Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

666 υπολογισμοι και σχετικές εἰδήσεις. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΓΝΑΤΙΑ- Ἐκπλήρωση προφητειών;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.imdleo.gr/htm/666_yp.htm#egnatia
Υπολογισμός του αριθμού ονόματος.
Στην Ελληνική γλώσσα, οι αριθμοί αντιστοιχούν σε αριθμούς, όπως παρακάτω:
α 1 Παράδειγμα:
Ιησούς = 10+8+200+70+400+200=888 (προσέξτε ότι στο όνομα Ιησούς κρύβεται η τρις άπειρη, Τριαδική κατά τον αριθμό των προσώπων, Θεία φύση! Το 8 στην εκκλησία είναι σύμβολο της απείρου αιωνιότητος, όπως ακριβώς το πλαγιαστό οκτώ είναι το σύμβολο του απείρου στα μαθηματικά!)
Επίσης:
Βενέδικτος = 2+5+50+5+4+10+20+300+70+200=666
Ιαπετός = 10+1+80+5+300+70+200=666
(το αντίστοιχο του Ιάφεθ στην Ελληνική)
Νώε = 50+800+5=855
Λατείνος = 30+1+300+15+50+70+200=666
(όνομα που χρησιμοποίησαν από παλιά οι Πατέρες. Που να έβλεπαν τώρα που κατάντησαν οι Λατείνοι!)
β 2
γ 3
δ 4
ε 5
στ 6
ζ 7
η 8
θ 9
ι 10
κ 20
λ 30
μ 40
ν 50
   Σημείωση: Πρέπει να τονισθεί ότι κακός αριθμός δεν υπάρχει. Αν υπολογίζουμε, επειδή μας είπε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη, το όνομα κάποιων προσώπων για να δούμε αν δίνει 666, αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά, χωρίς να λάβουμε υπ' όψιν τα έργα του, πρέπει να υποπτευόμαστε κάποιον σαν Αντίχριστο.
   Επί πλέον ο τελικός Αντίχριστος, δεν έχει εμφανισθεί ακόμη, και ούτε θα εμφανισθεί πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μετά τον πόλεμο και μετά την επακολουθούσα περίοδο ειρήνης.
   Για μας έχει σημασία κυρίως η διαφήμιση του αριθμού του Αντιχρίστου στις ημέρες μας, δηλ. η παρακολούθηση της εξέλιξης του "Μυστηρίου της Ανομίας", κατά τον Απόστολο Παύλο (2α Θεσ. Β-7). Από αυτή την άποψη, αυτοί που σφραγίζονται τώρα, στην Αμερική κυρίως, για λόγους οικονομικούς, ασφαλείας κλπ, όπως και τα σατανιστικά ροκ συγκροτήματα που διαφημίζουν το 666, όλοι αυτοί εργάζονται από τώρα προωθώντας το μυστήριο αυτό της ανομίας, και την επικείμενη άνοδο στην εξουσία του ίδιου του τελικού και κατ' εξοχήν Αντιχρίστου.
   Η εμφάνιση του bar code, το 1973, θα ήταν από θρησκευτική άποψη χωρίς σημασία για μας, αν δεν περιλάμβανε στην original UPC (Universal Product Code), και στην Ευρωπαϊκή τυποποίηση EAN 13, τα τρία 6άρια οδηγούς ή μπάρες ασφαλείας, από τα οποία προήλθε και ο λαϊκός χαρακτηρισμός "σύστημα 666". (Διαβάστε και από τον γ. Παίσιο)
   Είναι ενδιαφέρον ότι ο επινοήσας το barcode George J. Laurer, εργαζόταν στην IBM το 1971, και πήρε την εντολή να φτιάξει "τον καλύτερο κώδικα και το πιο κατάλληλο σύμβολο για την βιομηχανία των τροφίμων". Ο ίδιος στο site του στο internet, απαντώντας στην ερώτηση (&6, ερ.#1) αν οι προεξέχουσες γραμμές στον κώδικα U.P.C. ταιριάζουν με 6άρια, λέει με κεφαλαία: "Ναι, ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ με τον κωδικό του 6". Και αφού πολύ συνοπτικά δίνει τα μέρη (modules) του 6 στον κώδικα, λέει: "Δεν υπάρχει τίποτα εφάμαρτο σ' αυτό. Ούτε έχει καθόλου να κάνει με το "σημάδι του Θηρίου" (Αποκ. ΙΓ-18), Είναι απλά μια σύμπτωση, όπως το γεγονός ότι το όνομα, όνομα πατρός και επώνυμό μου όλα έχουν 6 χαρακτήρες!
αποθ. σελίδα (αγγλικά)
To barcode της IBM έγινε το αποδεκτό πρότυπο για την βιομηχανία τροφίμων, το Μάϊο του 1973 από το UGPCC (Uniform Grocery Product Code Council). ή αποθ. σελίδα (αγγλικά)
Διαβάστε σύντομη ανάλυση του barcode υπό ΛΜΔ
     Έτσι εντελώς ...κατά σύμπτωση θα ελέγχονται τα τρόφιμα με την επινοηθείσα για αυτόν ακριβώς το λόγο κωδικοποίηση (του barcode - χαράγματος), ώστε δεν θα μπορεί κανείς να πουλάει ή να αγοράζει, αν δεν την έχει!

    Σαν παράδειγμα διπλού υπολογισμού, δίνεται από παλιότερο κατέβασμα από (προτεσταντικό) site, με βελτίωση της διαμόρφωσης από εμάς για να διαβάζεται πιο άνετα, το αρχείο: Clinton_num.pdf (119 ΚΒ), που αφορά το πλήρες όνομα του Κλίντον, και τον αριθμό του σε Εβραϊκά και Ελληνικά (=666;). Δείτε και τι πιθανόν τον αφορά στην προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Όταν ξεσπάσει πόλεμος στην Δαλματία (1999), και εμφανισθεί ο σημαδεμένος άνθρωπος, πρωταγωνιστής στα αίσχη, κοντά θα είναι η συντέλεια του κόσμου». (1,4ΜΒ)
     Ο τέως πρόεδρος Clinton και η γυναίκα του αυτοπροβάλλονται σαν Σιωνιστές.
Ο τέως αμερικανός πρόεδρος Clinton μιλώντας στους Εβραίους με το σκουφάκι, κατά την επίσκεψη που έκανε με τη Hillary σε Ισραήλ και Ιορδανία. Στην Ιορδανία εννοείται το σκουφάκι το έβγαλε...Η Hillary Clinton με το εξάγωνο αστέρι του Ισραήλ στην πλάτη, μιλάει στο Αρχηγείο του Magen David Adom, στους εκεί Εβραίους. (Αυτά από το site της Χίλλαρυ).- Hillary Clinton 2008 Democrat  Infant/Toddler T-
Ενδιαφέροντα είναι τα μπλουζάκια με τα οποία η  Hillary Clinton διαφημίζει την υποψηφιότητά της για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.
    Δεν χρειάζονται πρόσωπα στα μπλουζάκια, όταν όλοι θα έχουν γίνει νούμερα, και μάλιστα του συστήματος barcode, κοινώς 666!

Η διαφήμιση λέει: Hillary 2008. For the Hillary Clinton vote. (Για την ψήφο στην Χίλλαρυ Κλίντον)
    Το κατάστημα του ιντερνέτ που πουλάει τα μπλουζάκια barcode, διαφημίζει τέτοια για τους αστέρες της Ροκ, για παντρεμένους, ανύπαντρους κλπ, μέχρι για τον Σάντα (ένα είδος ’ϊ Βασίλη) και αγόρια και κορίτσια των Χριστουγέννων! Αλλά η μοναδική πολιτικός, ως τώρα, που προβάλλεται έτσι, και με τη σειρά της προβάλλει το barcode είναι η Κλίντον...
      Επειδή φαίνεται ότι η εκμετάλλευση του 666 σαν αθροίσματος του πλήρους ονόματος του Κλίντον βοηθούσε τους Ρεπουμπλικάνους, οι Δημοκρατικοί με τη σειρά τους ανακάλυψαν στο όνομα του Bush επίσης το 666!
G = 3 (gimel)
e = 5 (heh)
o = 70 (ayin)
r = 200 (resh)
g = 3 (gimel)
e = 5 (heh)
B = 2 (beth)
u = 70 (ayin)
s = 300 (shin)
h = 8 (cheth)
Σ=  666
      Όπως όμως είπαμε, επειδή στο Εβραϊκό αλφάβητο δεν υπάρχουν φωνήεντα, μετά στο όνομα του Μπους δεν ελήφθη υπ' όψιν το αρχικό του πατρωνύμου, δηλ. πολλές φορές δεν τηρούνται οι ίδιοι κανόνες κατά την ψηφιοποίηση, μπορεί να φτάνουμε σε ίδιο αποτέλεσμα, αλλά αυτό να είναι ενδεικτικό όχι τόσο αντικειμενικό όσο όταν η ψηφιοποίηση γίνεται στα Ελληνικά. Στα Ελληνικά και μάλιστα μόνο στο όνομα, διότι ο Αντίχριστος σαν απόλυτος άρχων ένα όνομα θα έχει, και δεν θα χρειάζεται να διευκρινισθεί ποιος είναι από το επώνυμό του, δεν υπάρχουν τέτοιες αμφισβητήσεις. Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη αναφέρεται με τα Ελληνικά γράμματα χξστ στον αριθμό που θα δίνει το όνομά του. Μέχρι τότε μπορούμε να πειραματιζόμαστε με διάφορα ονόματα, και με διάφορους τρόπους, αλλά καλό είναι να μη μας απασχολεί υπερβολικά το θέμα, διότι η σοφία του Θεού δεν είναι αριθμοσοφία του κόσμου τούτου!
    Πρέπει να είμαστε ικανοί να διακρίνουμε από την πνευματική ποιότητα των έργων κάποιου το ποιος είναι. Στην εποχή του τελικού Αντιχρίστου, επειδή δεν θα υπάρχουν μέχρι την εκλογή του εμφανή εις βάρος του στοιχεία, αλλά θα διαφημίζονται με υποκρισία μόνο τα καλά, γι' αυτό αφ' ενός θα εμφανισθούν οι 2 προφήτες Ηλίας και Ενώχ που θα προειδοποιούν τον κόσμο ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος, και αφ' ετέρου τα ψηφία του ονόματός του αθροιζόμενα θα δίδουν 666. Επομένως μέχρι τότε δεν πρέπει να χάνουμε πολύτιμο χρόνο σε μάταιες αναζητήσεις.
      Οι πράξεις των ανθρώπων, μαζί με τους λόγους και τις σκέψεις τους θα τους κρίνουν την ημέρα της Κρίσεως, όχι ο αριθμός του ονόματός τους!
       ..."Λέγω δε υμίν ότι πάν ρήμα αργόν (ανώφελο πνευματικά) ό εάν λαλήσωσιν οι άνθρωποι, αποδώσουσι περί αυτού λόγον εν ημέρα κρίσεως". (Ματ. Ιβ-36).
     Ο αριθμός του ονόματος του "θηρίου" χαρακτηρίζει κυρίως τα χρόνια κοντά στον Αντίχριστο, δηλαδή την εποχή μας, και καλεί τους Χριστιανούς σε επαγρύπνηση.
      Βάσει των όσων ειπώθηκαν πιο πριν, ισχύει και για το χαρακτηριστικό www που προηγείται από οποιαδήποτε σύνδεση στο internet η αντιστοιχία:
(Στα Εβραϊκά): www=666 ! (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε πριν, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).
    Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται.
     Το 1993 τρεις μοναχοί στο ξακουστό μοναστήρι της Όπτινα, στην κεντρική Ρωσία, που από το 14ο αιώνα είναι το πνευματικό κέντρο της Ρωσίας, δολοφονήθηκαν άγρια με αμέτρητες μαχαιριές, το βράδυ της Αναστάσεως. Το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε είχε χαραγμένο το 666. Όπως ομολόγησε ένας από τους δράστες που συνελήφθη αργότερα, επίτηδες σκότωσαν τους μοναχούς στα πλαίσια σατανικής λατρείας.
     Ο νέος ιερομάρτυρας Ιωάννης της Santa Cruz (5/18-5-1985), μερικούς μήνες πριν από την δολοφονία του, είδε στην εκκλησία του ότι άγνωστοι οπαδοί του σατανά, χρωμάτισαν το 666 και το σατανικό αστέρι (πεντάλφα) στη μπροστινή είσοδο του ναού.
      Όταν όμως, προ Χριστού, ο Σολομών έπαιρνε 666 τάλαντα το χρόνο από τους γύρω λαούς, αυτό δεν γινόταν με τρόπο κακό, διότι οι λαοί τα έδιδαν από μόνοι τους, αναγνωρίζοντας και μόνο από τη σοφία του Σολομώντος, ότι πράγματι ο αληθινός Θεός ήταν αυτός για τον οποίο χτιζόταν ο ναός. Εξ άλλου αναγνώριζαν την ειρηνική διάθεση του Σολομώντος, και αυτός ήταν πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν επέτρεψε ο Θεός στον πατέρα του τον Δαβίδ να χτίσει εκείνος το ναό, παρά την ιδιαίτερη αγάπη του σ' αυτόν, διότι είχε βάψει τα χέρια του με αίμα.
        Και αν πάτε σε μια διεύθυνση που έχει το Νο 666 αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος μένει εκεί είναι Αντίχριστος. Το ίδιο μπορεί να γίνει σε ένα ξενοδοχείο κ.ο.κ.
       Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν μας για να κρίνουμε αν πρέπει να λάβουμε σαν σημείο (σημάδι) των καιρών το γεγονός ότι διαφημίζεται στις ημέρες μας όχι μόνο το 666, αλλά επί πλέον ότι υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ www και 666. Και αυτό είναι, ότι μέσω ιντερνέτ διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του εμπορίου! Και όσο πάει αυτό αυξάνει λογαριθμικά. Επομένως όταν επίσημα δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί, παρά μόνο όσοι έχουν το 666, τότε ούτε μέσω ιντερνέτ θα μπορεί να υπάρξει αγοραπωλησία για τους Χριστιανούς, επειδή ο Αντίχριστος θα έχει μπλοκάρει για τον εαυτό του και το ιντερνέτ. Μπορεί μάλιστα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγοραπωλησία να ερωτάται αν αποδέχεται να δώσει ισόθεες τιμές, μέσω της φωτογραφίας του, στον Αντίχριστο, και μετά να του επιτρέπεται η εμπορική πράξη.
      Όπως όλα τα σφραγισμένα προϊόντα φέρουν το "666" και θα είναι προσιτά μόνο στους αντίχριστους ανθρώπους της εποχής εκείνης, το ίδιο θα γίνεται και με το ιντερνέτ. Το χρήμα που θα διακινείται μέσω ιντερνέτ θα είναι για όσους έχουν σφραγισθεί, και έχουν έτσι ένα έγκυρο αριθμό συναλλαγής, που μπορεί να ελέγχεται με σκανάρισμα του χεριού ή του μετώπου πριν ή και κατά την παραλαβή των παραγγελμένων προϊόντων. Επομένως είναι σοβαρή, και καθόλου δεν απορρίπτεται, η προειδοποιητική πλευρά της αντιστοιχίας μεταξύ www και 666. Μάλιστα το www δεν είναι τρία απλά γράμματα που πατάμε πριν μπούμε στο internet. Είναι μια ολόκληρη υπηρεσία η οποία καλείται με αυτόν τον κωδικό για να μας επιτρέψει την χρησιμοποίηση του internet. (Δείτε σχετικό swf )   
Και επί τη ευκαιρία για το πρωτόκολλο του internet: 
Γενικά όταν ευφημίζεται το 666, τότε αυτό σημαίνει ότι μπήκαμε στην τελική περίοδο των γεγονότων της Αποκαλύψεως, όχι αναγκαστικά όμως στα χρόνια της εμφάνισης του τελικού Αντιχρίστου.
     Οι προειδοποιήσεις μέσω της εμφάνισης στο προσκήνιο του συστήματος barcode, ή όπως αλλιώς λέγεται "συστήματος 666" λόγω της ύπαρξης επάνω του των τριών εξαριών οδηγών, ιδιαίτερα εμφανών στο Ευρωπαϊκό πρότυπο, όπως εξηγείται στις προφητείες, είναι σοβαρές για τους εξής κυρίως λόγους:
    -Δεν είχε ποτέ μαζικά χρησιμοποιηθεί αυτός ο αριθμός, όπως τώρα που χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.  Όταν το χρήμα μάλιστα, όπως λέγεται, γίνει πλαστικό, χωρίς μετρητά, και κατόπιν μέσα σε εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ, η εξάπλωση του 666 θα είναι συντριπτική. Για να συνηθίσει ο κόσμος, αρχίζει από την Ασία  να προβάλλεται μια νέα μορφή συναλλαγής, μέσω "έξυπνων καρτών" (μόνο στην Ιαπωνία δραστηριοποιούνται πάνω από 500 εταιρείες) που θα χρησιμοποιούνται από την κινητή τηλεφωνία για συναλλαγές μικρού ύψους (αρχικά μικρότερες των 25$), χωρίς υπογραφή κατόχου ή pin.
     Και τώρα στην Ευρώπη η Visa προωθεί το ίδιο σύστημα με μικροδιαφορές: «Κινητά τηλέφωνα που πληρώνουν, πιστωτικές κάρτες με ενσωματωμένο μηχανισμό δημιουργίας κωδικού μιας χρήσης, πληρωμή εισιτηρίου με κάρτα...»  Δείτε: Visa από το μέλλον  
    -Κατά την Αποκάλυψη, την εποχή του Αντιχρίστου, το 666 θα είναι απαραίτητο σφράγισμα, όχι μόνο τότε στα προϊόντα, αλλά και στους ανθρώπους που θα θέλουν να συναλλαγούν. Δηλαδή έχομε διαρκώς αυξανόμενη χρήση, μέσω βέβαια της ανάλογης άσκησης ψυχολογικής πίεσης, του αριθμού αυτού, ή μάλλον συστήματος αριθμήσεως. Διότι ο γραμμωτός κώδικας είναι σύστημα αριθμήσεως.
      «Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.  Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξστ�. (Αποκ. ΙΓ 16-18).
    -Κατά τους Πατέρες όμως, όπως τον άγιο Εφραίμ το Σύρο, ο ’γιος Ιωάννης ο Θεολόγος ήξερε το όνομα του θηρίου (Αντιχρίστου), αλλά σε μας έδωσε μόνο τον αριθμό του. Αυτό αποδεικνύει ότι πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου έχει μεγάλη σημασία για μας ο αριθμός του ονόματός του, που θα είναι και ο αριθμός του σφραγίσματος, δηλ. το 666 !
     Σημειώστε ότι όπως παρατηρήσατε παραπάνω, ο χξστ΄ αναφέρεται στο 18ο στίχο (6+6+6=18), του 13ου κεφαλαίου, που αποτελεί σαν νούμερο (13) το "γούρι" των Εβραίων και τη "γρουσουζιά" των Χριστιανών! Στην πραγματικότητα βέβαια ο Αντίχριστος και το νούμερό του, θα είναι πανωλεθρία για όλη την Οικουμένη.
   - Τα νέα διαβατήρια με το RFID
   - Τα υποδέρμια RFID προκαλούν καρκίνο! Ήδη αυτό διαπιστώθηκε από επιστήμονες... Θα θέλατε να πεθάνετε πρόωρα, εσείς και τα ζώα σας, παίρνοντάς το για να κάνετε υπακοή στη Νέα Τάξη; «Ένας υποδόριος μηχανισμός ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να προκαλέσει βασανιστικούς πόνους, αν υποβληθεί σε μια ισχυρή πηγή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας», γράφει η ’λμπρεχτ.  Δείτε τι λέει η Dr. Katherine Albrecht  (αγγλικά)     και άλλοι
   - Το ξανασχεδίασμα της Μέσης Ανατολής (και της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης). Βέβαια Κουρδιστάν - Αρμενία κερδίζουν εδάφη, σύμφωνα και με ότι πρόβλεψε ο γ. Παίσιος! Δείτε το χάρτη
Δείτε στα αγγλικά γενικές πληροφορίες: Spooky Robert Gates Tapped to Redraw Middle East, by MICHEL CHOSSUDOVSKY undefined
    Καλός ο εκσυγχρονισμός, αλλά γιατί με το σήμα του 666 πάλι;
Βλέπετε αριστερά το σήμα που επιλέχθηκε για το "ΣΥΖΕΥΞΙΣ". Τα 3 6άρια μας θυμίζουν την εποχή που ζούμε: Την εποχή του 666, δηλ. την εποχή της συντελείας...

...και η κάρτα του πολίτη είναι έτοιμη για προώθηση!
Στα οικονομικά θέματα της χώρας δεν προωθείται τίποτα
από την κυβέρνηση για να καταστρέψουν την οικονομία,
για την δουλαγώγηση του πολίτη προωθούνται όλα γρήγορα.


«Την καθιέρωση της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου προωθεί η κυβέρνηση. Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία του πολίτη».
Δείτε ολόκληρη την είδηση της 21-4-2010  undefined

  - Η Εγνατία τελειώνει (λένε οι ειδικοί). Αλλά τότε ο καιρός πλησιάζει κατά τον ’γιο Κοσμά τον Αιτωλό.  «Όταν γίνει η Εγνατία οδός, τα στρατεύματα θα περάσουν από αυτήν. Η κεφαλή των στρατευμάτων θα φθάσει στην Κωνσταντινούπολη και η ουρά θα βρίσκεται στην Αυλώνα». (δείτε την 110η προφητεία). Γνωστή από τη Ρωμαϊκή εποχή με το όνομά της, η Εγνατία οδός, επέτρεπε στον ’γιο Κοσμά κατευθείαν αναφορά σ' αυτήν. Δείτε και τον σχετικό χάρτη με τις επικίνδυνες διασυνδέσεις της με τους βόρειους γείτονές μας. Διότι αν περάσουν από εκεί τα στρατεύματα, προερχόμενα από την Αυλώνα (Αδριατική), "αλλοίμονο στη Μακεδονία"... Ο χάρτης της ευρύτερης περιοχής (232KB) 
Περισσότεροι χάρτες και πληροφορίες για την Εγνατία οδό από άλλο site
«Έτοιμος έως το τέλος του έτους ο κεντρικός άξονας της Εγνατίας Οδού», λέει είδηση της 1-9-2008: «Ως τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί ο κεντρικός άξονας της Εγνατίας Οδού από την Ηγουμενίτσα μέχρι τους Κήπους Έβρου. Ως το τέλος του 2009 θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι κάθετοι άξονές της, συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων».
 Η κατάσταση του έργου τώρα  (από την κυρίως Εγνατία μένουν να κατασκευασθούν 4Km μόνο! αποθ.(Ιουνιος 2009, 0,76ΜΒ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ