Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ἡ ἅμεση θαυματουργική ἐπέμβαση καί ἐμφάνιση τοῦ ὁσίου Γεωργίου Καρσλίδη τοῦ θαυματουργοῦ καί ἡ συμβουλή τοῦ ἁγίου Πατρός ἡμῶν Ἰωάννη Καλαΐδη.

Πριν από λίγα χρόνια, ένα συγγενικό μου πρόσωπο υπέφερε από ένα πρόβλημα υγείας. Στην Ιερά Μονή της Σίψας πηγαίναμε για προσκύνημα, επί πολλά έτη, διότι είχαμε ως οικογένεια σε μεγάλη ευλάβεια τον άγιο Γεώργιο Καρσλίδη. Αποφασίσαμε να ζητήσουμε την βοήθειά του Αγίου και επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή της Αναλήψεως, όπου βρίσκονται τα χαριτόβρυτα λείψανά του. Μετά από την παράκλησή μας στον Άγιο και με τις ευχές της γερόντισσας Πορφυρίας και των αδερφών, ο άγιος θαυματούργησε άμεσα και το πρόβλημα της υγείας δεν υπήρχε πλέον!
Το ίδιο βράδυ πριν κοιμηθούμε, ακούσαμε δίπλα μας θόρυβο, σαν κάποιος να έσερνε τα βήματά του! Άνοιξα την πόρτα του μπαλκονιού αλλά δεν υπήρχε κάτι που να δικαιολογούσε αυτόν τον θόρυβο.
Το επόμενο πρωί, συζητώντας γι' αυτό το γεγονός με την οικογένειά μου, θυμηθήκαμε ότι όπως αναφέρεται στην βιογραφία του Αγίου, ο Όσιος Πατήρ κάνει εμφανή την παρουσία του, σέρνοντας τα πόδια του, διότι ήταν εκεί χτυπημένος από τις σφαίρες, κατά την προσπάθεια δολοφονίας του από τους κομμουνιστές, στα δύσκολα χρόνια των διωγμών, στην Ανατολική Ευρώπη!
Αυτό το μεγάλο θαύμα που βιώσαμε δημοσιεύω σήμερα, ενθυμούμενος τον άγιο Πατέρα μας Ιωάννη Καλαΐδη, ο οποίος με είχε συμβουλεύσει σε παρόμοιο γεγονός, να ομολογώ τα θαύματα προς δόξαν του Θεού και των Αγίων του!
Η αγία ευχή του Οσίου Γεωργίου της Σίψας, του θαυματουργού και του αγίου Πατρός Ιωάννη, να μας συνοδεύουν πάντοτε! Αμήν!


Μιλτιάδης Τσεσμετζής - εκπαιδευτικός


https://apantaortodoxias.blogspot.com/2021/11/blog-post_61.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible