Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Θαῦμα Ἁγίου Ραφαήλ: «Θά σᾶς βοηθήσω, νά κάνετε ὑπομονή!»

 Με την επιστολή μου προς την Αδελφότητα του Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι Μαραθώνος θέλω να αναφέρω και εγώ κατωτέρω ένα γεγονός το οποίο μας συνέβη. Το καλοκαίρι του 2014, η γυναίκα του αδελφού μου αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.

Λόγω της οικονομικής κρίσης και την φροντίδα της άρρωστης μητέρας της άρχισε να εμφανίζει κάποια συμπτώματα όπως νευρικότητα, αϋπνία και μεγάλο άγχος. Ο αδελφός μου έφερε γιατρό νευρολόγο στο σπίτι ο
οποίος της έδωσε φαρμακευτική αγωγή και της είπε να τον ενημερώνει για την εξέλιξη της υγείας της.

Στην αρχή, έπινε τα φάρμακά της, στη συνέχεια όμως δεν τα ήθελε. Μετά από λίγες ημέρες άρχισε να φέρεται εντελώς παράλογα, να πετάει πράγματα του σπιτιού της έξω στο δρόμο, και να περιπλανιέται για ώρες στους δρόμους. Επήγαινε ο άνδρας της με το παιδί του και την έφερναν πίσω.

Η γειτονιά που την έβλεπε σε αυτή την κατάσταση την λυπόταν πολύ. Η ζωή τους είχε γίνει μαρτύριο. Ο αδελφός μου έφερε και άλλο γιατρό, ο οποίος μόλις την είδε του είπε ότι πρέπει να εισαχθεί σε Νευρολογική Κλινική.

Τότε αυτή άρχισε να φωνάζει ότι δεν θέλει να πάει στο Νοσοκομείο και τους έδιωξε από το σπίτι. Με επήρε τηλέφωνο από το κινητό του και με ενημέρωσε για ό,τι είχε συμβεί. Εγώ, του είπα να έρθει με το παιδί να μείνουν στο σπίτι μου για όσες ημέρες ήθελαν.

Ο ανηψιός μου, επειδή ήταν πολύ εξαντλημένος, στις 3 η ώρα το μεσημέρι πήγε να κοιμηθεί. Εγώ κάποτε είχα επισκεφθεί το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι και ένας από τους αδελφούς μου είχε δώσει ένα μικρό εικονάκι του Αγίου, και ένα βαμβάκι εμποτισμένο στο λαδάκι από το καντήλι του Αγίου Ραφαήλ.
Το είχα δώσει στον ανηψιό μου και του είπα να προσεύχεται στον Άγιο για την υγεία του και την πρόοδό του στη σχολή.
Το παιδί 4 η ώρα ενώ κοιμόταν ξύπνησε και με χαρά τον άκουσα να με φωνάζει «Θεία είδα τον Άγιο Ραφαήλ στον ύπνο μου, όπως είναι στην εικόνα που μου είχες δώσει στεκόταν στον αέρα κοντά στο κρεβάτι μου και μου είπε «Θα σας βοηθήσω, να κάνετε υπομονή».
Εγώ, μόλις το άκουσα συγκινήθηκα πολύ και ευχαρίστησα τον άγιο που δεν μας εγκατέλειψε και ανταποκρίθηκε στις προσευχές μας.

Την επόμενη ημέρα ο αδελφός μου επήγε στο σπίτι του, για να δει τί κάνει η γυναίκα του και του είπαν οι γείτονες ότι έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία γιατί τους ενοχλούσε από τις φωνές της. Η αστυνομία με συνεννόηση με τον γιατρό που είχε φέρει ο αδελφός μου την επήγαν σε νευρολογική κλινική! Η βελτίωση της υγείας της έγινε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι επερίμεναν οι γιατροί. Επήρε εξιτήριο και συνέχισε την αγωγή στο σπίτι.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αποκαταστάθηκε πλήρως η υγεία της και τώρα είναι πολύ καλά, ευτυχισμένη και χαρούμενη με την οικογένειά της, όπως ήταν παλαιότερα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Άγιο Ραφαήλ και τον παρακαλώ να είναι προστάτης σε όλη την οικογένειά μας.
 
Με αγάπη και σεβασμό
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΤΕ ΟΜΙΛΙΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ- ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...