Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

UFO, Οὐφολογία: Μορφή ἀποκρυφισμοῦ πού κινεῖται στό χῶρο τοῦ πνευματισμοῦ.


...μικρή ιστορία
με
UFO.
Η όλη κίνηση βασίζεται στην ανασφάλεια του σύγχρονου ανθρώπου. Ο άνθρωπος προσμένει τη σωτηρία του από την επέμβαση δυνάμεων από έξω και άμεση βοήθεια από το διάστημα.

Οικουμενική Ζωή.
Η πιο γνωστή από τις κατευθύνσεις διάσωσης του κόσμου μέσω εξωγήινων, είναι η οργάνωση “Εργο διάσωσης του Ιησού Χριστού” ή “Οικουμενική Ζωή”. Ιδρύθηκε από τη Γερμανίδα Gabriele Wittek,
λογίστρια.

Ραελική Κίνηση.

"Μεσσίας” της κίνησης αυτής είναι ο Claude Vorilhon, πρώην αθλητικός συντάκτης και από το 1973 “Προφήτης και μεσσίας της εποχής της επιστήμης”.
ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ...
Μία μορφή αποκρυφισμού, που κινείται στο χώρο τού πνευματισμού είναι η πίστη στους εξωγήινους. 'Αρχισε το 1947 μέσω ενός πιλότου ιδιωτικού αεροσκάφους, τού Keneth Arnhold. Με το μικρό αεροπλάνο του πετούσε στην Πολιτεία τής Ουάσιγκτον πάνω από σειρά βουνών και είδε εννέα περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα, που δεν μπορούσε να τα προσδιορίσει. Πετούσαν πέρα-δώθε. Περιγράφοντας το γεγονός, ανέφερε πως πηδούσαν περίεργα δια μέσου τού αέρα και ακουγόταν σαν να εκσφενδονίζει κανείς δίσκους πάνω στο νερό. Εννοούσε φυσικά την ιπτάμενη συμπεριφορά των αντικειμένων και όχι το σχήμα τους.
'Ολα τα δημοσιεύματα στον τύπο ανέφεραν τα αντικείμενα αυτά σαν ιπτάμενους δίσκους και έτσι προέκυψε το όνομα αυτό. Το μυστήριο λύθηκε: ήταν εννέα πολεμικά αεροπλάνα που έκαναν τις δοκιμαστικές τους πτήσεις. 'Ομως το κύμα των UFO δεν σταμάτησε. Μέχρι σήμερα γίνεται λόγος γιά ιπτάμενους δίσκους και επιδεικνύονται μάλιστα και φωτογραφίες!
Σαν δεύτερη φάση εμφανίσθηκαν άνθρωποι που ισχυρίσθηκαν πως είχαν επικοινωνία μ’ αυτά τα αντικείμενα. Σχηματίσθηκε ο όρος “Contacter” (αυτός που έχει την επαφή). Ο πρώτος ήταν ο Georges Adamski, Πολωνός μετανάστης, που ισχυρίσθηκε πως συνάντησε στην πολιτεία της Καλιφόρνιας ένα ον από την Αφροδίτη. Την «επαφή» αυτή διατήρησε μέχρι το έτος του θανάτου του (1965).
Ο R. Hauth σε Συνδιάσκεψη εντεταλμένων γιά θέματα αιρέσεων και Κοσμοθεωριών πού πραγματοποιήθηκε στο Rothenburg της Γερμανίας (Μάρτιος 1990) παρατήρησε πως το γεγονός ότι η θερμοκρασία του πλανήτη αυτού δεν επιτρέπει την ύπαρξη ζωής, δεν προβλημάτισε τον Αdamski. Υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι δεν ήλθαν από το φυσικό, αλλά από το αιθερικό επίπεδο της Αφροδίτης! Οι πιστοί των UFO δέχονται την ύπαρξη κυβερνήτη διαστημοπλοίου, που τιμάται ιδιαίτερα με το όνομα Ashtar Sheran. στις 18 Ιουλίου 1952 ο Αμερικανός Georges van Tasseli έλαβε την πρώτη “διαταγή”. “Σας χαιρετώ, όντα του Σαρν, δηλαδή της γης. Σας χαιρετώ με αγάπη και ειρήνη. Είμαι ο Ashtar Sheran, κυβερνήτης τής περιοχής Quorda ενδιάμεσου σταθμού του Share, όλων των προβολών και όλων των κυμάτων. Μέσω τής συνόδου των 7 φώτων οδηγήθηκες σε μένα, εμπνεόμενος από το εσωτερικό φως, έτοιμος να βοηθήσεις τούς συνανθρώπους σου”. 'Ηταν το πρώτο «μήνυμα» από τον Ashtar Sheran! Το έτος 1953 εμφανίσθηκε μέσω άλλου προσώπου, τής Αμερικανίδας Ethel Hill και τής υπαγόρευσε ένα βιβλίο. Από τότε πύκνωσαν οι «εμφανίσεις» τού «κυβερνήτη» αυτού. Μάλιστα ο Ιταλός Eugeno Sirakusa ισχυρίζεται πως τον είδε στην ΑΙΤΝΑ και τον περιέγραψε σαν 2 μέτρα ψηλό, γαλάζια μάτια, γεμάτους ώμους, μακριά μαλλιά, ψηλό μέτωπο. Πρόσθεσε ακόμη ότι μιλούσε διάλεκτο, αλλά ήταν κατανοητός.
Η όλη κίνηση έχει την εξήγησή της στην ανασφάλεια του ανθρώπου σήμερα, μπροστά, στην απειλή ολοκληρωτικής καταστροφής του πλανήτη μας. 'Ετσι ο άνθρωπος προσμένει τη σωτηρία του από την επέμβαση δυνάμεων από έξω, με “κοσμική ακτινοβολία” και με άμεση βοήθεια από το διάστημα.
Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν οι πιστοί τού Ιταλού “προφήτου” Emman (Bianco), που συγκεντρώθηκαν στις 14 Ιουλίου 1960 στο σπήλαιο Montblanc γιά να γλιτώσουν από τον αναμενόμενο δεύτερο κατακλυσμό. Αυτή η σωτήρια επέμβαση εναλλάσσεται στις διάφορες οργανώσεις. Ας θυμηθούμε εδώ και την περίπτωση τής οργάνωσης των “μαρτύρων του Ιεχωβά” που αυτοανακηρύσσεται ως το “μόνο καταφύγιο” και ως νέα “κιβωτός” σωτηρίας.
Ο Γάλλος Michael Collin, που αυτοονομάζεται Κλήμης ΙΕ’ ισχυρίζεται πως από πολύ καιρό βρίσκεται σε επαφή με εξωγήινους, που κατά την ημέρα “Χ” θα στείλουν διαστημόπλοια στους οπαδούς του να τούς παραλάβουν και να τούς μεταφέρουν γιά σωτηρία στον “πλανήτη Μαρία”. Ατέλειωτοι κύκλοι οπαδών των λεγομένων UFO, που είναι αφοσιωμένοι στην πίστη των ιπτάμενων, δίσκων προσμένουν βοήθεια από κατοίκους άλλων πλανητών, δηλαδή από τούς λεγόμενους “κοσμικούς αδελφούς”.
Υπάρχει πλήθος φιλολογίας γιά εξωγήινους, που επιθυμούν το καλό γιά τον πλανήτη γη και θα επέμβουν έγκαιρα να τον εντάξουν στην “κοσμική αδελφότητα”, με σκοπό να τον προστατέψουν. Η γη, λένε, θα ενταχθεί μ’ αυτό τον τρόπο στο σύστημα του “Κοσμικού Συνδέσμου”.
Η επικοινωνία με τούς εξωγήινους γίνεται μέσω μέντιουμ. Υπάρχουν μάλιστα και άνθρωποι πού ισχυρίζονται πως ταξίδευσαν με διαστημόπλοια, όπως ο Αμερικανός Adams Κ.
Στο Βερολίνο σχηματίσθηκε η λεγόμενη “Ψυχοεπιστημονική κοινότητα” του Victor Speer, που ισχυρίζεται πως ο Erich Daniken είχε μελετήσει τα έντυπά της και “κατά ένα τρόπο προγραμματίσθηκε από εμάς μέσω αυτών” (F.W. Haack, Von Gott und der Welt Verlassen, σ. 261 ).
Ατέλειωτες ομάδες οπαδών των λεγομένων UFO προσμένουν βοήθεια από τούς “Κοσμικούς Αδελφούς”, όντα “που κατοικούν σε άλλους κόσμους”, οι οποίοι θα σώσουν τον πλανήτη γη εντάσσοντάς τον στο σύστημα τού “Κοσμικού Συνδέσμου”.
'Ηδη πριν από τον Daniken, το μέντιουμ Uve Sper διακήρυξε πως πολλά γεγονότα της Βίβλου αποτελούν εμφανίσεις και δραστηριότητες εξωγήινων. Το αστέρι τής Βηθλεέμ ήταν, ισχυρίζεται, διαστημόπλοιο. Ο Μωυσής λογίζεται μέντιουμ και ο “Ιεχωβά” κυβερνήτης διαστημόπλοιου, που έφερε στη γη τον “Κοσμικό Νόμο”. Προστίθεται ακόμη πως και τα Σόδομα και Γόμορρα καταστράφηκαν από διαστημόπλοια.
Η ανάληψη τού Χριστού, λέει, έγινε με τη βοήθεια διαστημόπλοιου. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα γίνει δήθεν και η δευτέρα παρουσία τού Χριστού! (Veritas Vincit. Die Grosse UFO-Botshcaft von Asthar Sheran Komandant der Weltraumpflotte, Berlin 1959. Επίσης: Mene - Tekel - έκδοση τού κύκλου των Victor και Uwe Speer. με τον τρόπο αυτό ακυρώνεται το μήνυμα τού ευαγγελίου. Δεν υπάρχει τίποτε το μυστήριο στη γέννηση του Χριστού, ούτε μπορεί κανείς να προσμένει ανάσταση νεκρών κατά τη δευτέρα παρουσία. Oι εξωγήινοι “βοήθησαν” τον Χριστό και εκείνοι μόνο μπορούν να βοηθήσουν τον πλανήτη μας και τον άνθρωπο!
Η πιο γνωστή από τις κατευθύνσεις διάσωσης του κόσμου μέσω εξωγήινων, είναι η οργάνωση “Εργο διάσωσης του Ιησού Χριστού” ή “Οικουμενική Ζωή”. Ιδρύθηκε από τη Γερμανίδα Gabriele Wittek (γεννήθηκε το 1933), λογίστρια. Ασχολήθηκε με τον πνευματισμό και ελάμβανε “μηνύματα” από τούς άλλους κόσμους, ιδιαίτερα από τον “Εμμανουήλ” (“είμαι ο πνευματικός σου Δάσκαλος, Αδελφός Εμμανουήλ”), από τον “Ιησού Χριστό” ή και από τον εξωγήινο Mairadi από τον πλανήτη Maiami-Chuli. Αυτός ο “εξωγήινος” διαβεβαίωσε:
“Μας επιτρέπεται να σώσουμε ανθρώπους καλής θελήσεως και αφοσιωμένες ψυχές σε τμήματα πλανητών από το χάος και όσο μπορούμε από τον μαγνητικό ανεμοστρόβιλο και να τούς οδηγήσουμε σε ασφαλείς πλανήτες. Πολλοί μπορούν να καθαρισθούν στη διάρκεια τής πτήσεως,... όμως αυτοί είναι μόνο εκείνοι που σ’ αυτή τη γη έλαβαν μία ανάλογη πνευματική εκπαίδευση (και οι αδελφοί από ημιυλικούς κόσμους υπηρετούν το έργο τού Υιού τού Θεού, Βύρτσμπουργκ, σ. 39). με βάση τις δοξασίες αυτές ερμηνεύεται και από την ομάδα αυτή η Αγία Γραφή. Ο όρος “τετέλεσται” στο σταυρό τού Χριστού σημαίνει επιστροφή των παιδιών του Θεού και αυτό το “έργο” συνεπάγεται την επιστροφή και όλων των “μορφών τής ζωής”, στις οποίες ανήκουν και τα ορυκτά, μεταμόρφωση τής γης (Το εγχειρίδιο τού πνευματικού κόσμου γιά τούς ανθρώπους, 8.8.1977, σ. 3. γερμ.).
Η κίνηση κάνει λόγο γιά “χριστιανική μυστηριακή σχολή, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στον Χριστό που είναι μέσα μας”, γιά “Εσώτερη Εκκλησία τού Πνεύματος τού Χριστού” και γιά “Εσώτερη Εκκλησία τής Καρδιάς”. Σκοπός τής κίνησης είναι η οικοδομή τής “αληθινής παγκοσμίου θρησκείας τού Ιησού Χριστού, τής εσώτερης θρησκείας και τού παγκόσμιου κράτους του Ιησού Χριστού” (Τι είναι το 'Εργο Διάσωσης, γερμ., σ. 11.13).
“Στην Οικουμενική Ζωή μάς προσφέρεται η εξαιρετική αγάπη της κατ’ ευθείαν από τον Ιησού Χριστό διδαχής μέσω τού “εσώτερου λόγου” τής προφήτισσάς Του. Αυτό το Θεϊκό 'Εργο έχει κληθεί στη ζωή από τον Ιησού Χριστό τον ίδιο...”(Κατάλογος των έντύπων, θεϊκές αποκαλύψεις μέσω τού “έσώτερου λόγου” τής προφήτισσας τής Οικουμενικής Ζωής, σ. 1).
Σε έντυπο με το χαρακτηριστικό τίτλο “Καί οι αδελφοί από ημιυλικούς κόσμους τού Σύμπαντος υπηρετούν το 'Εργο του Υιού του Θεού” (γερμ.) η “προφήτισσα” μεταφέρει μηνύματα του εξωγήινου Mairadi από τον πλανήτη Maiami-Chuli και υπογραμμίζει: “Μαζί με τ’ αδέλφια που ζουν σε άλλους γαλαξίες, θέσαμε σαν αποστολή μας να φροντίσουμε γιά τ’ αδέλφια μας στη γη, επειδή πλησιάζει η εποχή τής μεγάλης μεταβολής”.
“Ομως εκείνοι που επιθυμούν να σωθούν “πρέπει ν’ αρπάξουν το σωτήριο σχοινί που τούς ρίχνει ο Σωτήρας και Λυτρωτής” (σ. 39). Το “σωτήριο σχοινί” είναι η ίδια η οργάνωση!
Κατά την “προφήτισσα”, εξωγήινοι θα σώσουν τούς ανθρώπους καλής θέλησης και τις αφοσιωμένες ψυχές από το χάος και από ένα “μαγνητικό ανεμοστρόβιλο” και θα τούς οδηγήσουν σε ασφαλείς πλανήτες. 'Ομως, προσθέτει, αυτοί θα είναι μόνο εκείνοι που έλαβαν στη γη “μιά ανάλογη πνευματική εκπαίδευση” (και οι αδελφοί από ημιυλικούς κόσμους, σ. 39).
"Μεσσίας” της κίνησης αυτής είναι ο Claude Vorilhon (γεννήθηκε το 1946), πρώην αθλητικός συντάκτης και από το 1973 “Προφήτης και μεσσίας της εποχής της επιστήμης”.
Το μήνυμά του είναι ότι ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε από ένα προσωπικό θεό, αλλά από τούς Ελοχίμ-Δημιουργούς, που ήλθαν “από έναν πλανήτη, που βρίσκεται πολύ μακριά από τη γήινη τροχιά”. Οι “Δημιουργοί” παρακολουθούσαν τη διαγωγή των ανθρώπων, καταβαίνοντας στη γη με διαστημόπλοια και έστελναν αναφορές στον πλανήτη τους (C. Vorilhon Rael, Μηνύματα Εξωγήινων. Το βιβλίο τής αγάπης, Αθήνα 1989, σ. 78). Επειδή όμως οι άνθρωποι έγιναν κακοί, αποφασίστηκε η καταστροφή τους στον κατακλυσμό. 'Ομως κάποιος από τούς Elohim λυπήθηκε τούς ανθρώπους και έδωσε οδηγίες στο Νώε να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο (την κιβωτό), ώστε να μπορέσει να εποικίσει ξανά τη γη μετά την καταστροφή.
Ο Χριστός ήταν από πατέρα εξωγήινο και από γήινη μητέρα. Ο λαός Ισραήλ αποτελείται από τα παιδιά που γεννήθηκαν από τούς γιους των εξωγήινων και τις θυγατέρες των γήινων (Vorhilon, Μήνυμα σ. 89, τού ίδιου. Οι εξωγήινοι με πήγαν στον πλανήτη τους. “Εζησα την αλήθεια και μεταφέρω το μήνυμά τους, Αθήνα 1987 σ. 88). Ο θάνατος και ή ανάσταση τού Χριστού ήταν αποτέλεσμα προηγμένης τεχνολογίας των εξωγήινων. Ο Χριστός υποσχέθηκε στους ανθρώπους να αποστείλει τον Παράκλητο και αυτός είναι ο Vorhilon, πού ονομάσθηκε Rael (Ra σημαίνει φως και Εl σημαίνει Θεός!). Το 1973 ήλθε σε επικοινωνία με τούς Ελοχίμ και το 1975 τον πήραν με διαστημόπλοιο στον πλανήτη τους, όπου συναντήθηκε με τον Μωυσή, το Βούδα, τον Μωάμεθ και τον Χριστό, που με την ανεπτυγμένη τεχνολογία επανήλθαν στη ζωή και κατοικούν μαζί με άλλους 8000 εκλεκτούς σε μεγάλο πλανήτη. Εκεί θα πάει και ο “Ραέλ” όταν τελειώσει η αποστολή του! (Vorhilon, οι εξωγήινοι, σ. 69).
Αποστολή του είναι να υπηρετήσει σαν “πρεσβευτής” των Ελοχίμ και “Οδηγός των Οδηγών” είναι ο “τελευταίος προφήτης”. Ο “ποιμένας των ποιμένων”, που έχει σαν αποστολή να οικοδομήσει τη “θρησκεία των θρησκειών” (Vorhilon, Οι Εξωγήινοι, σ. 156). Ο Χριστός ήταν κατά την εποχή των Ιχθύων. 'Ομως κατά το έτος τής γέννησης τού Vorhilon (1946) έφθασε το “τέλος τής εκκλησίας” και άρχισε η εποχή του Υδροχόου (Vorhilon, Μήνυμα, σ. 108). με την άφιξη αυτού του “Παρακλήτου” οι Ελοχίμ θέλουν να προειδοποιήσουν τούς ανθρώπους και να τούς προετοιμάσουν γιά την σωτήρια επέμβασή τους. Γιά να επέμβουν όμως πρέπει να το θέλουμε εμείς, να τούς αγαπάμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες των, μέσω τού “πρεσβευτού” των “Rael” (Vorhilοη, Μήνυμα, σ. 117.132).
Πλησίον τής Ιερουσαλήμ πρέπει να οικοδομηθεί η “πρεσβεία των Ελοχίμ”, να δημιουργηθεί ένα “παγκόσμιο ανθρωπιστικό κόμμα» που θα προωθεί τη “διανοιοκρατία” γιατί μόνο αυτή μπορεί να οδηγήσει στη “χρυσή εποχή τού διαπλανητικού πολιτισμού”, όχι η δημοκρατία. Στην παγκόσμια κυβέρνηση πού πρέπει να ιδρυθεί, μόνο οι “ευφυείς” θα μετέχουν στη λήψη αποφάσεων. Αν αυτό γίνει, ο κόσμος θα διασωθεί. Αν όμως δεν γίνει, θα καταστραφεί. Με φροντίδα των Ελοχίμ θα διασωθούν μόνο οι πιστοί τής κίνησης (Vorhilon, οι εξωγήινοι, σ. 43, 54, 97).
Η κίνηση απορρίπτει όλη τη χριστιανική διδαχή: Θεός δεν υπάρχει, ούτε ψυχή. Δεν υπήρξε προπατορικό αμάρτημα, ούτε εν Χριστώ σωτηρία. Ο Σατανάς είναι κι αυτός Ελοχίμ, που ανέλαβε να δοκιμάσει τον Ιησού. Ο άνθρωπος δεν σώζεται, αλλά “αυτοπραγματώνεται” (Vorhilon, Μήνυμα, σ. 78.91.109. Τού ίδιου, Οι εξωγήινοι, σ. 108). “Οσοι επιθυμούν να “διασωθούν” από την καταστροφή, πρέπει να διαλογίζονται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και να έρχονται σε τηλεπαθητική επαφή με τούς Ελοχίμ. Η κίνηση συνιστά κατά το διαλογισμό να αναφέρεται μεταξύ άλλων:
“... Ελοχίμ, αναγνωρίζω τον Κλοντ Ραέλ, τον αγγελιοφόρο σας, σαν οδηγό μου και πιστεύω σ’ αυτόν και στο μήνυμα που έχει δοθεί” (Vorhilon, οι εξωγήινοι, σ. 123-124). Ο Claude Vorhilon ήλθε το 1989 στην Ελλάδα και δημιούργησε την “Ελληνική Ραελική Κίνηση” με εκπρόσωπο τον Γεώργιο Κονταράκη (Χανιά). Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε άλλες μορφές μαντείας και μεσσιανικής αποκρυφιστικής προσδοκίας που μάλιστα προβάλλεται με χριστιανικούς όρους, αλλά θεωρούμε τα παραδείγματα αυτά αρκετά. Αποδεικνύουν πως ο σημερινός άνθρωπος, που πέφτει θύμα αυτών των τάσεων και ομάδων νοιώθει ανασφάλεια και αναζητεί στηρίγματα και διεξόδους στα υπαρξιακά του προβλήματα.
Oι τάσεις αυτές ακυρώνουν το μήνυμα τού ευαγγελίου και καθιστούν τον άνθρωπο έρμαιο τυφλών δυνάμεων και καταστάσεων, από τις οποίες υπόσχονται διέξοδο οι ποικίλοι μάντεις και αποκρυφιστές, επισημαίνοντες την “αιτία” τής κακοδαιμονίας και προσφέροντες τις ανάλογες “τεχνικές” γιά τη “λύση” τού προβλήματος. Oι, “προσφορές” αυτές μπορεί να έχουν ποικίλα ονόματα. Χαρτομαντεία, καφεμαντεία, χειρομαντεία, αριθμολογία, αστρολογία, ή και να συνιστούν το μόνο “καταφύγιο” ή την σημερινή “κιβωτό”, όπως τα κοινόβια τής “Οικουμενικής Ζωής”, το “στρατηγείο” τής ραελικής κίνησης κ.ά,. 'Ομως όλες αυτές οι “προσφορές” εγκαταλείπουν τον άνθρωπο μόνο με τις δικές του δυνατότητες και “απόκρυφες” δυνάμεις αμφίβολης αξίας. Το μόνο σίγουρο είναι η απόλυτη εξάρτηση από τούς ποικίλους αποκρυφιστές και οι μεγάλοι κίνδυνοι πού συνεπάγεται η εξάρτηση αύτή γιά την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική, κοινωνική ζωή των θυμάτων, γιά τις πνευματικές και πολιτιστικές μας αξίες, γιά τις πολιτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δομές, πάνω στις οποίες θεμελιώνεται ολόκληρη η κοινωνία μας.
Γιά ένα χριστιανό, η ένταξη σε μία τέτοια ομάδα ή η εξάρτηση από μία τέτοια τάση σημαίνει εγκατάλειψη τού πνευματικού χώρου τής εν Χριστώ ελπίδος. Αυτό οφείλουμε να το κηρύξουμε με μεγάλη έμφαση, γιατί ελάχιστοι οπαδοί των κινήσεων ή τάσεων στις οποίες αναφερθήκαμε έχουν την συναίσθηση ότι η προσχώρησή τους αυτή συνεπάγεται την εγκατάλειψη τής Χριστιανικής ελπίδος.
http://www.ppu.gr/greek/greek.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible