου λέει: Να βάλεις μετάνοια από μένα στην Παναγία την Οδηγήτρια. Τον ρωτώ: Ποιος είσαι Γέροντα; Μου απαντά: Ο Παπα-Γιάννης από τις Σέρρες. Τίποτε άλλο δεν είπε και κατευθύνθηκε σε αντίθετη κατεύθυνση. Προσωπικώς δεν γνωρίζω κανέναν ιερέα από Σέρρες. Ξύπνησα αμέσως. Μπήκα στο διαδίκτυο και πέφτω επάνω στον Πατέρα Ιωάννη τον Καλαΐδη. Όπως φαντάζεσθε τα έχασα. Ήταν ο Γέροντας στο Όνειρό μου! Θέλημα της Θεοτόκου, καθώς φυλάττουμε ένα χαριτωμένο εικόνισμα της Παναγίας, της Οδηγήτριας, ως οικογένεια, με πολλά θαυμαστά γεγονότα. Έτσι λοιπόν έγινε η γνωριμία μου με τον Γέροντα στις 3-9-2021 ξημερώματα με την μορφή ονείρου. Ας έχω ως αμαρτωλός την ευχή του. "

Αγαπητοί φίλοι της Ομάδας μας. Αισθάνομαι κι εγώ προσωπικά μεγάλη συγκίνηση γιατί μέρα με τη μέρα, ο άγιος Πατέρας μας Ιωάννης, δίνει θαυμαστά σημεία και μας φανερώνει ότι βρίσκεται σε " Χώρα Ζώντων "!

Να έχουμε την αγία ευχή του και την προστασία του πάντοτε! Ας δοξάσουμε τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, που ανέδειξε τέτοιους ιερείς στα δύσκολα αυτά χρόνια που ζούμε, εμείς και η Πατρίδα μας!

Αυτά καταθέτουμε στην αγάπη σας, με την προσωπική μας εγγύηση, ως προς την αξιοπιστία αυτής της δημοσίευσης.


Τσεσμετζής Μιλτιάδης - εκπαιδευτικός


( Τα στοιχεία του πνευματικού μας αυτού αδερφού, που μας κατέθεσε την θαυμαστή αυτή εμφάνιση του Αγίου Πατρός, θα παραμείνουν αδημοσίευτα, προς το παρόν, σύμφωνα με την επιθυμία του.)


http://apantaortodoxias.blogspot.com/2021/09/blog-post_45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible