Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία (Ξανά!).


ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ:
Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου 2009:
Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS.
Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη , (όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) .
Στο σημείο αυτό υπενθυμίζουμε ότι μόλις είχε αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Γ.Παπανδρέου ο οποίος άμεσα κατάργησε το Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης γι αυτό και η κ.Τζάκρη ονομάζεται “υφυπουργός”.
Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).
Ένα χρόνο αργότερα Εκλογές Νοέμβριος 2010:
το σχέδιο αφαίρεσης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:
Ο ΑΝΤ 1 ξαναέβαλε το γραφικό που χρησιμοποιούσε και στις εκλογές του 2009.

Αυτό με την παραποιημένη σημαία χωρίς τον Σταυρό.
Κανείς από τους παρευρισκόμενους επισκέπτες και σχολιαστές δεν το έθιξε….
Μήπως δεν το είδαν;
Δείτε στο βέλος πως “μετέτρεψαν” την Ελληνική σημαία:
Διαβάστε από το Ιστολόγιο: Ἀσυμπίεστος τις διαμαρτυρίες και τις γελοίες δικαιολογίες του ΑΝΤ 1 (αρχικά ότι έγινε λάθος και ότι θα το διορθώσουν και στη συνέχεια ότι είναι τάχα το γράμμα “Ε”) :

Ο ANT1 Αφαίρεσε τον σταυρό από την Ελληνική σημαία!

Μήπως μας προετοιμάζουν για κάτι; Σήμερα σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 έλειπε από την Ελληνική σημαία ο…σταυρός! Η εκπομπή αφορούσε την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων και όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται μια Ελληνική σημαία χωρίς…σταυρό! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, υπέπεσε στην αντίληψη των τηλεθεατών και το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας. Η απάντηση του σταθμού ήταν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από το κομπιούτερ που βγάζει την εικόνα και θα το διορθώσουν. Η ώρα περνούσε και η διόρθωση είχε βγάλει…κόκαλα ώσπου μετά από 3 ώρες και τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των τηλεθεατών, αναγκάστηκαν να πούνε ότι αυτό που φαίνεται στο σήμα της εκπομπής δεν είναι σημαία αλλά καλλιτεχνικό… Ε !!


Η εν λόγο εκπομπή, μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, συνεχίζει επίμονα να προβάλει το έκτρωμα αυτό χωρίς να υπολογίζει την αντίδραση των τηλεθεατών. Δείτε την εικόνα και τα συμπεράσματα δικά σας.Πάντα έτσι ξεκινάνε τα σχέδια τους: πρώτα μας το σερβίρουν δειλά-δειλά για να εξοικειωθούμε με την εικόνα και να δουν τις αντιδράσεις μας, μετά αρχίζουν και μας εθίζουν στην εικόνα αυτή και στο τέλος,όταν είναι σίγουροι ότι έχουμε βαρεθεί να αντιδράμε, περνάνε το σχέδιο τους. Όμως εδώ δεν θα τους περάσει.
Εδώ είναι ζήτημα πίστης και δηλώνουμε ότι ο σταυρός θα παραμείνει στην Ελληνική σημαία για όσο υπάρχει και ένας τελευταίος Έλληνας στον πλανήτη. Εμείς θα προτείνουμε να διαγράψετε από το τηλεκοντρόλ σας τον συγκεκριμένο σταθμό και να μην τον παρακολουθήσετε ποτέ πια δίνοντας έτσι ένα μήνυμα σε όσους αντίχριστους και ανθέλληνες ότι δεν μπορούνε να παίζουν με τα εθνικά σύμβολα και την πίστη του Ελληνικού λαού. Διαγράψτε από την τηλεόραση σας την αντίχριστη και ανθελληνική προπαγάνδα.
(http://asimpiestos.blogspot.com/2010/11/ant1.html)

Δείτε και το βίντεο:
(http://www.youtube.com/watch?v=5DKeDs1V6O8&feature=player_embedded)

Το ίδιο είχε κάνει ο ΑΝΤ και στις περσινές εκλογές (το 2009) :
Δείτε τις περσινές εικόνες (από το Ιστολόγιο koukfamily):
 (http://koukfamily.blogspot.com/2009/09/1.html)
 Τελικά μήπως μερικά πράγματα δεν είναι τυχαία;
Μήπως το σχέδιο αφαίρεσης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;;;
Διαμαρτυρηθείτε στο :
http://www.antenna.gr/webtv/contact , στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα:
Δεν τιμά το σταθμό σας η παραποίηση εθνικών συμβόλων , ως αυτή που αφορά το γεγονός ότι έχετε βάλει μία Ελληνική σημαία στην εικόνα που εκπέμπετε (κάτω δεξιά), χωρίς σταυρό!!! Θα πρέπει άμεσα να επανορθώσετε, γιατί η πράξη σας μπορεί να συνιστά ακόμη και ποινικό αδίκημα (άρθρο 181 ΠΚ περί προσβολής των συμβόλων του Ελληνικού κράτους) και προωθήστε το παρόν ΠΑΝΤΟΥ.
ΔΕΝ πρέπει να αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible