Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://bit.ly/Kyrios-Ihsous-Hristos
Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ἡ Νεοεποχίτικη πλάνη τῶν “ἐλιξήριων ἀνώτερης ἐνέργειας”

Η ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ‘’ΕΛΙΞΗΡΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ’’
 
(Προβάλλεται από κέντρα εναλλακτικών θεραπειών,  παραπλανώντας αρκετούς Χριστιανούς)
 
Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
 
Σε κέντρα Νεοεποχίτικων εναλλακτικών θεραπειών προβάλλεται και η εναλλακτική  πλάνη των Divine Life Elements, των καλουμένων  θεϊκά στοιχεία ζωής ή στοιχεία θεϊκής ζωής.  Χρειάζεται περισσότερη επεξήγηση για να αντιληφθεί κανείς, ότι η εναλλακτική  αυτή ‘’θεραπεία’’ άπτεται μεταφυσικών ορίων; Δεν είναι τυχαίο εξάλλου  η πλάνη αυτή καλείται «θεϊκά στοιχεία ζωής».  Ως γνωστό οι Νεοεποχίτικες αυτές πλάνες είναι απότοκες προγενεστέρων ινδουϊστικών πλανών.
Και μόνη η ονομασία «στοιχεία θεϊκής ζωής», αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πόσο επικίνδυνες είναι για τον ανυποψίαστο Χριστιανό που επισκέπτεται ένα τέτοιο κέντρο εναλλακτικών θεραπειών, όπως το ρέϊκι, , την αγγελοθεραπεία (δαιμονοθεραπεία), την ολιστική ιατρική, την ολιστική γιόγκα, την ολοθεραπεία των έξη αισθήσεων, την καλούμενη ως θεραπευτικό οραματισμό, την ‘’πνευματική θεραπευτική θαυματοθεραπεία’’ κλπ, είναι και η κβαντική ‘’θεραπεία’’ και κβαντική μεταφυσική πλάνη κλπ.
Και μόνη η επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας αναμονής, ενός τέτοιου κέντρου εναλλακτικών θεραπειών αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι βρίσκεται στον προθάλαμο της όντως ‘’μεταφυσικής’’   αθεΐας.
Τα καλούμενα ελιξίρια ανώτερης ενέργειας (Divine Life Elements) ή καλούμενα στοιχεία θεϊκά στοιχεία ζωής ή στοιχεία θεϊκής ζωής, με ότι κουβαλά αυτή η μεταφυσική αθεϊστική πλάνη, είναι φορτισμένα διαδίδουν «με ψηλές δονήσεις, κωδικούς φωτός, αγάπης κλπ, ». 
Διαδίδουν επίσης την πλάνη ότι τα  ελιξίρια ανώτερης ενέργειας, βοηθούν τον άνθρωπο να ανακαλύψει και πάλι την Πηγή, την Ουράνια Πηγή, την Πηγή της Ζωής (τα κεφαλαία δική τους επινόηση για διάδοση της πλάνης αυτής).
Ποιος είναι η πηγή της ζωής για τις εναλλακτικές πλάνες της ‘’μεταφυσικής’’   αθεΐας;  Αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της εναλλακτικής αυτής πλάνης που προβάλλεται σε κέντρα εναλλακτικών θεραπειών.
Πόσοι Χριστιανοί έχουν επισκεφθεί τέτοια κέντρα εναλλακτικών θεραπειών δεν δοκίμασαν και αυτή τη μεγάλη πλάνη;  Τόσο δύσκολο είναι λοιπόν να αντιληφθεί κανείς η ενασχόληση με μια από τις προβαλλόμενες Νεοεποχίτικες εναλλακτικές πλάνες, οδηγεί πολλές φορές και σε άλλες τέτοιες πλάνες;  

http://aktines.blogspot.gr/2015/09/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ