Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ὅταν οἱ ἀριθμοί ἀποκαλύπτουν τήν ἀλήθεια

Επειδή σήμερα πολλοί κόπτονται στο όνομα της επιστήμης, δυστυχώς ακόμα και ιεράρχες αντικατέστησαν την πίστη τους στον Χριστό με την πίστη στην επιστήμη (ή την κοσμική εξουσία που κρύβεται πίσω από αυτήν), θα χρησιμοποιήσω και εγώ σήμερα την επιστήμη για να τεκμηριώσω αυτά που θα σας πω.
Η επιστήμη που επικαλούνται είναι η επιστήμη πίσω από το μικροσκόπιο που ελάχιστοι «βλέπουν» αυτά που ανακοινώνουν ότι βλέπουν. Αλλά κανείς από εμάς τους κοινούς θνητούς δεν έχει πρόσβαση στην γνώση αυτών που μας ανακοινώνουν.
Υπάρχει όμως και η επιστήμη που μπορούμε όλοι, εφόσον το θελήσουμε να έχουμε πρόσβαση και απόδειξη. Είναι η επιστήμη των μαθηματικών με το παρακλάδι της την στατιστική.
Ας μιλήσουμε λοιπόν με την μαθηματική γλώσσα που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.
Η στατιστική υπηρεσία μας πληροφορεί ότι το έτος 2017 (που δεν υπήρχε κανένας ιός) ο αριθμός των θανάτων στην Ελλάδα ήταν 124.500, επί συνόλου 10 εκατ. κατοίκων.
Κατ’ αναλογία στην Ιταλία με 60,5 εκατ. πληθυσμό (με δεδομένες ανάλογες κοινωνικές και κλιματολογικές συνθήκες) υπάρχουν περίπου 753.000 νεκροί σε έναν χρόνο.
Με μια απλή διαίρεση μαθαίνουμε ότι το 2017 πέθαιναν κάθε ημέρα:
- Στην Ελλάδα (350) και στην Ιταλία (2116)
Αν κάποιος πάρει στατιστικά στοιχεία κηδειών σε μια μητρόπολη θα διαπιστώσει ότι ο αριθμός των θανάτων τον χειμώνα και κυρίως τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο είναι αυξημένος κατά πολύ από τον γενικό μέσο όρο.
Μπορούμε λοιπόν ασφαλώς να υποθέσουμε ότι κάθε ημέρα του Φεβρουαρίου πεθαίνουν: Στην Ελλάδα 500 και στην Ιταλία 3000.
Ποια είναι η πληροφόρηση που παίρνουμε από τα ζόμπι των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης οι οποίοι συνήθως αγνοούν τις 4 πράξεις της αριθμητικής.
Ακούμε: «Σήμερα στην Ιταλία υπήρξαν 300 νεκροί». Ο απλός ανυποψίαστος λάτρης της απαθούς τηλοψίας συνήθως σκέφτεται τον χώρο του. Φαντάζεται ότι κατά την δική του (με άγνοια μαθηματικών αναλογία) και στην πόλη του σε λίγο θα υπάρχουν 300 νεκροί. Ο τρόμος του θανάτου τον καταλαμβάνει και τρέχει για αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και στολή αστροναύτη.
Αν θέλουν να μας επιτρέψουν στοιχειωδώς να σκεφτούμε θα μας δώσουν την εξής πληροφορία, την οποία ως γνωστόν ποτέ δεν δίνουν.
Πριν ένα χρόνο την ίδια ημέρα στην Ιταλία υπήρξαν 3000 νεκροί. Σήμερα (υπό την επήρεια του ιού) οι νεκροί είναι 3300.
Άρα ασφαλώς και εμείς θα βγάλουμε το συμπέρασμα ότι πράγματι οι επιπλέον 300 οφείλονται στον ιό και επομένως υπάρχει θέμα επιδημίας.
Αν υπάρχουν ακόμα σκεπτόμενοι στην χώρα λοιπόν πρέπει να απαιτήσουν μόνο αυτήν την πληροφόρηση. Πόσοι πέθαναν πέρυσι σε μια ημέρα και πόσοι τώρα την ίδια ημέρα.
* Βέβαια ότι στην Ελλάδα πέθαναν 3 που κατά δικές τους πληροφορίες, ήταν με άθλιο ιατρικό ιστορικό, και αυτό οδηγεί σε πανικό πανδημίας, χρήζει εξέτασης ψυχιάτρου αυτών που το λένε.
Τα μαθηματικά λοιπόν αδέλφια (μια απλή διαίρεση) είναι η πραγματική επιστήμη που αποκαλύπτει την αλήθεια!
ΥΓ: Η εκκλησία της Ελλάδος μπορεί εξαιρετικά εύκολα να διαπιστώσει αυτούς τους αριθμούς από τα αρχεία της που καταγράφονται οι κηδείες, με δεδομένο ότι ακόμα στην Ελλάδα εξακολουθούν να γίνονται θρησκευτικές κηδείες.

https://ealoellas.blogspot.com/2020/03/blog-post_17.html?m=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible