Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί δέν πρέπει νά κάνω τό ἐμβόλιο.


Του ……
ΠΡΟΣ
Τον (φορέα απασχόλησης) …………….
Κύριοι,


Ενόψει της άμεσης εφαρμογής του άρθρου 206 του Ν. 4820/2021 ευρίσκομαι στο δίλημμα ή να εμβολιαστώ ή να τεθώ σε αναστολή των καθηκόντων μου με συνέπεια τη στέρηση του μισθό μου, αλλά και των συνταγματικών δικαιωμάτων μου ως πολίτης.


Είναι όμως πολλοί οι λόγοι που δικαιολογούν το δίλημμά μου αυτό.


Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικάκαι ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α.,καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., με κάνουν να αμφιβάλλω για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της νόσου covid 19.



1)Έτσι, γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹. Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την φυλή, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ.






2)Οιδηλωμένοιθάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,004% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Αγγλία και η Νορβηγία οπού το ποσοστό των νεκρών από τα εμβόλια έφτασε το 0,03% και 0,08% αντιστοίχως!¹⁰ Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μισοί και πλέον θάνατοι απ’ τον ιό είναι «με κόβιντ» και όχι «από κόβιντ», δηλαδή άνθρωποι που κατέληξαν στις ΜΕΘ από ένα συνδυασμό νοσημάτων, ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων κλπ.


3)Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφτασαν τις 1,960,607 με το 50% να είναι σοβαρές, ενώ οι θάνατοι τους 20,525!! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονταν στις 3,594, δηλαδή 0,07%.⁴






4)Τα υπάρχοντα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού⁵! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική), Delta (ινδική) και Lamda (Περού) διαφεύγουν σε σημαντικά ποσοστά απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων, ενώ η μετάλλαξη Epsilon (Καλιφόρνια) διαφεύγει σε ποσοστό 85%!






Η νέα μετάλλαξη του ιού στην Ινδία (Delta plus) διαφεύγει, όχι μόνο από τα εμβόλια, αλλά και από τις θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα.


Νέες μεταλλάξεις και στην Κρήτη. Δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε πως οι φορείς του συγκεκριμένου στελέχους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν…


5)Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους⁶!




6)Η φυσική ανοσία είναι αποδεδειγμένα πολύ ανώτερη της χημικής. Έρευνα απέδειξε πως οι εμβολιασμένοι είναι 13 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την μετάλλαξη Δέλτα και 7 φορές πιο πιθανό να νοσηλευτούν, σε σχέση με όσους ανεμβολίαστους έχουν μολυνθεί απ’ το βασικό στέλεχος του ιού στο παρελθόν!


7)Η πλειοψηφία όσων μολύνονται από τη μετάλλαξη Delta είναι εμβολιασμένοι!⁷ Πλέον έχουμε και στη χώρα μας Δομές, όπως τα γηροκομεία και νησιά, όπως η Μύκονος, που ενώ ήταν «Covid Free» γέμισαν κρούσματα από τις νέες μεταλλάξεις!


8)Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι!Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!⁸ Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! Στην Ελλάδα σε έναν ολόκληρο χρόνο πανδημίας είχαμε 5,000 νεκρούς και μέσα σε μόλις έξι μήνες, από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, ξεπεράσαμε τους 8,000!






9)Τα εμβόλια ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό⁹, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά. Είναι Υπερ-μεταδότες του ιού γι’ αυτό και είναι αδύνατο να χτιστεί το περίφημο «τοίχος ανοσίας». https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/0194599820982633




Ο Νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου, σε πρόσφατη συνέντευξη του, είπε: «Το εμβόλιο ΔΕΝ καλύπτει την αναπνευστική οδό – Είναι ανόητος ο εμβολιασμός παιδιών και η άσκηση πίεσης σε εγκύους!».




10)Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (υπερδιέγερση ανοσοποιητικού, βλάβες σε αγγεία και όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά τη δεύτερη δόση και έρχεται και η τρίτη!¹⁰

Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατοςσε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσειςσε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα(φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ),Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Τύφλωση, Κώφωση κ.α. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.¹⁰


Παρενέργειες εμβολίων


Θάνατος


Θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό




Παραλύσεις μετά τον εμβολιασμό






Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy)


Έρευνες για την Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy), το γνωστό στράβωμα του στόματος, που προκαλείται σε ορισμένες περιπτώσεις από τα mRNA εμβόλια. Το ποσοστό καταγράφεται στο 0,6%.


Ακρωτηριασμοί μετά από εμβολιασμούς




Το 12% των ανθρώπων που λαμβάνει την πρώτη δόση ενός mRNA εμβολίου κατά της covid-19 και το 16% που λαμβάνει τη δεύτερη, παρουσιάζει πρησμένους λεμφαδένες στη μασχάλη και το λαιμό. Το πρήξιμο μπορεί να διαρκέσει μέχρι ένα μήνα.


Το Ισραήλ αναφέρει κοντά στις 300 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας σε εφήβους ηλικίας 16-19 μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι περισσότεροι εκ των οποίων χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα ή ιστορικό φλεγμονής στην καρδιά. Με βάση των αριθμό των εμβολιασμένων μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξεως του 0,02% τη στιγμή που στο ίδιο εύρος ηλικίας η πιθανότητα να πεθάνει κανείς από κορονοϊό (χωρίς υποκείμενα νοσήματα) είναι 0,0009%… Σα να μην έφτανε αυτό κάνουν λόγο για «ελαφριά» περιστατικά υποβαθμίζοντας τελείως το γεγονός λες και ήταν ένα απλό μπούκωμα…




7 έφηβοι στην Αμερική, ηλικίας 14-19, εμφάνισαν, επίσης, μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer.


Αλλεργικές αντιδράσεις και Αναφυλαξία




Αμερικανός γέμισε εξανθήματα μετά από το εμβόλιο της J&J. Όλο του το σώμα κοκκίνισε και άρχισε να ξεφλουδίζει. (Αν δεν ανοίγει ο σύνδεσμος χρησιμοποιήστε proxy).


Γυναίκες ανά τον κόσμο αναφέρουν διαταραχές κύκλου, πρόωρες, ασυνήθιστα επίπονες και εξαιρετικά αιματηρές περιόδους μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA εμβόλια.


Γιατρός του Imperial College αναφέρει, επίσης, πως παρατηρούνται αιμορραγίες ακόμα και σε γυναίκες που είναι σε εμμηνόπαυση, όπως και σε ανθρώπους που λαμβάνουν ορμονικές θεραπείες (τρανσέξουαλς). Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις πήξης του αίματος.


Ότι δηλαδή δεν είναι απλά μια ισχνή μειοψηφία που θα τύχη να εμφανίσει σοβαρές θρομβώσεις ή θρομβοπενία, αλλά πως υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια, είτε γίνονται αντιληπτά (και κατά συνέπεια αναφέρονται), είτε όχι.


Σύνδρομο Διαφυγής Τριχοειδών (CLS) μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca.


Πλέον απαγορεύεται η χορήγηση του σε άτομα με ιστορικό με επίσημη ανακοίνωση της ΕΜΑ.




Σε πρόσφατη έρευνα ομάδας του CDC πάνω σε εγκύους οι οποίες εμβολιάστηκαν με mRNA εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, από το πρώτο έως το τρίτο τρίμηνο (84,6% στο τρίτο), το 12,6% απέβαλε, ενώ ένα 14,8% γέννησε πρόωρα, ελλειποβαρή ή με άλλες σωματικές ανωμαλίες μωρά! Συνεπώς το 1/3 των κυήσεων επηρεάστηκε αρνητικά απ’ τα εμβόλια, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα υπάρξουν μακροχρόνιες επιπτώσεις ή αναπτυξιακά προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά.


Οι ερευνητές καταλήγουν λέγοντας πως τα mRNA έμβολια δεν είναι ασφαλή για εγκύους!




Άνθρωποι με φλεγμονώδεις Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις ανέπτυξαν Έρπητα Ζωστήρα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer. Από τους 6 ασθενείς της έρευνας, οι τέσσερις είχαν Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, ο ένας Sjögren’s syndrome και ο άλλος Μικτή Νόσο του Συνδετικού Ιστού (UCTD).




Οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ότι ανέπτυξε Sjögren’s Syndrome μετά τον εμβολιασμό της.




Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών παρουσιάστηκε σε ασθενή με καρκίνο του παχέος εντέρου μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer.
Το Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών/Κυτταροκινών (Cytokine Release Syndrome CRS) παρατηρείται σε αρρώστους που πάσχουν από COVID-19 και θεωρείται ένας βασικός μηχανισμός που οδηγεί σε κατάρρευση την λειτουργία οργάνων, όπως ο πνεύμονας, το καρδιαγγειακό σύστημα, οι νεφροί και το ήπαρ. https://www.nature.com/articles/s41591-021-01387-6


Γυναίκα με αυτοάνοσο νόσημα έκανε mRNA εμβόλιο και παραλίγο να πεθάνει από αιμολυτική κρίση (αναιμία και οξεία συγκόλληση ερυθρών αιμοσφαιρίων). Το εν λόγο αυτοάνοσο ονομάζεται CAD (Νόσος Κρύας Συγκολλητίνης) και εξωθεί τα αντισώματα στην καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων σε χαμηλές θερμοκρασίες.


Φλεγμονή στο μάτι μετά από mRNA εμβόλιο.




11) Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι κυτταροτοξική (prion-like) και κατά συνέπεια καρκινογόνα! Μετά τον εμβολιασμό κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες!¹¹ Η αδιάκοπη παραγωγή της πρωτεΐνης αυτής από τον οργανισμό, μετά και την δεύτερη δόση, προκαλεί συστημική μόλυνση. Αρχικά υπερ-διεγείρει και έπειτα μπλοκάρει ή καταστρέφει τους υποδοχείς ACE2, στους οποίους δένεται, επιφέροντας βλάβες, όπως: πήξη/αραίωση του αίματος, φλεγμονές, βλάβες στα αγγεία, καταστολή ανοσοποιητικού κλπ. Κάνει τον οργανισμό να γερνάει απότομα, κάνει τον υγιή εσωτερικά σαν έναν παχύσαρκο ή χρόνια καπνιστή! Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης στις ωοθήκες έχει επιπτώσεις καί στην γονιμότητα, όπως και αν οδηγεί, γενικότερα, σε νευροεκφυλιστικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.




Οικαταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS, Τύφλωση, Κώφωση κ.α.
Η πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλιαΔΕΝ δηλώνεταιστα συστήματα VAERS,EudraVigilanceκαι στις ειδικές Κίτρινες Κάρτες. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πλατφόρμας των CDC και ΕΜΑ, για την δήλωση παρενεργειών και θανάτων απ’ τα εμβόλια, αλλά επικρατεί και η «λογική» της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!». Εξού και η παραίτηση βόμβα του καθηγητή ιατρού κ. Π. Βλαχογιαννόπουλου από την αρμόδια επιτροπή του ΕΟΦ για τις παρενέργειες των εμβολίων, καταγγέλλοντας απόκρυψη και συγκάλυψη δεδομένων! Παρ’ όλα αυτά μέσα σε μόλις μισό χρόνο εμβολιασμών οι δηλώσεις παρενεργειών, μόνο στο αμερικανικό σύστημα VAERS, έχουν ξεπεράσει τις 500.000 αποτελώντας το 1/3 του συνόλου των αναφορών των τελευταίων 30 χρόνων!
Στις ηλικίες 65+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι σπάνιες, όμως η θνησιμότητα 3 φορές μεγαλύτερη! Τα νέα εμβόλια ΔΕΝ περιέχουν έτοιμα αντισώματα, παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα (spike protein). Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Γι’ αυτό και τα νέα εμβόλια ΔΕΝ τους πιάνουν. Στην περίπτωση, όμως, που ο οργανισμός τους ανταποκριθεί και παράξουν την ακίδα δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις παρενέργειες και έτσι καταλήγουν! Όσο πιο νέος είναι ο οργανισμός, ανεξαρτήτου ηλικίας, τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες περισσότερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών.
Μελέτη του CDC απέδειξε ότι το εμβόλιο είναι εξόχως επικίνδυνο για τα παιδιά! Το 48,9% των δηλωμένων παρενεργειών αφορούσε συστημικές αντιδράσεις, το 24,5% εξ αυτών επιπτώσεις στην καρδιά και το 4,3% Μυοκαρδίτιδα! 56 παιδιά χρειάστηκε να νοσηλευτούν (0,04%), ενώ 14 έχασαν τη ζωή τους (0,01%)!
Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες ισχυρότερες μεταλλάξεις.Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό




Ο ιολόγος που συν-ανακάλυψε τον ιό του AIDS, ο βραβευμένος με Νόμπελ Luc Montagnier αποκαλεί τον μαζικό εμβολιασμό «τεράστιο λάθος» και υποστηρίζει πως οι νέες σοβαρές μεταλλάξεις του ιού προκλήθηκαν από τα εμβόλια.


Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Luc Montagnier


Έρευνες για το πώς ο εμβολιασμός οδηγεί στην δημιουργία πιο ισχυρών παθογόνων (μεταλλάξεων).



Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους, λόγω του φαινομένου ADE! Στήνεται, έτσι, μια υπερ-κερδοφόρα επιχείρηση, ένας ατέρμονος κύκλος, δίχως τελειωμό. Το «φάρμακο» δημιουργεί όλο και πιο ισχυρές μεταλλάξεις και ο φοβισμένος και εξαρτημένος λαός αναμένει καρτερικά την ολοένα και πιο νέα και «εξελιγμένη», σωτήρια, δόση!
Ο κορονοϊός ΔΕΝ θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα




Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων! Ήδη εγκρίθηκε η τρίτη δόση και έχει παραγγελθεί η τέταρτη!


Δεν υπάρχουν δεδομένα για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης. Οι εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και η επιβολή της επαφίεται στην πολιτική του εκάστοτε κράτους! Τα πρώτα στοιχεία από το Ισραήλ, όπως και χώρες όπως το Γιβραλτάρ όπου έχει εμβολιαστεί πλήρως το 120% του πληθυσμού, δείχνουν εκτόξευση κρουσμάτων μετά την τρίτη δόση! Όσο πληθαίνουν οι μεταλλάξεις, θα βάλλουν κατά πλειοψηφία τους εμβολιασμένους οι οποίοι θα νοσούν πιο βαριά απ’ τους ανεμβολίαστους!³⁶
Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις


Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ, ΗΑΕ κλπ.). https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated


Το αν θα κολλήσει και το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει.Στους Ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.¹⁷ https://www.nature.com/articles/s41421-020-0147-1
Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁸!




Ιδιαιτέρως τα παιδιά! Οι κορονοϊοί υπάρχουν στη Γη απ’ την αυγή της ανθρωπότητας και ο νέος κορονοϊός δεν είναι όσο «νέος» νόμιζαν στην αρχή. Για την ακρίβεια έχει 89% γονιδιακή ομοιότητα με άλλους κορονοϊούς. Έτσι, ο οργανισμός μας αντιδρά θετικά στα γνωστά μέρη του ιού. Μάλιστα η πλειοψηφία των θανάτων έχει προκληθεί από την υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού έναντι του ιού. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται «Καταιγίδα Κυτοκινών». Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων με πρώτα τα παιδιά. Όσο νεότερος ο άνθρωπος τόσο καλύτερα αντιδρά το ανοσοποιητικό του και τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες βλάβης από τα εμβόλια³¹..




Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα¹⁹.






Στην Αγγλία το 90% έχει πλέον αντισώματα κατά του κορονοϊού, όπως απέδειξε μελέτη των πανεπιστημίων της Οξφόρδης, του Μάντσεστερ, του τμήματος Δημόσιας υγείας του Υπ. Υγείας και της Εθνικής Στατιστικής υπηρεσίας της Μεγ. Βρετανίας.


Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο.


Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα! Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν. Ο βασικός της στόχος είναι το Κράτος, όχι οι άνθρωποι! Θα δείτε στην παραπομπή γιατί…


Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.
Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου²². Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό!




Πλέον έχουμε επίσημη παραδοχή πως τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού εμφανίζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ιό της γρίπης (influenza) απ’ τον κορονοϊό! Γι’ αυτό έλεγαν πως εξαφανίστηκε, μετά απο 100 χρόνια ή ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της γρίπης προστατεύονται απ’ τον κορονοϊό!Αυτό σημαίνει πως ένας τεράστιος αριθμός κρουσμάτων και θανάτων που καταγράφηκαν ως COVID-19 προήλθαν(όπως κάθε χρόνο)απ’ τον ιό της γρίπης και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά λόγω του πρωτοκόλλου αντιμετώπισης που ακολουθείται. Οι ασθενείς μένουν σε κατ’ οίκον απομόνωση μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα, αντί να πάρουν απευθείας αντιβιοτικά κι έτσι καταλήγουν απ’ τις δευτερογενείς λοιμώξεις!³
Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό, όπως και το 95% όσων πεθαίνουν, είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι!




Έρευνα του CDC απέδειξε πως το 95% των νεκρών από COVID-19 είχαν τουλάχιστον ένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας, όπως: Παχυσαρκία, φραγμένες αρτηρίες, Υπέρταση, υψηλή χοληστερίνη κλπ. Ενώ δεύτερη συνηθέστερη διαταραχή που οδηγεί σε θάνατο (μετά την παχυσαρκία) είναι το Άγχος και ο Φόβος, καθώς αδρανοποιούν το ανοσοποιητικό!³³






Έρευνες αποδεικνύουν πως το Άγχος καταβάλει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην μόλυνση και στην κακή έκβαση της νόσησης από κορονοϊό! https://www.pnas.org/content/109/16/5995.short




Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε παιδιά, εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.




28)Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και πέντε αδειοδοτημένα φάρμακα!


Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμντεσιβίρης (Veklury) που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, η Μπαρισιτινίμπη (Olumiant), η Τοσιλιζουμάμπη (RoACTEMRA), το Sotrovimab και το Regkirona. Επίσης, μια πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!²⁸ https://www.nature.com/articles/s41401-020-0485-4




Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού.Είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²² https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/




Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί.


Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ


Μετά την πλατιά εφαρμογή των εμβολιασμών βλέπουμε ότι σημαντικός αριθμός εμβολιασμένων νοσεί με Covid-19, χρειάζεται νοσοκομειακή περίθαλψη, ακόμη και εντατική νοσηλεία.


Δηλώσεις συνδικαλιστικών στελεχών των νοσοκομειακών γιατρών το επιβεβαιώνουν.


Δημοσιεύσεις στον ημερήσιο εγχώριο και ξένο τύπο αναφέρονται επίσης στο γεγονός της νόσησης σημαντικού αριθμού εμβολιασμένων και τον αποδίδουν στις μεταλλάξεις του ιού για τις οποίες αναζητούν τον υπαίτιο.


Αποτελεί όμως κοινή γνώση η μεγάλη συχνότητα μεταλλάξεων στους κορωνοϊούς, όπως άλλωστε και για τους ιούς της γρίπης.


Οι μεταλλάξεις είναι το άλλοθι για την αποτυχία, η οποία ήταν αναμενόμενη λόγω της ανεπαρκούς μελέτης τους και της μη αποτελεσματικότητάς τους στη μετάδοση του ιού.


Οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας οφείλουν να ανακοινώνουν και να δηλώνουν τον αριθμό και τη βαρύτητα των εμβολιασμένων που νοσούν.


Το στοιχείο αυτό όπως και οι παρενέργειες αποτελούν στοιχεία της φαρμακοεπαγρύπνησης, διότι τα εμβόλια δεν έχουν λάβει κανονικές άδειες, αλλά άδειες υπό προϋποθέσεις, και δεν έχει ολοκληρωθεί η ασφάλεια τους.


Λέγεται σαν αντεπιχείρημα, ότι έχουν γίνει πλέον σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους και άρα πρέπει να νοιώθουμε ασφαλείς. Είναι λάθος. Διότι οι παρενέργειες για να εκτιμηθούν άμεσα χρειάζεται να υπάρχει παρακολούθηση και ομάδα ελέγχου.


Η καταγραφή των παρενεργειών με τις κίτρινες κάρτες για να γίνεται αποτελεσματικά θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί έγκαιρα και σχολαστικά με οδηγίες όλοι οι υγειονομικοί αλλά και όσοι κάνουν το εμβόλιο. Ακόμη και από τα μέσα ενημέρωσης θα έπρεπε να υπάρχει υπεύθυνη ενημέρωση γι αυτό . Είναι παράλειψη και έκθεση σε κίνδυνο η μη ύπαρξη της.


Ποια ενημέρωση έχει γίνει για το ποιες παρενέργειες καταγράφονται, για ποιο χρονικό διάστημα, από ποιόν και πού στέλνονται;


Ακόμη όμως και αν χρησιμοποιηθεί σωστά η κάρτα, μόνο οι άμεσες και μεσοπρόθεσμες παρενέργειες μπορεί να καταγραφούν.


Πώς θα σχετιστούν με το εμβόλιο προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν στο απώτερο μέλλον και πώς θα αξιολογηθεί το εάν είναι παρενέργειες του εμβολίου χωρίς ομάδα ελέγχου;


ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ


Συγκρούσεις συμφερόντων αφθονούν και στην επιστημονική βιβλιογραφία και στους οργανισμούς που συνιστούν και προωθούν τα εμβόλια


Οι εταιρείες παραγωγής εμβολίων έχουν απαλλαγεί από νομικές υποχρεώσεις για παρενέργειες οποιασδήποτε αιτιολογίας.


Οι υπεύθυνοι για τη χρήση και την προώθηση του προγράμματος καλύφθηκαν με το «ακαταδίωκτο».


Ποιος έχει πάρει τελικά την ευθύνη για τις βλάβες και τους θανάτους;


Σύμφωνα με αναφορά του ΕΜΑ


»Στην περίπτωση μιας άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για την προσωρινή έγκριση της διανομής ενός προϊόντος ως ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ (άρθρο 5 παράγραφος 2 της οδηγίας 2001/83), η νομοθεσία της ΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ από τα κράτη μέλη να ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ και τον ΚΑΤΟΧΟ της άδειας κυκλοφορίας από ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ όταν η εν λόγω χρήση έκτακτης ανάγκης συνιστάται ή απαιτείται από το κράτος μέλος.»




Επιπλέον τα μέχρι σήμερα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν μεγάλη πιθανότητα και θανάτων και αναπηριών σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Δες εδώ










Επομένως θεωρώ πως αυτό που σημαίνει είναι εντελώς παράλογο.


Όλα τα παραπάνω αναφερόμενα, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ, πριν προβείτε στην χορήγηση αναστολής καθηκόντων μου.


Συμπερασματικά σας αναφέρω :


Ως εργαζόμενος και ως πολίτης αρνούμαι να μου επιβληθεί ο εμβολιασμός μου με τα εμβόλια κατά της νόσου covid 19.


1. Όλα τα μέτρα που επιβλήθηκαν γενικότερα ήταν εξ υπαρχής άκυρα λόγω της παραβίασης των Συνταγματικών Δικαιωμάτων μου πρωτίστως της ΖΩΗΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μου καθιστώντας με άβουλο ζώο. Καταργούν το Σύνταγμα το διεθνές δίκαιο, την δημοκρατία και την ποιότητα ζωής.


2. Δεν τηρήθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες από το Σύνταγμα που θεμελιώνονται σε σαφείς και ιατρικώς και επιστημονικώς πλήρως αιτιολογημένες αιτίες κατάστασης ανάγκης.


3. Δεν έχει τηρηθεί η συνταγματικά επιβαλλόμενη ενημέρωση του κοινού, σε πλήρη, σαφή και ακριβή ενημέρωση με επιστημονικώς έγκυρα στοιχεία, η οποία ήταν ατελής, ανακριβής, παραπλανητική και εκφοβιστική.


4. Δεν τηρήθηκαν στο εσωτερικό μας Δίκαιο οι δεσμευτικές για τα ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ διατάξεις του Ψηφίσματος του Συμβουλίου της Ευρώπης 2361/2021 , κατά τις οποίες οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται ότι Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ και ότι πρέπει να διασφαλίζεται ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.


Περαιτέρω :


5. Επιστημονικές μελέτες μας προειδοποιούν για πολύ σημαντικές παρενέργειες των γενετικών εμβολίων όπως, φαινόμενο ADE, δηλαδή τα παραγόμενα από το γενετικό εμβόλιο αντισώματα ενισχύουν την είσοδο του ιού στα κύτταρα αντί να τον σκοτώνουν. Επίσης μας προειδοποιούν για εγκεφαλικά, αυτοάνοσα, θρομβώσεις, εγκεφαλοπάθειες, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, καρδιοπάθειες, στειρώσεις, αναπηρία και θάνατο.


6. Επίσης μας προειδοποιούν για αλλαγή της γενετικής ταυτότητας του ανθρώπου και μετάλλαξη των γενετικών μας κυττάρων.


7. Αδιάσειστα και επίσημα στατιστικά στοιχεία Στην Ελλάδα στην Ευρώπη και στην Αμερική δείχνουν εκρηκτική αύξηση θανάτων μετά την επιβολή των εμβολίων. Αντίθετα η πανδημία θα είχε λήξει αν δεν είχαμε την αναθέρμανση της μέσω των γενετικών εμβολίων.


8. Επίσημες μελέτες αποδεικνύουν πως τα εμβόλια προκαλούν νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού έτσι ώστε να μην τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία των πανδημιών.


9. Οι εμβολιασμένοι και κολλούν και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό έτσι ώστε να μην υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Μάλιστα ουδεμία διαφορά υπάρχει στο ιϊκό φορτίο μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.


10. Τα παρόντα γενετικά εμβόλια είναι έναν επιβαλλόμενο παγκόσμιο ιατρικό πείραμα και δεν εξασφαλίζουν τις απαραίτητες ιατρικές προϋποθέσεις ασφάλειας και αποτελεσματικότητας σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς περί φαρμάκων και εμβολίων.


11. Ενώ υπάρχουν πρωτόκολλα θεραπείας και φαρμάκων του κορωνοϊού προωθούνται από το κράτος τα εμβόλια παρόλη την επικινδυνότητα των. Αυτό καθιστά πολύ ύποπτη την κρατική διαχείρηση και επιβολή της υποχρεωτικότητας.


12. Συγκεκριμένα νοσοκομεία όπως αυτό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα όπου οι γιατροί εφήρμοσαν δικές τους στρατηγικές θεραπείας και δεν ακολούθησαν τα επίσημα διεθνή πρωτόκολλα είχαμε θεαματικά αποτελέσματα.


Έτσι στους 1000 νοσηλευμένους από κορωνοϊό διασωληνώθηκαν μόνο 16 και πέθαναν μόνο 8 όπως μας ενημέρωσε το εκεί ιατρικο προσωπικό. Αντίθετα σε νοσοκομεία όπου ακολούθησαν τα διεθνή πρωτόκολλα η θνησιμότητα και οι διασωληνώσεις έφθαναν συχνά και στο 50% των νοσηλευόμενων από κορωνοϊό.


Εν κατακλείδι,


Εφόσον ο δημόσιος υπάλληλος ή ο ιδιώτης προσκαλείται να συμμορφωθεί προς μία ιατρική πράξη εκ της οποίας επαπειλείται κίνδυνος βλάβης της υγείας του και το Κράτος ή ο εργοδότης κατά περίπτωση εν αντιστοιχία καθίστανται ηθικοί αυτουργοί προς την προσταγή αυτή, ήτοι εις το να υποβληθεί ο εκάστοτε εργαζόμενος, υπό της επίδρασης απειλής απώλειας της εργασίας του και υπό το καθεστώς απειλής να συναινέσει εν γένει, παρά την εκπεφρασμένη βούλησή του προς μία ιατρική πράξη, το Κράτος ή οι εργοδότες υποχρεούνται όπως δηλώσουν ρητώς και ανεπιφυλάκτως εφόσον λοιπόν εξαρτούν το δικαίωμα της εργασίας των, προς μία ιατρική πράξη, ότι θα αναλάβουν καθ’ ολοκληρίαν τις αστικές και ποινικές ευθύνες οι οποίες επάγονται, τόσο των εργαζομένων όσο και των κληρονόμων τους, από τυχόν αιτιώδη πρόκληση βλάβης εις την υγεία τους.


Με εκτίμηση


Ημερομηνία / τόπος


Δίκτυο Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible